Hurtig levering og god kommunikation. Tæppefliser pakket sikkert og leveret på palle, sat af i indkørslen selvom der kun var aftalt til kantsten. Handler der gerne igen.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Denne profil omhandler 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 𝗶 𝗩𝗲𝗷𝗹𝗲 samt 𝗛𝗼𝗸𝗮𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲.𝗱𝗸 - En 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗸 e-mærket 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗵𝗼𝗽 med et bredt udvalg af tæpper og gulve fra alle de kendte mærker. ╸ På webshoppen tilbyder vi 𝗵𝘂𝗿𝘁𝗶𝗴 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗗𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸 (brofaste øer) samt 𝗖𝗹𝗶𝗰𝗸 & 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁 fra vores butikker. ╸ Vi bestræber os på at give dig personlig og faglig betjening online, som når du handler i vores fysisk 𝗯𝘂𝘁𝗶𝗸 i Vejle. ╸ 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 Med over 𝟯𝟬 å𝗿𝘀 𝗲𝗿𝗳𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 i brancen tilbyder vi de bedste gulvløsninger til private og erhverv, inklusiv rådgivning, levering og montering. ╸ Bor du i Vejle og omegn tilbyder vi også professionel 𝗴𝘂𝗹𝘃𝗮𝗳𝘀𝗹𝗶𝗯𝗻𝗶𝗻𝗴 og 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, Vi tager også gerne større opgaver længere væk. Send os en forespørgsel med detaljer om dit gulv og din placering for et tilbud inden for 24 timer på hverdage.
Vestre Engvej 18, 7100, Vejle, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Er skuffet har endnu ikke modtaget mit tæppe, pengene har I trukket. Har været 2 gange i jeres butik og kan ikke få et tidspunkt for hvornår det kommer.
Fik sms det var klar til afhentning for 5 dage siden. Jeg overvejer at lade handlen gå retur, så må vi se om der er lange udsigt til at få mine penge igen. Øv

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Igen lynhurtig levering af et prima produkt (smudsmåtte). Bestilte onsdag, levering torsdag morgen!

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hvis man ønsker at købe et gulv fra et professionelt firma, skal man ikke gøre det ved HOKA Tæpper & Gulve.
Vi har købt et laminatgulv til vores hus hos Vejle-afdelingen, og nu står vi med et gulv, der ikke er særlig pænt – og ingen hjælp at hente. Ligeså snart de har leveret gulvet, og du har betalt regningen, er de nærmest umulige at komme i kontakt med. De holder ikke, hvad de lover, og har ikke en professionel håndtering af dig som kunde.
Det hele gik super godt, indtil de leverede gulvet. Da det blev leveret, konstaterede vi, at mange af pakkerne var beskadiget, og en del af gulvbrædderne var ligeledes beskadiget. Vi kontaktede sælgeren (HOKA Vejle afd.), som vi havde købt gulvet af, og han lovede os, at hvis der var det mindste, skulle vi nok finde en løsning.
Da tømrerne lagde gulvet, var der RIGTIG mange fejl på gulvet. Jeg ringede til sælgeren og sendte ham billeddokumentation mm., og han sagde: "I må bruge det, I kan, og hvis der ikke er nok, så skal vi nok finde ud af noget."
Gulvet, de leverede, var ydermere fra tre forskellige produktionsårgange (2021, 2022 og 2023). Her forsikrede sælgerenl os om, at det havde ingen betydning.
Dagene efter gulvet var blevet lagt, lagde vi mærke til mange steder, hvor det var, som om selve laminatbrædderne skilte sig fra MDF-delen.
Jeg sendte dokumentation mm. til HOKA, som sagde, at det ville de sende til leverandøren og vende tilbage. Der gik en uges tid, hvor jeg ikke havde hørt noget, og jeg kontaktede HOKA igen, hvorpå de lagde sig fladt ned og sagde, at de havde glemt det. Fair nok, tænkte jeg.
Dette stod så på i en måneds tid, og hver gang var der den ene søforklaring efter den anden – indtil en dag, hvor jeg igen ringede til HOKA, og de så sagde, at leverandøren havde vendt tilbage og sagt, at gulvet er lagt forkert. Dette er uden, at de overhovedet har været ude og besigtige det.
HOKA sagde, at de selvfølgelig selv ville komme og se på det, og vi aftalte, at de skulle finde en dato. Ligesom første gang vendte de aldrig retur, og jeg måtte rykke dem et hav af gange – uden effekt. Til sidst, efter endnu en måned, lykkedes det endelig at få dem ud og se på det.
Igen her lovede de, at vi nok skulle finde en løsning på det.
Dog vendte de retur med svaret: "Gulvet er ikke lagt efter producentens vejledning, og vi afviser derfor reklamationen." De havde været så venlige at vedhæfte en vejledning – dog var dette blot til et andet mærke gulv, end det vi har købt.
De har ligeledes i deres afvisning ikke beskrevet hvorfor de mener det er lagt forkert mm.
Jeg sendte en indsigelse på deres afvisning, men jeg hørte ikke fra HOKA Vejle igen.
Da der er gået 14 dage, skriver jeg til deres info mail – en mail, hvorpå de selv beskriver, at man kan indsende sin klage mv.
Igen: Her hører jeg aldrig et svar.
Alt i alt en forfærdelig oplevelse. De vil hjertens gerne sælge dig noget, men de vil ikke tage ansvar for det bagefter eller håndtere det på en professionel måde.
Alt i alt føler vi os godt snydt.
Vi ønsker med denne anmeldelse, at HOKA svarer på vores mail og håndtere sagen på en professionel måde.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Jeg har brugt kelim-tæpper i mine boliger gennem hele livet - den go'e kendte type, kraftige, formstabile, cirka 2 kg/m2... De er gennem årene blevet skiftet, når de blev slidt, og nu er det tiden igen... Jeg har just modtaget to kelim-tæpper, købt i Hoka' webshop, og jeg er dybt rystet over at konstatere, at det ikke er kelim-tæpper i den vanlige standard, men tynde tæpper uden formstabilitet, med en vægtfylde på cirka 1 kg/m2..!! 1 stk. 140x200: 1199 kr., 1 stk 160x230: 1499 kr - Pris i alt 2.698 kr..!! 💥
Tæpperne ser ud som på billederne i webshop annoncen, men de er kun halvt så tykke som forventet - altså ikke deciderede gulvtæpper, nærmere vægtæpper eller kludetæpper, der er "levende" og dermed nemme at falde i..!! 💥 Jeg er en kronisk syg senior-borger, der nu kan gå og falde i billige snyde-tæpper, hvis ikke jeg bruger masser af dobbelklæbende tape, i kanter, og på kryds og tværs... 💥 De "tæpper" burde kun have kostet det halve, så tynde, som de er..!! Jeg kan kun anbefale at spørge om vægt pr. kvadratmeter, hvis der skal købes strøtæpper på nettet, billeder kan ikke vise kvaliteten..!! 💥

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hurtig ekspedition, god kundeservice og frem for alt et rigtig flot tæppe😊

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Det var en god oplevelse at handle hos Hoka.
Der var god service og hurtig levering

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Virksomheden yder en personlig rådgivning og en helt fantastisk service, langt ud over hvad man man forvente ved nethandel. Min varmeste anbefaling :)

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Et nydeligt tæppe, som passede til beskrivelsen på nettet -og heldigvis ser det flot ud i min stue.
Vh. Ellinor

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Tæppet kom hurtigt og blev leveret til døren og levede helt op til forventningerne.

Tæppet var forsinket ca i 2 mdr,men vi fik
beskeder om vi ville annullere ordren.
Det ville vi ikke, fik løbende besked.
I dag har vi endelig fået vores tæppe.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hoka hjalp mig med at finde det helt rigtige gulv til stue og køkken Kundeservice var rigtig god og prisen på gulvet var meget rimelig i forhold til andre gulv firmare Gulvet blev lagt af dygtige medarbejdere og det er blevet et flot gulv som jeg kan have glæde af i mange år.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hurtigt hjælp til bestilling, god information om forsendelse, Hurtigt levering af en meget hjælpsom mand, 20 timer fra bestilling til levering. Det kan ikke gøres bedre.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Venlig og stærk kundeservice i forbindelse med fejllevering af løst tæppe. Fejlen rettet fluks med undskyldning. Det bestilte tæppe blev leveret dagen derpå. Sådan!