Tusind tak for hjælpen til Michael med at finde de to pakker laminatgulv. Selvom modellen var gammel og svær at finde, gjorde du alt hvad du kunne, og det satte vi virkelig stor pris på. Stor... Se mere
Den bedste betjening og vejledning... Vi skulle blot have et almindeligt pænt "løst tæppe", og allerede i telefonen vidste jeg, at sælgeren i Vejle butikken (Michael) havde noget særligt. Dagen efter... Se mere
Skulle have nyt trægulv i køkken & stue. Der kom 2 super flinke og professionelle fyre på 1. dagen. Alt blev slebet og spartlet så alt var klar til dagen efter. Der var ryddet 100% da de tog afs... Se mere
Denne profil omhandler 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 𝗶 𝗩𝗲𝗷𝗹𝗲 samt 𝗛𝗼𝗸𝗮𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲.𝗱𝗸 - En 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗸 e-mærket 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗵𝗼𝗽 med et bredt udvalg af tæpper og gulve fra alle de kendte mærker. ╸ På webshoppen tilbyder vi 𝗵𝘂𝗿𝘁𝗶𝗴 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗗𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸 (brofaste øer) samt 𝗖𝗹𝗶𝗰𝗸 & 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁 fra vores butikker. ╸ Vi bestræber os på at give dig personlig og faglig betjening online, som når du handler i vores fysisk 𝗯𝘂𝘁𝗶𝗸 i Vejle. ╸ 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 Med over 𝟯𝟬 å𝗿𝘀 𝗲𝗿𝗳𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 i brancen tilbyder vi de bedste gulvløsninger til private og erhverv, inklusiv rådgivning, levering og montering. ╸ Bor du i Vejle og omegn tilbyder vi også professionel 𝗴𝘂𝗹𝘃𝗮𝗳𝘀𝗹𝗶𝗯𝗻𝗶𝗻𝗴 og 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, Vi tager også gerne større opgaver længere væk. Send os en forespørgsel med detaljer om dit gulv og din placering for et tilbud inden for 24 timer på hverdage.
Vestre Engvej 18, 7100, Vejle, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Stor tak også til hele teamet for den gode service og hjælpsomhed!
Venlig hilsen Daniel

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Hvordan skal jeg formulere dette, så ikke andre tror jeg er en nær relation eller har interesse i virksomheden? Hmm, at få en i røret der virkelig har fingeren på pulsen i markedet og ved hvor og hvordan man fremskaffer gulve som er "gået ud af produktion" er intet mindre en fantastisk. Jeg stod med en med, hvad jeg troede var en umulig opgave, men Lars fandt gulvet ved at gå producenten på klingen og blev ved til gulvet var fundet. Det viste sig at være det samme gulv, men varenumret hos producenten som var ændret. 1000-tak!!

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Hurtig levering, god kontakt med virksomheden om leveringen, flot måtte til en fin pris og skønt at kunne købe denne vare i en dansk web butik.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Nemt at bestille det rigtige tæppe hos jer. God information igennem købet og leveringen.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
jeg blev rigtig glad for at jeg endelig fandt det helt rigtige tæppe. Det var nemt og hurtigt at bestille, og det blev leveret meget hurtigt:)
mvh Birgit

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Vi bestilte et væg til væg tæppe til soveværelset tirsdag, og det blev leveret og monteret fredag i samme uge. SÅ professionelle, SÅ behagelige mennesker. Alle gode anbefalinger herfra :-)

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Hvis man ønsker at købe et gulv fra et professionelt firma, skal man ikke gøre det ved HOKA Tæpper & Gulve.
Vi har købt et laminatgulv til vores hus hos Vejle-afdelingen, og nu står vi med et gulv, der ikke er særlig pænt – og ingen hjælp at hente. Ligeså snart de har leveret gulvet, og du har betalt regningen, er de nærmest umulige at komme i kontakt med. De holder ikke, hvad de lover, og har ikke en professionel håndtering af dig som kunde.
Det hele gik super godt, indtil de leverede gulvet. Da det blev leveret, konstaterede vi, at mange af pakkerne var beskadiget, og en del af gulvbrædderne var ligeledes beskadiget. Vi kontaktede sælgeren (HOKA Vejle afd.), som vi havde købt gulvet af, og han lovede os, at hvis der var det mindste, skulle vi nok finde en løsning.
Da tømrerne lagde gulvet, var der RIGTIG mange fejl på gulvet. Jeg ringede til sælgeren og sendte ham billeddokumentation mm., og han sagde: "I må bruge det, I kan, og hvis der ikke er nok, så skal vi nok finde ud af noget."
Gulvet, de leverede, var ydermere fra tre forskellige produktionsårgange (2021, 2022 og 2023). Her forsikrede sælgerenl os om, at det havde ingen betydning.
Dagene efter gulvet var blevet lagt, lagde vi mærke til mange steder, hvor det var, som om selve laminatbrædderne skilte sig fra MDF-delen.
Jeg sendte dokumentation mm. til HOKA, som sagde, at det ville de sende til leverandøren og vende tilbage. Der gik en uges tid, hvor jeg ikke havde hørt noget, og jeg kontaktede HOKA igen, hvorpå de lagde sig fladt ned og sagde, at de havde glemt det. Fair nok, tænkte jeg.
Dette stod så på i en måneds tid, og hver gang var der den ene søforklaring efter den anden – indtil en dag, hvor jeg igen ringede til HOKA, og de så sagde, at leverandøren havde vendt tilbage og sagt, at gulvet er lagt forkert. Dette er uden, at de overhovedet har været ude og besigtige det.
HOKA sagde, at de selvfølgelig selv ville komme og se på det, og vi aftalte, at de skulle finde en dato. Ligesom første gang vendte de aldrig retur, og jeg måtte rykke dem et hav af gange – uden effekt. Til sidst, efter endnu en måned, lykkedes det endelig at få dem ud og se på det.
Igen her lovede de, at vi nok skulle finde en løsning på det.
Dog vendte de retur med svaret: "Gulvet er ikke lagt efter producentens vejledning, og vi afviser derfor reklamationen." De havde været så venlige at vedhæfte en vejledning – dog var dette blot til et andet mærke gulv, end det vi har købt.
De har ligeledes i deres afvisning ikke beskrevet hvorfor de mener det er lagt forkert mm.
Jeg sendte en indsigelse på deres afvisning, men jeg hørte ikke fra HOKA Vejle igen.
Da der er gået 14 dage, skriver jeg til deres info mail – en mail, hvorpå de selv beskriver, at man kan indsende sin klage mv.
Igen: Her hører jeg aldrig et svar.
Alt i alt en forfærdelig oplevelse. De vil hjertens gerne sælge dig noget, men de vil ikke tage ansvar for det bagefter eller håndtere det på en professionel måde.
Alt i alt føler vi os godt snydt.
Vi ønsker med denne anmeldelse, at HOKA svarer på vores mail og håndtere sagen på en professionel måde.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Hoka hjalp mig med at finde det helt rigtige gulv til stue og køkken Kundeservice var rigtig god og prisen på gulvet var meget rimelig i forhold til andre gulv firmare Gulvet blev lagt af dygtige medarbejdere og det er blevet et flot gulv som jeg kan have glæde af i mange år.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Jeg skulle købe noget klikgulv der passede sammen med noget jeg allerede havde lagt. Jeg bestiller den mængde hjem jeg skal bruge, men finder efterfølgende ud af at det ikke er samme mål.
Efter kyndig vejledning fra Michael i Vejle kommer vi frem til at det jeg har, må være den gamle model. Han var ikke sikker på de havde mere tilbage, men ville lige undersøge det. En time efter modtager jeg et opkald om, at det sagtens kan lade sig gøre at sende mig den gamle og smallere model også.
Desværre er dem de har tilbage markant længere end det gulv, jeg allerede har lagt, så det kan ikke passe sammen i mønsteret.
Derfor endte jeg med at annullere ordren helt, men Michael og hele teamet i Vejle har været enormt hjælpsomme igennem hele processen, og jeg kommer med sikkerhed til at handle der næste gang jeg skal købe gulv.
Rune

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men jeg har haft kontakt med flere leverandør, og jeg er ikke blevet mødt med andet end skuffelse indtil at jeg kom i kontakt med Hokagulve! Deres kundeservice er bare fantastisk! Ikke nok med at de svare hurtigt, men så endte jeg også med at spare penge, idet jeg ringede ind, og skulle have hjælp til str. angivelse på noget vinylgulv, hvortil han gør mig opmærksom på, at han har et lignende produkt i deres restlager, som han efterfølgende sendte mig et billede af for at sikre sig, at det faldt i min smag. Han spurgte endda om jeg havde et foretrukken postvæsen! Hvis det er ikke service, så ved jeg snart ikke!
Foruden det, så var jeg også træt, så kom jeg at lave en forkert udregning, hvortil han rettede mig, så jeg ikke endte med at betale for meget. Jeg bestilte lidt sent, men alligevel var produktet allerede hjemme hos mig 2 dage efter.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Lavere standart skal man lede længe efter.
Skæve gulve, lister der ikke slutter tæt og er skævt skåret - listen er lang. Ingen anbefaling her fra.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Meget imøde kommende, god service og meget venlige..

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Tog fra Aarhus tll butikken i Vejle og spurgte på de billige tæpper 65,00 og 85,00 kr. pr. kvm - til værelser.
Dem fører de ikke, da de er for dårlige i kvaliteten, så det er kun på nettet!
Interessant!

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Den bedste betjening og vejledning...
Vi skulle blot have et almindeligt pænt "løst tæppe", og allerede i telefonen vidste jeg, at sælgeren i Vejle butikken (Michael) havde noget særligt. Dagen efter fik vi en super vejledning og betjening af MIchael. Selv da vi nogle timer senere kom tilbage for at få byttet tæppet til en anden farve/mønster, så var det bare helt i orden, Sjældent har vi mødt en sådan sælger med forståelse og imødekommenhed. Godt gået Michael og HOKA i Vejle

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Jeg vil sige at det var en fantastisk service 👍 det er ikke sidste gang jeg handler der 😀 tak

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle - Vejle
Det var nøjagtig et tæppe som jeg havde forestillet mig. Det blev leveret til døren. Jeg er så glad og tilfreds med det. Det er ikke sidste gang jeg har købt noget.