2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Får regninger og trues med inkasso selv efter at jeg har kontaktet dem og fortalt at jeg ikke har modtaget de sidste pakker

Jeg har fået rykkere på et par pakker som jeg aldrig har modtaget🤬Har skrevet til dem og gjort opmærksom på det, to dage efter kom en opkrævning fra inkasso, som jeg var dum nok til at betale🤬D. 18/1 fik jeg endnu en rykker med varsel om inkasso. Betal ALDRIG deres inkassoopkrævninger, det er deres pligt at bevise at de har afleveret varen til postadressen, har talt med en af vores venner som er advokat. Jeg har skrevet med dem og fortalt at jeg ikke har modtaget siden engang i sommer. Min erfaring er at det er svært st slippe “væk” fra deres kløer igen når du først er “ fanget” i deres spind🤬🤬
Lad være med at købe deres produkt, det bliver en dyr og ærgelig omgang, og jeg kan faktisk ingen virkning se efter ca. 9-12 mdr. brug. Æv for et lortefirms🤬🤬🤬Lisa Larsen

22. oktober 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej! Kontakt venligst vores kundeservice: kundeservice@hohde.dk

Svindel

Har også afbestilt mit abonnement og brugt 200 kr på at sende en pakke retur d.7.12. Fik lige inden jul en rykker . Skrev med Hohde og fik at vide at mit abonnement først blev slettet når de modtog pakken. Nu har jeg gud hjælpe mig fået den samme pakke retur selv om modtager adr var rigtig. Hvor længe skal man bøvle med det firma.??? Så får jeg at vide det er en anden adr jeg skal sende til😩. Eller betale. I skal ikke handle hos dem.

17. januar 2024

Jeg har afbestil for længe siden

Jeg har afbestil for længe siden. Alligevel bliver de ved med at sende rykker. Jeg vil ALDRIG MERE benytte HOHDE. Venlig Hilsen Birgit Benzon, Kløvermarksvej 3,1. Th. 8300 Odder 0045 Denmark

30. december 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej! Beklager rigtig meget, men du har aldrig annulleret sit abonnement. Vi har modtaget ingen emails fra dig. Nu er det annulleret.

Jeg har også lige oplevet

Jeg har også lige oplevet, at modtage en sms med en påmindelse om en faktura, på et produkt jeg ikke har modtaget!
Så er det jo dejlig nemt, at tjene penge.
Hold jer langt væk!
Annullering af abonnementet ØNSKES NU IGEN!!
Hej Jane, Din faktura 10037651 på kr. 449 var forfalden till betaling 02-11-2023. Vi ser frem til at modtage din betaling.

FIK kode: >71>100000100376515+86217724
Kreditornummer: 86217724

Med venlig hilsen,

Hohde

Du kan ikke svare på denne besked.

14. november 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej. Denne sag er allerede løst via e-mail. Vi er kede af din oplevelse, men din faktura er allerede krediteret, så du skal ikke betale noget og dit abonnement er allerede annulleret.

Har opsagt mit abonnent

Har opsagt mit abonnent , følgene 2 fakture jeg betalte og nu skrevet jeg kun skal betale et ,men de sender aldrig penge tilbage ,meget mærkeligt

27. april 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej. Du har sendt os dit kontonummer i går kl 17:20. Det er ikke tid nok til at returnere pengene til dig. Vi returnerer selvfølgelig pengene, men ikke medt det samme.

Vil gerne udmeldes

Vil gerne udmeldes, kan ikke mærke en mærkbar forbedring/fugt?

13. april 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej! Dit abonnement er allerede annulleret.

Afbestilling af cremer nu.

Ønsker ikke at modtage mere creme,duer ikke på min hud.Ønsker at afbestille med det samme.Har forsøgt at skrive til jeres mail,men besked kommer ikke igennem

9. marts 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej! Vores email adresse virker 100%, det er kundeservice@hohde.dk . Vi har brug for dit kundenummer for at afbestille dit abonnement.

Jeg er 84 år. Ingen forskel på hud.

Kan ikke se nogen forskel. Man kan ikke komme ind at skrive, at man ikke ønsker flere cremer. Det gør jeg IKKE. Kundenummer: 1010513
Fakturanummer: 10020699
Bodil HOLK, Rolighedsvej 11, Helsingør
JEG ØNSKER IKKE NOGEN NY LEVERANCE

19. januar 2023

Besvarelse fra HOHDE

Hej. Dit abonnement er blevet annullert. Det er nok at sende en email til os på kundeservice@hohde.dk for at annullere et abonnement.

Fup og fidus

Fup og fidus
Virker overhovedet ikke

11. december 2022

Besvarelse fra HOHDE

Hej. Vi er kede af at høre at vores produkter virker ikke som forventet.

Fupfirma

Fupfirma
Advarsel!!!!
De bare sender varer og rykker selv om det er sagt op og selv om man sender varer tilbage. De svarer ikke på mail og tlf. Og lòrtet de snder anbefales af læge at smide langt væk da det er usundt til kroppen.

7. december 2022

Besvarelse fra HOHDE

Hej. Vi er kede af din oplevelse, men vi altid svarer på emails indenfor 48 timer. Hvis vi har ikke svaret på din email er det fordi vi har ikke modtaget den. Kan du venligst prøve at sende os en email igen? kundeservice@hohde.dk

Fin service.

Fik mit produkt hurtigt, efter jeg har bestilt.
Fint produkt, nemt at påføre, fin effekt.
Efter at ha modtaget produktet 2 gange, ønskede jeg ikke at modtage mere. Jeg skrev til den mail adresse som stod på hjemmesiden, og samme dag fik jeg svar at mit abonnement var opsagt.
Tak for fin service.

21. oktober 2022

Mange tak for din anmeldelse. :) Det er så godt at høre! <3

Hold jer langt væk fra det firma

Hold jer langt væk fra det firma. Det er umuligt at opsige sit abonnement og man får intet svar fra dem. De fortsætter blot med at sende flere pakker. Firmaet kan kun kontaktes på mail og her svares der IKKE tilbage. Denne anmeldelse er fra min veninde Susan Lona Pedersen alias Susanne Lana

4. december 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (25 anmeldelser)