Hofstad Events Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hebben de Walking and Floating Dinner in Den Haag gedaan ons aanspreekpunt was Priscilla. Je neemt zo’n bedrijf in de hand om je te ontzorgen. Verkeerde offerte dat kwam door een computerst... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen zaterdag hebben wij tijdens een vrijgezellendag van mijn zus en haar vriend het spel de jongens tegen de meisjes gespeeld. Het was fantastisch, iedereen had die middag een grote glimlach o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is onze eerste keer dat wij door Hofstad Events ons afdelingsuitje hebben laten organiseren. Iedereen was enthousiast over het programma met het themafeest: Ik Hou van Holland. De presentato... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Eventbureau
  2. Eventkoordinator

Skrevet af virksomheden

Bij Hofstad Events is inspiratie en originaliteit vanzelfsprekend! Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel groepsuitje in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hofstad Events Support

Skrevet af virksomheden

Waar staan wij voor?
Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima organisatie goed concept!

Via Hofstad events hebben wij als teamuitje gekozen voor het onderdeel
"Walking diner" in Den Haag. Alhoewel mijn team vooral uit inwoners van Den Haag bestaat, heeft toch iedereen nieuwtjes over onze vertrouwde stad te horen gekregen tijdens de stadswandelingen. De gidsen Lia en Jan wisten op een leuke manier dingen te vertellen, prima!
We hebben heerlijk gegeten in Juliana's op de Plaats ( voorgerecht), 't Goude Hooft ( hoofdgerecht, viel een beetje tegen varkenshaas was niet fantastisch, patat kwam laat en was niet gelijk toereikend voor de hele tafel, een gerecht te weinig werd wel snel bij gemaakt maar toch... bediening kon wel iets vriendelijker..) Daarna zijn we naar " Het Heden" gewandeld voor het nagerecht en de koffie dat was prima! Heerlijk eten leuke bediening, gezellige sfeer.
Kortom een aanrader voor iedereen die Den Haag beter wil leren kennen.

26. maj 2014
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ideaal personeelsuitje, alles is geregeld!

Kijk je kan natuurlijk uren zelf een personeelsuitje bedenken en plannen, maar wat veel relaxter is dat er dit soort bedrijven zijn die dit met alle liefde voor jou willen invullen!

Jij geeft aan wat je graag wilt doen en zij komen met een voorstel op maat,
Zo heb jij ook gewoon een superleuke dag en loop je niet als een stresskip alles voor iedereen te regelen.

Dit was de tweede keer dat dit evenementenbureau ons personeelsuitje heeft mede georganiseerd en dit mogen ze vaker voor ons doen!

19. februar 2014
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gezelligheid en samen zijn op een actieve manier gecombineerd tot zeer geslaagd uitje

Geweldige dag gehad met een groep van 32 mensen. Begonnen met een heel gezellige bierproeverij in het centrum waarna wij in twee groepen de stadstour (Den Haag) hebben gedaan. Leuke gidsen die zelfs de geboren en getogen Hagenees nog iets heeft kunnen leren van onze mooie binnenstad. Tour leek wat lang (2 uur) maar was zo voorbij door de leuke insteek en verhalen van de ervaren gidsen en natuurlijk zat het weer ook mee, dat helpt altijd. Na de wandeling neergestreken bij Restaurant Luden op het Plein waar voor 32 mensen één lange tafel was gedekt, geweldig! De bediening verliep vlot, het eten was lekker. Al met al een absolute aanrader voor een bedrijfsuitje met een wat grotere groep waarmee Hofstad gezelligheid, samen zijn en activiteiten op een geweldige manier heeft weten te combineren.

Fanny de Vries
Promolding BV

16. januar 2014
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hofstad Events: Prima service, buitengewoon attent en zorgvuldig!

We hebben ons bedrijfsuitje via Hofstad Events geregeld. Van begin tot het eind was er een prima service en de activiteit "Een smartlappenworkshop" kan ik iedere werkgever als onderdeel van een bedrijfsuitje aanbevelen. Goed voor teambuilding, saamhorigheid, ontspanning en vooral heel gezellig als afsluitende activiteit. Na de workshop was er een buffet dat prima was geregeld in het Eetcafé.

11. november 2013

Geweldige avond

Het diner en flaoting arrangement in Gouda was heel goed georganiseerd.
We hebben een gezellige avond met een boottocht, diner in goede restaurants en een stadsrondleiding met gids Carlo (deze gids heeft heel veel kennis van Gouda en kan goed vertellen) gehad. Voor herhaling vatbaar.

17. oktober 2013

Vrijgezellenfeest was super!

Geweldige workshop gehad van CoCo, de mannen waren zeer professioneel en erg gezellig! Daarna hebben we een aansluitend diner gehad waarbij de bediening echt helemaal top was! Er werd voor alles gezorgd, het meisje die ons bediende was erg vriendelijk en we werden erg vrijgelaten waardoor de zaal een beetje van "ons" werd. We hebben voor de "vrijgezel" een super dag gehad en dankzij Hofstad Events is dit helemaal geslaagd!

11. oktober 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk en origineel uitje zonder zorgen!

Het is altijd weer een uitdaging om een uitje te regelen dat iedereen leuk vindt. We hebben onze wensen op tafel gelegd en er kwam een leuk programma op tafel. Zo hadden we een originele Haagse workshop dat bij iedereen erg in de smaak viel. Fijn dat we hier verder geen omkijken naar hadden.

2. oktober 2013

Perfect geregeld

Makkelijk via internet te bestellen/vastleggen en via de mail goede contact tussendoor. Op de dag zelf een smsje met telefoonnummer waar ze op te bereiken zijn en goede evaluatie van de dag daarna. En de mensen die het programma leiden vrolijk, opgewerkt en spontane. TOP dus!!

17. september 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles tot in de puntjes verzorgd.

De begeleiding van Hofstad Events bij het regelen van de Walking Brunch was uitstekend. En het uitje zelf was uitstekend. We hebben in een hele ontspannen en gezellige sfeer gegeten en een rondleiding door de stad gekregen. De gids wist de groep goed in te schatten: niet te uitleggerig, maar met leuke anekdotes en wetenswaardigheden. Ook voor de kinderen in de groep was het op die manier heel leuk om deel te nemen. Ook het eten was prima verzorgd. Al met al een zeer geslaagd uitje.

4. september 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt voor de super avond!

Wij zijn met onze personeelsvereniging naar Beachclub Sol in Scheveningen geweest en hebben hier enorm genoten van jullie cocktail en BBQ arrangement! Complimenten voor de jongens van de cocktails en de mensen van de bediening van Sol. Ook de BBQ was superverzorgd en leuk idee om de BBQ`s op de tafels te plaatsen. Zeker voor herhaling vatbaar!! Bedankt.

4. juli 2013
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Cursus plat Haags is goed voor je lachspieren

Vrijdag 28 juni was ons jaarlijkse teamuitje. Ik heb gekozen voor de cursus Plat Haags en dit was een groot succes. De cursusleider Bert was fantastisch en kreeg de boel aardig aan de gang. Het contact met Hofstad Events was super, erg vriendelijk en behulpzaam en een absolute aanrader om hier nogmaals mee in zee te gaan.

3. juli 2013

Gezamelijk groot schilderij schilderen

We hebben een schilder workshop gedaan bij Atelier de Pleijsterplaats.
We werden heel leuk ontvangen, en de ateliers zijn heel sfeervol.
We hebben gezamelijk een compilatie gemaakt in de stijl van Corneille.
Heel leuke vorm van Teambuilding.
Lekker bubbeltje en hapje.
Alles Top!
J van Dalen

28. marts 2013
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ondanks de korte periode vooraf was alles op tijd en perfect geregeld.

Het was mijn eerste ervaring met Hofstad Events. Het betrof hier een kerstviering met 30 collega's met vooraf een Cocktail workshop. De periode om iets te organiseren was vrij kort. De website gaf in eerste instantie al voldoende informatie om een voorlopig programma te kunnen samenstellen. De telefonische contacten waren vriendelijk en correct. Aanpassingen van het programma werden snel doorgevoerd. Bij ongeschiktheid van een locatie kon er direct een alternatief worden aangeboden. De locatie was pas geopend, maar bijna alles was prima geregeld. Iedereen was enthousiast over de workshop (voor het aantal deelnemers was de ruimte naar mijn mening net iets te klein). Het diner was prima verzorgd en over het entertainment was iedereen dik tevreden. In de toekomst zal ik zeker nog eens gebruik willen maken van de service van Hofstad Events.

2. januar 2013

TEAMBUILDING!!!

We hebben een geweldige dag op maat gehad met Hofstad Events. Informatief, teambuilding en gezellig. Super bedankt en tot de volgende keer!

4. december 2012
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.