Hoerlykkeperformance Anmeldelser 13

4,4

1. Life coach

Igennem mange år har jeg skullet tage ansvar for min egen krop og min egen karriere, hvilket indebar at jeg skullet få det maksimale ud af hver eneste træning uden at overbelaste mig selv og blive skadet. Lad mig og mit team hjælpe dig med netop det samme!

4,4

Fantastisk motiverende koncept

Fantastisk motiverende koncept. Lækre opskrifter, god træningsprogram, der er individuel tilpasset.
Super god og overskuelig app, der samler det hele og er meget brugervenlig.
Du er ikke alene, der bliver fulgt op og motiveret på ugentligt basis.

23. november 2022

Besvarelse fra Hoerlykkeperformance

Tak for at vi må være en del af din rejse Jane :)

Rikke har designet et specifikt…

Rikke har designet et specifikt personligt træningsprogram, der tager udgangspunkt i mine behov. Via dedikeret og særdeles struktureret opfølgning samt gennemførelse af øvelser, sørger Rikke for at den fælles målsætning opnås.
Hvis du vil opnå stærke resultater, får Rikke mine bedste anbefalinger.

4. november 2022

Alletiders forløb

Det er et super godt, og veltilrettelagt program Rikke strikker sammen!

7. oktober 2022

Kære Pernille,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at du synes om forløbet💚

Mvh.
Team Hørlykke Online

Jeg synes det er en fantastisk rejse vi…

Jeg synes det er en fantastisk rejse vi er på med super gode indspark fra coach 💪
Det er fedt med de challenge du kommer med samt de brugbare kommentarer på vores opnået mål uge for uge 🤗

1. oktober 2022

Kære Heidi,
Tak for at vi må være en del af din rejse 💚
Mvh.
Team Hørlykke Online

Det fungere fint og der er altid hjælp…

Det fungere fint og der er altid hjælp at hente, hurtig svar og god feedback på det man har udfordringer med.
Tænker det kunne være super hvis man fik en ny madplan hver uge så man havde forskellige opskrifter at gå efter.
Ellers en super rejse.

17. april 2022

5 stjerner til Rikkes fantastiske…

5 stjerner til Rikkes fantastiske onlinetræning!!
God variation i træningen og der skal ikke købes dyrt udstyr.
Godt program og hurtig svar på spørgsmål!
Kan virkeligt anbefales.

12. februar 2022

Kære Helle,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse af dit forløb hos Team Hørlykke Online 🏆
Tak for at vi må være en del af din rejse 🙏🏻

Super lækkert forløb…

Super lækkert forløb…
Det er det hele værd, er så glad for min beslutning😉
Lækker kost- motionsplan og chat, søde støttende, motiverende beskeder😘
Fed app hvor alt er samlet, med god respons på resultaterne.
Kan kun anbefales- gør det, det virker 💪🏼

31. januar 2022

Kære Dorthe,
Tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre at du er glad for at have taget springet 🏆
Tak for at vi må være en del af din rejse, til at blive vinder i dit liv 💪🏻
Team Hørlykke Online

Det bedste redskab til en stærk, sund krop

Jeg er mere end tilfreds med min første månede hos hørlykkeperformance. Fantastisk træningsprogram og kostplan, der er nem at gå i gang med. Ugentlig opfølgning på mål og hvordan det går. Det giver en god støtte, og man kan altid tage kontakt, hvis man har spørgsmål. Jeg har allerede opnået gode personlige resultater.

20. december 2021

Kære Catarina,
Tusind tak for dine ord😍
Tak for at vi må være en del af din rejse og vi glæder os til at gøre dig til vinder i dit liv 🏆
Team Hørlykke

Meget positiv og god oplevelse

Meget positiv og god oplevelse. Kan varmt anbefales. Passer godt til min temperament, hvor jeg ikke har behov for mange mails om motivation mm. Men i stedet tages der fat i konkret problemstilling for ar hjælpe mig videre, uden at være påtrængende. Tak for det 😉👍

15. december 2021

Kære Olga,
Tusind tak for din feedback og ikke mindst tak for, at vi må være en del af din rejse 🌟💥💪🏻🏆
Kærlig hilsen
Team Hørlykke

Jeg havde brug for det berømte spark…

Jeg havde brug for det berømte spark bagi og en sparringspartner til at råde og vejlede
Tiltrods for en smule start vanskeligheder omkring misforståelse af kost og træningsprogram, blev det lynhurtigt tilrettet

Jeg står idag - 2 uger før tid - og har nået målsætningen.
Og ikke blot vægttabet er nået, men lige så meget livsstilsændringen.
Rom blev ikke bygget på en dag, men med en sparringspartner i Hørlykke Performance, fik jeg muligheden for at rykke kontinuerligt i mit tempo og min fysiske formåen, med de skavanker der er (har en del)

De varmeste anbefalinger herfra

Vh
Hanne H

7. september 2021

Kære Hanne,
Du er blevet en kæmpe vinder i dit liv og det har været fantastisk at følge din rejse hertil🔥💪🏻

Stor ros fra alle os hos team Hørlykke❤️

Dejligt forløb med opfølgning løbende

Dejligt forløb med opfølgning løbende. Passende træningsplaner og lækre og nemme kostplaner. Synes prisen er lidt i den dyre ende, men nåede mit mål og OK.

7. september 2021

Tak for din feedback Gitte🙏🏻
Hvor er vi glade for, at vi har kunne hjælpe dig til at nå dine mål💪🏻

Vi ønsker dig al held og lykke herfra❤️

Team Hørlykke

Kun ros til den vejledning man får

Kun ros til den vejledning man får. Gode retter og super træningsprogram. Appˋen virker rigtig godt og er nem. Rikke og hendes team vender altid hurtigt tilbage med svar på spørgsmål eller fx justering af kostplan. Kan anbefales hvis man ønsker at give sig selv et lille eller måske stort spark bagi 💪💪💪💪

6. september 2021

Hvor er det bare dejligt at høre Trine 💜
Tusind tak for at vi har måtte være en del af din rejse 🙏🏻

Team Hørlykke

Rikke er super engageret og god at…

Rikke er super engageret og god at spare med, præcis hvad jeg har brug for ! Ikke dømmende, men siger også tingene som det er, noget jeg sætter stor pris på !
Vil så meget anbefale et forløb hos hende, hvis man trænger til et skub til en sundere livsstil.

4. september 2021

Besvarelse fra Hoerlykkeperformance

Tusind tak Maria! Og tak for at jeg må være med på din rejse, for at gøre dig til vinder i dit liv :)