Binnen een week was alles gemaakt en…
Binnen een week was alles gemaakt en opgelost, echt super snel!!
HOEN Makelaars B.V. opgericht in 1929, is een gerenommeerd kantoor met een goede naamsbekendheid in de vastgoedbranche zowel in als buiten Amsterdam. Van oudsher gevestigd aan de Bloemgracht in het hart van de Jordaan tot begin jaren tachtig, wegens ru...
Holland
Binnen een week was alles gemaakt en opgelost, echt super snel!!
Kijkhard, geen gevoel voor mensen.
N.a.v overlijden van mijn vader 30 oktober, de huur begin november opgezegd, omdat zij " verklaring van overlijden" er bij willen. Omdat 3 november is opgezegd,moet ik de woning huur van ruim 800 euro als nabestaande uit eigen zak betalen, omdat zij de woning niet per 1 december maar per 31 december opzeggen.
En maar zeggen, dat ze begrip hebben
Ik hoopte te lezen dat Hoen, nadat wij van 2017-2019 een appartement in Haarlem huurden, de reviews beter zouden zijn. Wij hebben destijds de slechte communicatie (op het onbehoorlijke af), het uitblijven van communicatie, het weigeren van noodzakelijk onderhoud te vaak, het laten hangen van defecten volop ervaren. Dat je tot aan 2025 herkenbare reviews tegenkomt, is heel heel erg. De datum die je leest is van nu, maar n.a.v. fijn contact met oude buren keek ik even. Toch hoop ik dat er ooit iemand bij Hoen opstaat...
Huur niet bij Hoen. Ze rekenen willekeurige kosten en de borg werd veel later teruggestort dan afgesproken. Absoluut geen aanrader.
So far all my interactions with Hoen are good. I'm satisfied with living in this apartment.
I submitted repair requests with detailing what my responsibility is and what is not, for instance something broken by the previous tenant before I moved in. Hoen sent someone to fix them then in one or two weeks. I take my responbility as a good tenant.
Before this, I was living in an apartment with label 'F' managed by another real-estate company. They didn't respond to my requests even if I submitted issues on their system. For instance the dishwasher was broken when I just moved in.
One small issue is the upstair apartment has been renovated for 3+ months and is still doing it sometimes. I can hear some noise since I work from home. It's quite long... Luckily it didn't happen at night. I understand maintenance takes effort.
NEVER work with them, trust me (I have real experience), they will do nothing, take your money for no reason and will not answer for anything.
Sinds wij in februari in het appartement zijn ingetrokken, ervaren we voortdurend overlast zonder enige ondersteuning of actie van de vastgoedbeheerder.
Onze vele e-mails en telefoontjes bleven onbeantwoord, en elk verzoek om hulp werd genegeerd. Bij telefonische pogingen kregen we telkens te horen dat er "geen tijd is."
De overlast was zodanig dat werken en slapen vrijwel onmogelijk waren. De vloer van de bovenburen was niet goed geïsoleerd, waardoor we letterlijk alles konden horen. We werden continu gestoord door luidruchtige voetstappen, het verschuiven van meubels, en een blaffende hond die bij afwezigheid van de bovenburen urenlang doorging. Samen met de harde geluiden van de tv en muziek was rust vinden onmogelijk. De overlast begon al om 7 uur in de ochtend.
De vastgoedbeheerder was op de hoogte van deze situatie, want de vorige bewoner had dezelfde problemen ervaren, wat de reden was waarom zij uiteindelijk had besloten om weg te gaan. Bijna elke dag was de politie hier, omdat we werden geïntimideerd. Tijdens de bezichtiging hebben we dit allemaal niet meegekregen of gehoord, want op dat moment waren de buren natuurlijk niet thuis. Anders hadden we dit huis nooit genomen.
De algemene ingang was constant vies, met vuilniszakken en rommel van de bovenburen. Ook is er schimmel onder het laminaat in de algemene ingang.
In de hoop op hulp hebben we sinds februari bijna honderd gedetailleerde klachten gestuurd, ondersteund met video’s, geluidsopnames en foto’s. Toch bleef een constructieve reactie van de vastgoedbeheerder uit. Uiteindelijk moesten we de gemeente inschakelen, die na drie maanden de beheerder zover kreeg om een geluidsmeting te laten uitvoeren. Helaas kwam deze meting te laat, want inmiddels hadden de buren aangegeven dat ze zouden verhuizen.
In september ontvingen we eindelijk het bericht dat de bovenburen zouden verhuizen. We dachten dat er nu eindelijk rust zou komen. Ze vertrokken in de eerste week van oktober, maar helaas was de opluchting van korte duur. Vorige week startten er verbouwingswerkzaamheden boven ons, waardoor we nu elke ochtend vroeg gewekt worden door lawaai. Zelfs tijdens onze vakantie kunnen we niet uitrusten; het constante gebonk leidt tot hoofdpijn en uitputting. Ondanks herhaalde e-mails en telefoontjes blijft de situatie onveranderd.
We moeten huur blijven betalen, maar ervaren sinds februari geen enkele dag woongenot. Deze review schrijf ik niet om het bedrijf in een kwaad daglicht te stellen, maar om anderen te waarschuwen: deze vastgoedbeheerder toont geen enkele betrokkenheid bij de huurders en lijkt uitsluitend winst gedreven. Er is geen enkele bereidheid tot steun, zelfs niet wanneer het dringend nodig is.
Ik heb geprobeerd samen te vatten wat we hier allemaal hebben meegemaakt, maar dit doet nog steeds geen recht aan de lange reeks problemen die al veel langer aan de gang zijn.
MIJN ADVIES: Als dit bedrijf in uw huurcontract staat als beheerder, kijk dan verder. U wilt deze ellende niet meemaken. Dit bedrijf is letterlijk 0 sterren waard.
We wonen in een land met 15 appartementen. We hebben meerdere keren per jaar gedonder met verwarming en warm water.
Sinds vorige zomer een nieuwe ketel maar de problemen blijven.
Nu al drie dagen geen verwarming en warm water nadat er onaangekondigd onderhoud is geweest aan de ketel.
Hoen geeft aan van niks te weten en beloven melding te maken bij monteurbedrijf. Een monteur is vertrokken omdat hij het ketelhok niet kon vinden. Andere monteur is onverrichte zaken weer vertrokken.
Meerdere meldingen bij Hoen gemaakt door alle bewoners en telkens is er ander nieuws: geen melding bekend, er komt vandaag een monteur, er komt vanavond een monteur en dit zijn enkel reactieve berichten. Niemand bij Hoen neemt proactief contact op. Wordt niet naar structurele oplossingen gekeken.
Een bewoner heeft voor de tweede keer in jaar tijd fikse wateroverlast gekregen door lekkage in ketelhok haar slaapkamer in is geslopen. Vloer krom, beddengoed weg kunnen gooien.
Na eerste keer geen compensatie gehad.
Er is al eerder een BOOS aflevering van Tim Hofman geweest zonder oplossing (ander gebouw), maar ook wij worden van het kastje naar de muur gestuurd.
Ongekend schandalig
Hoen Vastgoedbeheer beheerde jarenlang het huurappartement van onze ouders in Hoogeveen voor Stichting NL Woningfonds 1. Gedurende hun leven hebben wij nooit klachten gehad. Maar na het overlijden van onze moeder en de verhuizing van onze vader naar een verpleeghuis, zou het appartement verkocht worden. We hebben toen snel gehandeld om alles op tijd in oude staat terug te brengen.
Ruim 1,5 jaar na de verhuizing en enkele maanden na het overlijden van onze vader ontvingen we opeens een herinnering, gericht aan onze overleden ouders, met de eis om binnen twee weken nog € 50 te betalen. Bij nalatigheid zou het bedrag verhoogd worden met € 40, niet-verrekenbare BTW en zelfs rente. Wij waren in de veronderstelling dat alles allang financieel was afgerond.
Wat ons vooral stoort, is de onfatsoenlijkheid van Hoen Vastgoedbeheer om 1,5 jaar na oplevering van het appartement, en verkoop daarvan voor een aanzienlijk bedrag, nog € 50 te eisen van onze overleden ouders. Dit terwijl ze al lang op de hoogte zijn van hun overlijden. Waar het bedrag vandaan komt, is ons een raadsel.
Het lijkt erop dat Hoen Vastgoedbeheer geen greintje empathie toont en werkelijk op zoek is naar de laatste financiële kruimels, zelfs als de huurders niet meer in leven zijn. Met dit soort praktijken laat Hoen zien dat het geld zwaarder weegt dan menselijkheid.
We hebben het bedrag direct voldaan, maar Hoen heeft met deze actie voor € 50 een slechte recensie verdiend. Goed gedaan, Hoen!
Læs mere om andre typer anmeldelser.