Hoejsletgaard Anmeldelser 4

4,0

Hoejsletgaard´s kennel beskræftiger sig bla. med opdræt af Ruhårede Dværg- og Standard Gravhunde og Westfalenterrier. Vi henvender os til til enkelt personer og familier, der ønsker sig små drivende jaghunde, der kan indgå både som aktive brugs- og familie hunde.

4,0

God

Højsletgaard er en førsteklasses...

Højsletgaard er en førsteklasses kennel, der specialiserer sig i avl af ruhårede dværggravhunde, og har med succes introduceret denne race i Danmark til jagtlig anvendelse. Kennelen er kendt for sin dygtighed og dedikation, hvilket tydeligt afspejles i kvaliteten af deres hunde.

Jeg har selv købt en hund fra Højsletgaard, og det har været en fantastisk oplevelse. Min hund har ikke blot været en elsket del af familien, men har også vist sig at være en fremragende jagthund. Med dens skarpe jagtinstinkter og store udholdenhed har den virkelig givet pote på jagt. Jeg har haft glæde af at have den med på mange ture, og den har konstant imponeret med sin arbejdsevne og dedikation.

Højsletgaard har en bemærkelsesværdig evne til at avle hunde, der ikke blot er robuste og effektive på jagt, men også har et stabilt temperament og god sundhed. Deres engagement i både hundenes fysiske og mentale velbefindende er tydeligt, og det afspejles i hundenes kvalitet.

Ejerne er meget erfarne og vidende om racen, og deres støtte og vejledning har været uvurderlig, både i forhold til jagt og daglig pleje. Deres passion for ruhårede dværggravhunde og deres engagement i at bevare racens jagtinstinkter gør dem til et fremragende valg for både jægere og hundeelskere.

Alt i alt har min oplevelse med Højsletgaard været utrolig positiv. Kennelen leverer hunde af høj kvalitet, der både fungerer som trofaste jagtkammerater og som kærlige familiehunde. Jeg kan varmt anbefale Højsletgaard til alle, der leder efter en dygtig jagthund og en loyal ven.

17. august 2024

Enestående oplevelse hos Højsletgaard Hundekennel: Kvalitetsopdræt med hjerte og omsorg

Højsletgaard Hundekennel er et enestående sted for enhver, der ønsker at købe en sund og velopdrættet hund. Kennelen drives af en dedikeret ejer, som har en dyb passion for sine hunde og en imponerende viden om de racer, han opdrætter, nemlig ruhårede gravhunde og westfalenterriere.

Da jeg besøgte Højsletgaard, blev jeg straks mødt af en varm og professionel atmosfære. Ejeren tog sig tid til at introducere mig til kennelen og de forskellige hunde, og det var tydeligt, at han har et nært forhold til hver enkelt af dem. Hans engagement i at opdrætte sunde og velafbalancerede hunde skinner virkelig igennem i alt, hvad han gør.

Hundene på Højsletgaard lever under fantastiske forhold. Kennelen er ren, rummelig og veldrevet, og både de indendørs og udendørs faciliteter giver hundene masser af plads til at bevæge sig og lege. Det er tydeligt, at der er tænkt over hver eneste detalje for at sikre, at hundene har det godt og trives, både fysisk og mentalt.

Jeg var særligt imponeret over den opmærksomhed, der blev lagt på socialisering og træning af hvalpene. Ejeren sørger for, at hver hvalp får en god start på livet, med masser af kærlighed, socialisering og tidlig træning. Dette gør, at hundene fra Højsletgaard ikke blot er sunde, men også er godt rustet til at blive en del af deres nye familier.

Jeg endte med at købe en ruhåret gravhund fra Højsletgaard, og hele processen var professionel og transparent. Ejeren var yderst hjælpsom med at besvare alle mine spørgsmål, og han gav mig en grundig gennemgang af hundens sundhed, temperament og behov. Det var tydeligt, at han ikke blot ønsker at sælge en hund, men også at sikre, at hver hund kommer til det rigtige hjem.

Min nye hund har været en fantastisk tilføjelse til familien. Han er sund, glad og har en skøn personlighed, hvilket jeg tilskriver den gode start, han fik på Højsletgaard. Jeg kan derfor varmt anbefale Højsletgaard Hundekennel til enhver, der leder efter en velopdrættet gravhund eller westfalenterrier. Her får man ikke bare en hund, men et kærligt medlem af familien, der er opdrættet med omhu, viden og stor kærlighed.

17. august 2024