Hobbii.dk Anmeldelser

21.478

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 3.172 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering og den gode kvalitet af produkterne, som altid lever op til forventningerne. Mange fremhæver det store udvalg af garn og varer, samt den fremragende service og hjælpsomhed fra personalet, både online og i butikkerne. Folk føler sig velkomne og værdsætter den kyndige rådgivning, de modtager, selv som nybegyndere. Dog har nogle kunder oplevet forsinkelser i leveringen, hvor pakker ikke er ankommet inden for den forventede tidsramme, hvilket har ført til skuffelse. Enkelte har også bemærket knuder i garnet eller følt sig til besvær af personalet, selvom dette er en sjælden oplevelse.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, især med garnets kvalitet og farver, som ofte lever... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange roser den hurtige og effektive levering.... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den venlige og servicemindede betjening... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som venligt, serviceminded og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvaliteten, hvor mange roser garnet for dets gode kvalitet,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er helt nybegynder i at strikke, og jeg fik den bedste hjælp hos Hobbii. De tog sig virkelig tid til at hjælpe mig godt i gang, svarede sødt på mine spørgsmål og gjorde det hele meget nemmere o... Se mere

Det rigtige gran og til den lovede tid, alt er perfekt, dog har jeg en lille bøn kan vi få det lille hjerte bolche tilbage i pakken? Jeg hyggede mig med det bolche i mens jeg pakkede mit nye gran... Se mere

Det gjorde den hjælpsomhed jeg fik i butikken. Jeg har et oldebarn i Norge, jeg strikkede en trøje til ham for to år siden, den er nu for lille og han ville gerne have en ny i samme farve, desværre e... Se mere

God kvalitet og hurtig service. Jeg reklamerer til alle dem jeg kender om Jeres store udvalg af varer og gode garntyper. Stor TAK til HOBBII, for I har godt det let for en nybegynder at begynde mit ev... Se mere

1. nr. 21 af de 28 bedste virksomheder i Garnforretning
  2. nr. 15 af de 20 bedste virksomheder i Håndarbejdsbutik
  3. nr. 41 af de 75 bedste virksomheder i Hobbyforretning
  4. nr. 17 af de 26 bedste virksomheder i Garnbutik

Om Hobbii.dk

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

21 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(21.478)

3.160 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ja jeg er tilfreds med garnet

Ja jeg er tilfreds med garnet, det var lige det jeg havde forestillet mig

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Fru Britta Hansen, tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med garnet. Vi værdsætter din feedback meget! Mvh Viggo fra Hobbii 🧶🙂

Jeg modtog hurtigt garnet👍

Jeg modtog hurtigt garnet👍. Men jeg er ærgelig over at modtage garn med en del knuder ( garn som er bundet sammen midt i garnnøglen- 2 knuder i nogle af garnnøglerne).

Hej Mette

Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at du har modtaget garn som ikke lever op til forventningerne.
Kontakt os gerne på kundeservice@hobbii.dk med dit ordrenummer og billeder af garnet, så vil mine kollegaer undersøge sagen nærmere.

De bedste garn-hilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Granet leve op til forventningerne

Granet leve op til forventningerne

15. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Kenneth! 👋 Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er så glade for, at du er tilfreds med din Garnet, det er altid vores mål at leve op til forventningerne! 😊 Skal du bruge hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. - Viggo fra Hobbii 🧶

altid godt tilfreds

altid godt tilfreds

Besvarelse fra Hobbii.dk

Kære Inge, Tak for din positive anmeldelse🎉! Vi er altid glade for at høre, at vores kunder er tilfredse med vores service. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

God og hurtig levering

God og hurtig levering

Besvarelse fra Hobbii.dk

Kære Gitte, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen. Tak for at du handler hos os! - Viggo fra Hobbii 😀

Det rigtige gran og til den lovede tid

Det rigtige gran og til den lovede tid, alt er perfekt,
dog har jeg en lille bøn kan vi få det lille hjerte bolche tilbage i pakken?
Jeg hyggede mig med det bolche i mens jeg pakkede mit nye gran ud, og det gjorde jeres pakke lidt mere speciel ❤️end pakker fra andre leverandører.

Besvarelse fra Hobbii.dk

Kære Pia Sutrow Golles. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Hurtig levering, nem hjemmeside/app og lækkert gran

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Anja, tak for dine flotte ord og de 5 stjerner 🌟! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering og nemme app. Glæder mig til at se hvad du skaber med garnet 😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Super skøn betjening

Super skøn betjening

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Anne-Mette, tak for dine 5 stjerner og for dit skønne review! 🌟 Vi er glade for at du nyder vores service. Mange hilsner fra Viggo på Hobbii. 🧶😊

Leveringen var mega hurtig

Leveringen var mega hurtig, og jeg ELSKEDE kvaliteten på selve garnet

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Dhiviyalaxmy, mange tak for din femstjernede anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du elskede vores garnkvalitet og nød vores hurtige levering 📦😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Jeg har handlet hos Hobbii i mange år…

Jeg har handlet hos Hobbii i mange år og er meget tilfreds. Garnet jeg har købt er altid godt og svarer til beskrivelsen. Levering er også et plus, jeg har altid fået det jeg har bestilt

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Connie, mange tak for den positive anmeldelse og dine dejlige ord 🙏 Det er en fornøjelse at høre, at du har haft gode oplevelser hos os i flere år 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, gode priser, hurtig levering. Mercerized bomuldsgarn.

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Monika! 🌟 Mange tak for dine venlige ord og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, du synes godt om vores hjemmeside og vores bomuldsgarn. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶😊

Rigtig mange gode varer

Rigtig mange gode varer, til en god pris. Hurtig levering

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Anne Grethe, mange tak for dine venlige ord og de flotte 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores varer og levering. Hav en dejlig dag! 😊 Mange hilsner fra Viggo hos Hobbii.

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Ulla 😊, tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det lyder super, at du synes, det er nemt at bestille, og at leveringstidspunktet er hurtigt. Vi elsker at gøre vores kunder glade. Skøn dag til dig 🌼 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

De har de strikkepinde jeg…

De har de strikkepinde jeg ønsker..denne gang gik levering med dag langsomt men det er jo ikke hobbies fejl

Besvarelse fra Hobbii.dk

Kære Lone, tak for din 5-stjernede bedømmelse 🌟! Vi er glade for, at du kunne finde de strikkepinde, du ledte efter hos os. Vi siger undskyld for den forsinkede levering og håber, at din næste oplevelse vil være endnu bedre 🚚🎁. Venlige hilsner, Viggo hos Hobbii 😊

Hurtig levering og tilfreds med…

Hurtig levering og tilfreds med produktet

Besvarelse fra Hobbii.dk

Kære Vivi, tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er meget glade for, at du er tilfreds med produktet og leveringstiden! 😊 Hilsen, Viggo fra Hobbii.

Besvarelse fra Hobbii.dk

Kære Pia, et stort tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse 🎉😍 Vi sætter stor pris på din tilfredshed og håber, du vil fortsætte med at nyde vores garn! 🧶 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Det er et stykke tid siden

Det er et stykke tid siden, men jeg var tilfreds

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Jette, tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service. Vi håber at se dig igen snart! Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Elsbeth, tusind tak for dine fem stjerner og din positive feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering 🚚💨 Pålæg dig et kreativ dag! 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Hanne, tusind tak for dine fantastiske 5 stjerner og din positive anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores levering. Vi glæder os til at se dig igen snart! Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Masser af forskelligt garn ,så fandt…

Masser af forskelligt garn ,så fandt hurtigt det jeg søgte ,og så var det oveni købet på tilbud ,så meget tilfreds .

15. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk

Hej Lis, Tak for din fantastiske feedback og 4-stjernede anmeldelse. Det glæder os, at du har fundet det du søgte. Vi sætter stor pris på din støtte! 😊 Varm hilsen, Viggo fra Hobbii.