Hobbii.dk - Roskilde Anmeldelser 515

4,7

Skomagergade 25, Ved Peberrenden, 4000 Roskilde, DK

God personlig hjælp i butikken Roskilde. Jeg synes flere af jeres garnprodukter overstiger dyrere mærkers kvalitet, fx Seashell. Jeres bingo er sjovt. I har et godt udvalg af strikkepinde. Dejligt at... Se mere

Jeg har handle meget hos jer og garnet kommer dagen efter det er jeg meget glad for mange tak Jette Tolstrup 🐕

Jeg ledte efter en speciel strikkeopskrift, uden held, jeg klagede min nød til personalet, mit indtryk var at alle gik i sving for at hjælpe desværre uden held. Det var vildt imponerende med den ihærd... Se mere

Det var ikke en god oplevelse i forretningen Roskilde, da ekspeditricen flere gange fortalte at hendes resurser var opbrugt og klokken var mellem 10.30 og 11. Desuden kunne hun ikke finde mig s... Se mere

1. nr. 19 af de 28 bedste virksomheder i Garnforretning
  2. nr. 15 af de 20 bedste virksomheder i Håndarbejdsbutik
  3. nr. 39 af de 75 bedste virksomheder i Hobbyforretning
  4. nr. 16 af de 27 bedste virksomheder i Garnbutik

Om Hobbii.dk - Roskilde

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

• Skomagergade 25, Ved Peberrenden, 4000, Roskilde, Danmark

• 44 16 85 40

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Jeg har handle meget hos jer og garnet…

29. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Jette, tak for din fantastiske anmeldelse og for at vælge os! 😃 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering. På vegne af Hobbii-teamet ønsker jeg dig en vidunderlig dag! Hilsen Viggo fra Hobbii 🧶🌈

Fik kyndig vejledning af medarbejder

Fik kyndig vejledning af medarbejder. 👍

29. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Kære Jette Rudbech . Tusind tak for de 4 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Hurtig levering. Gode produkter til rimelige priser.

25. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Ann, tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gode priser. 🧶 Venlige hilsener, Viggo fra Hobbii.

God vejledning og service

16. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Kunde, tak for din fantastiske anmeldelse og 5-stjernede bedømmelse! Vi er glade for, du er tilfreds med vores vejledning og service 😊 Hilsen, Viggo fra Hobbii.

Garn og levering.super

29. november 2025

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Una Eklund, tusind tak for dine fem stjerner og din positive anmeldelse! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores garn og levering. VI håber, du nyder dit strikkeprojekt. 😊 - Viggo fra Hobbii

garn

Hurtigt levering af gave

21. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Trine Christiansen, tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at din gave ankommer hurtigt. Det er kun lykken for os.🎁 Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for noget. Med glæde, Viggo fra Hobbii 🧶

En tilfreds kunde

Det er super at der er kommet fysisk butikker .

20. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Marianne, mange tak for din fantastiske anmeldelse og dine fem stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores fysiske butikker. 🥳 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii.

Nemt at bestille og betale

Nemt at bestille og betale , hurtig levering

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Pernille, mange tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er meget glade for at høre, du finder det nemt at bestille og betale hos os, og at du er tilfreds med vores hurtige levering! Tak fordi du handler hos os!🧶 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii

Hurtigt og nemt

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Linda, mange tak for de fem stjerner 🌟! Vi er glade for, at du finder vores service hurtig og nem. Ser frem til at hjælpe dig igen! Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Dejligt garn til fornuftige priser og…

Dejligt garn til fornuftige priser og god service ,er vældig tilfreds

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Aase, tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores garn og service. Tak for at være en del af Hobbii-familien 🧶 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii

Det er den god butik man får god…

Det er den god butik man får god betjening og gode ting billige ting men nogle ting også lidt dyrere Jeg elsker at handle i jeres butik

15. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Kære Lene, tak for de smukke 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder mig meget, at du er tilfreds med Hobbii. Vi arbejder hårdt for at tilbyde den bedste service og produkter til vores kunder. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser, og altid rabatter. - Meget tilfreds med mine køb i webshoppen.

12. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej A. Nørland, tak for din fantastiske anmeldelse og flotte vurdering 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, priser og rabatter. Tak for din støtte. Viggo fra Hobbii 🧶

I har dejligt garn til gode priser

I har dejligt garn til gode priser. Personale, der kan besvare mine spørgsmål, og som er vældig flinke. Gode rabatter, ja, hvad mere kan man ønske sig ;-)

11. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Kære Kirsten, tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de søde ord! 😊 Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med vores personale, produkter og priser. Tak for din støtte! Mange hilsner fra Viggo hos Hobbii 🧶

hurtig hjælp

hurtig hjælp , via jeres hjemmeside , søde piger i Hobbii bingo . strikkeskrifte er fine .

7. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Bettina Krårup, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du synes vores hjælp og strikkeskrifter er fine. Hav en fantastisk dag! Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Let nemt hurtigt

Let nemt hurtigt

6. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Pia, tak for den flotte vurdering! 🎉 Hos Hobbii synes vi, det er vigtigt at gøre tingene lette, nemme og hurtige. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 😊

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Gitte, tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner! 😊 Vi er glade for at høre, at du fandt vores service, hurtig og nem. Tak for at være vores kunde! - Viggo fra Hobbii 🧶

Fine varer

Fine varer, hurtig levering.

5. maj 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Lone, tak for din 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer og leveringstiden. Håber at se dig igen snart. Hilsen, Viggo fra Hobbii. 🧶🙂

Fantastisk service hjælp til garn

Fantastisk service hjælp til garn , mønstre og vurdering af antal nøgler - super god hjælp især når man er ny i feltet og lige startet med at strikke.

25. april 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej Jeannette, 😊 Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utrolig glade for, at vores service har hjulpet dig på din strikkevej. Husk, vi er altid her til at hjælpe. Held og lykke med din nye hobby! 👍 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Gode kvaliteters garn og sendt så…

Gode kvaliteters garn og sendt så hurtigt som muligt , eneste minus er at det ikke altid man kan selv vælge hvor pakken skal hentes 😢

26. april 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Roskilde

Hej KD! 😀 Tak for din dejlige anmeldelse og 5 stjerner! Det glæder os, at du er tilfreds med vores garn og hurtige levering. Vi arbejder på at forbedre mulighederne for pakkehåndtering. Mange hilsner, Viggo 🧶