Hobbii.dk - Odense Anmeldelser 181

4,7

Rugvang 36, Tarup Center, 5210 Odense NV, DK

Imødekomme, venlig og hjælpsom ung pige, sagde smilende hej da jeg nærmede mig hende. Fik en god service, måtte dog selv spørge om hjælp da ekspedienten ved at fylde vare op. Men det er også ok med... Se mere

Personalet er meget imødekommende og hjælpsomme. Super betjening. Og masse af forskellige garner. Stort varesortiment i butikken og på nettet. 😁👍👍👍👍👍

Kører til butikken i tarupcenteret og får at vide at varen ikke føres i butikken. Skal bestilles online Først og fremmest kunne deres hjemmeside være bedre. Burde stå t varen kun kan bestilles p... Se mere

God og professionel betjening og vejledning. Super idé med at kunne aflevere garnrester, som andre kan brug. Altid hurtig levering fra hjemmesiden, så man kan i fred og ro hjemmefra kan bestille ga... Se mere

1. nr. 19 af de 28 bedste virksomheder i Garnforretning
  2. nr. 16 af de 20 bedste virksomheder i Håndarbejdsbutik
  3. nr. 39 af de 74 bedste virksomheder i Hobbyforretning
  4. nr. 16 af de 27 bedste virksomheder i Garnbutik

Om Hobbii.dk - Odense

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

• Rugvang 36, Tarup Center, 5210, Odense NV, Danmark

• 44 16 85 30

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Der er altid god service hos Hobbii

Der er altid god service hos Hobbii, uanset om det er en opskrift man har svært ved, garn man har brug for eller bare hygge med Bingo. Jeg kan heller ikke sætte en finger på leveringstid

9. marts 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej LKK! 🌸 Tusind tak for dine søde ord og dine fem stjerner 🌟 Hobbii er glad for at vi kan hjælpe med alt fra opskrifter til Bingo. Vi sætter pris på din feedback! 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, ordren er ok

9. marts 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Jan 👋, tusind tak for de flotte 5 stjerner og din positive feedback om vores hurtige levering. Det er vi rigtig glade for hos Hobbii! - Viggo fra Hobbii 🧶

Smil

God service og altid et smil

27. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Birgit, tak for din fantastiske anmeldelse og for de fem stjerner! 😊 Vi er virkelig glade for at høre at du nyder vores service. Vi sætter pris på din feedback. Ha' en fantastisk dag! Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Super fantastisk hjælp til at finde…

Super fantastisk hjælp til at finde garn og god råd og ider til hvad man kan lave som nybegynder i at hækle super fantastisk hjælp inde i tarup centeret i odense

26. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Jeanet, tak for din fantastiske anmeldelse 🌟 Vi er glade for at du fandt den hjælp, du havde brug for i vores butik i Tarup Centret. Vi ser frem til at hjælpe dig på din hækling rejse 🧶 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Altid fin service

Altid fin service - både i butik og når jeg handler online. Meget glad for deres prisbevidste tilbud og ikke mindst hurtige levering.

29. november 2025

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Rikke, mange tak for dine fine ord og 5 stjernede anmeldelse 😊 Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, både i butik og online! Tak fordi du handler hos os. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Dårlig kundeservice hvis der er fejl på…

Dårlig kundeservice hvis der er fejl på garnet

17. februar 2026

Hej Joan,

Jeg er ked af at høre, at servicen i vores butik ikke levede op til dine forventninger 😔 Vi vil meget gerne høre mere om detaljerne, og hvordan vi kan gøre din oplevelse bedre. Du må meget gerne række ud til os via e-mail, så vi kan finde en god løsning 😊

Tusind tak og hav en rigtig god dag!

Louise 💮
kundeservice@hobbii.dk

Fik god hjælp af ekspert til hvilket…

Fik god hjælp af ekspert til hvilket garn jeg skulle bruge

16. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Ghita Rossander, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med hjælpen fra vores ekspert! 🧶 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii.

Service

Venlig og god service

13. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Lis B, 😊 Tusind tak for den dejlige anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

God service og altid godt til og hjælpe…

God service og altid godt til og hjælpe og hurtig levering

8. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Hanne, Tak for dine fem stjerner! 😊 Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Håber at se dig igen snart. - Viggo fra Hobbii 🧶

Gode varer til gode priser

Gode varer til gode priser

5. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Kære Tonny Juul Jensen, tak for dine 5 stjerner og for at bemærke vores gode varer og priser! 😊 Vi er rigtig glade for at du er tilfreds. Kærlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Altid meget tilfreds...

Altid meget tilfreds.... men ville være rart at kunne bruge gavekort på jeres hjemmeside....

2. februar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Kristina, vi sætter stor pris på din positive anmeldelse🌟 Tak for din feedback om gavekort, det vil jeg tage videre til vores team. Glad for at du er tilfreds hos Hobbii! - Viggo🧶

God og professionel betjening og…

Altid hurtig levering fra hjemmesiden, så man kan i fred og ro hjemmefra kan bestille garn til nye projekter.

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Kære Lisbeth 😊, tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på det! Vi er glade for, at du værdsætter vores garnrest-ide. Mange hilsner fra Viggo hos Hobbii 🧶.

Hurtig levering men Odense kan ikke register ens points???

Glad for at handle med jer.
Men det er svært at se hvor mange points jeg har optjent, jeg har købt garn men fik ingen points??

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Tove, 🌸 tak for din feedback og de 4 stjerner. Vi beklager ulejligheden med pointsystemet. Vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette. Du er velkommen til at kontakte os på support@hobbii.dk. 🧶 Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii.

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. dejlige tilbud.

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Anna Marie, tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. 😊 Det glæder os at høre, at du er glad for vores hurtige levering og dejlige tilbud. Tak fordi du valgte Hobbii! Med venlig hilsen, Viggo 🧶

God service..

Personalet er meget søde og hjælpsomme,
Desværre kom jeg bl.a også for at bruge point fra shoppen, men der var intet..

29. januar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Dorthe, tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hjælpsomme personale 👍 Vi beklager, hvis du havde problemer med at bruge dine point, og er blot en email væk, hvis du har brug for yderligere hjælp. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii. 🧶

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Anja, tak for de fem stjerner og de søde ord! 😊 Vi er altid klar til at give en god service og vi er glade for, at du synes om vores produkter. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Altid fantastisk god hjælp

Altid fantastisk god hjælp
Jeg er aldrig gået forgæves, når jeg har haft brug for hjælp, og de fleste gange har det været muligt at få mine ønsker opfyldt.

19. januar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Lone, tak for de fine 4 stjerner og de dejlige ord! 😊 På Hobbii er vi glade for at hjælpe og give dig den bedste oplevelse. Sig endelig til, hvis du har brug for mere hjælp. De bedste hilsner, Viggo 🧶

God betjening

God betjening - søde hjælpsomme piger 🧶

17. januar 2026

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense

Hej Arne, mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner 🌟 Vi er virkelig glade for at du har haft en god oplevelse med vores service 🧶 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.