Imødekomme, venlig og hjælpsom ung pige, sagde smilende hej da jeg nærmede mig hende. Fik en god service, måtte dog selv spørge om hjælp da ekspedienten ved at fylde vare op. Men det er også ok med... Se mere
Personalet er meget imødekommende og hjælpsomme. Super betjening. Og masse af forskellige garner. Stort varesortiment i butikken og på nettet. 😁👍👍👍👍👍
Kører til butikken i tarupcenteret og får at vide at varen ikke føres i butikken. Skal bestilles online Først og fremmest kunne deres hjemmeside være bedre. Burde stå t varen kun kan bestilles p... Se mere
God og professionel betjening og vejledning. Super idé med at kunne aflevere garnrester, som andre kan brug. Altid hurtig levering fra hjemmesiden, så man kan i fred og ro hjemmefra kan bestille ga... Se mere
Rugvang 36, Tarup Center, 5210, Odense NV, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Der er altid god service hos Hobbii, uanset om det er en opskrift man har svært ved, garn man har brug for eller bare hygge med Bingo. Jeg kan heller ikke sætte en finger på leveringstid

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Super fantastisk hjælp til at finde garn og god råd og ider til hvad man kan lave som nybegynder i at hækle super fantastisk hjælp inde i tarup centeret i odense

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Altid fin service - både i butik og når jeg handler online. Meget glad for deres prisbevidste tilbud og ikke mindst hurtige levering.

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Dårlig kundeservice hvis der er fejl på garnet

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Fik god hjælp af ekspert til hvilket garn jeg skulle bruge

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
God service og altid godt til og hjælpe og hurtig levering

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Altid meget tilfreds.... men ville være rart at kunne bruge gavekort på jeres hjemmeside....

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Altid hurtig levering fra hjemmesiden, så man kan i fred og ro hjemmefra kan bestille garn til nye projekter.

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Glad for at handle med jer.
Men det er svært at se hvor mange points jeg har optjent, jeg har købt garn men fik ingen points??

Besvarelse fra Hobbii.dk - Odense
Personalet er meget søde og hjælpsomme,
Desværre kom jeg bl.a også for at bruge point fra shoppen, men der var intet..

Altid fantastisk god hjælp
Jeg er aldrig gået forgæves, når jeg har haft brug for hjælp, og de fleste gange har det været muligt at få mine ønsker opfyldt.