Tercoo schijf hier gekocht
Tercoo schijf hier gekocht. Werk uitstekend je krijgt precies wat je besteld hebt. Goeie snelle levering!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
De helft van de produkten zijn niet geleverd.
Vanuit HOACMarine geen enkele communicatie over het niet compleet leveren.
Zelf 2x navraag moeten doen. Na 2 weken nog geen stap verder. Geld teruggekregen maar geen enkele vorm van compensatie voor het ongemak.
Zending was beschadigd door transporteur, hoewel HOAC MARINE daar niks aan kon doen deden ze er alles aan om zo snel mogelijk een nieuw blik te sturen zonder extra kosten.
Mijn man en ik hebben een compleet Semco teakcleaner en teak sealer pakket gekocht voor onze boot. De belofte van dit product is groots en als je klaar bent met de gehele behandeling waar je echt een paar dagen zoet mee bent ziet het er prachtig uit. Maar na 3 maanden is het teak alweer gebleekt en grijs en zou je dus weer opnieuw moeten beginnen. Het is veel werk en het product is duur en maakt zijn belofte absoluut niet waar. Als je dan een klacht indient en vraag naar een passende oplossing dan wordt er geantwoord dat er nooit klachten zijn geweest en dat het vooral aan de manier van aanbrengen heeft gelegen. Ondanks dat alle stappen zeer zorgvuldig en precies volgens gebruiksaanwijzing zijn uitgevoerd. Om kracht bij te zetten sturen ze de klacht naar de fabrikant die precies met zo’n antwoord terug komen. Alles om maar geen verantwoordelijkheid te nemen voor hun waardeloze product. Kortom totaal niet oplossingsgericht en je wordt dus uitgemaakt voor leugenaar omdat je volgens hun niet in staat bent om de behandeling zoals vermeld staat op de verpakking uit te voeren. Want het ligt nooit aan de fabrikant of verkoper, maar altijd aan de klant. Hoacmarine.nl ik wacht nog steeds op een passende oplossing want het product wat jullie verkopen doet niet wat het belooft!
Bestelling zoekgeraakt bij vervoerder. Hoewel Hoac hier geen schuld aan had werd voor hun rekening een nieuwe zending geleverd. Netjes!
Ik heb hier mijn sigma cover besteld en de service is geweldig dezelfde dag nog verzonden.
En bij een vraag gaven ze goed advies over hoe en wat ik nodig had om ijzer te verfen.
Sigmacover 280 hier besteld, duidelijk advies gegeven over welk systeem ik het beste kan gebruiken, ga hier ook zeker de aflak bij bestellen! top service