En kæmpe forskel for vores datter og familie
Vores datter, som er autist, udviklede blandet angst og socialangst i 2023, hvilket resulterede i at hun blev fuldtidssygemeldt fra skolen i et år og måtte tage 9 klasse om. Hun havde meget lavt selvværd og selvtillid, og isolerede sig på sit værelse, havde søvnproblemer og var trist og udkørt.
Vi havde tidligere forsøgt med mentorordning, men vi kunne ikke mærke, at det havde den ønskede effekt. Da der samtidig var lang ventetid på hjælp fra kommunen, følte vi os nødt til selv at handle for at give hende en chance for at afslutte folkeskolen. Derfor kontaktede vi Helle i december 2024. Det har vi ikke fortrudt ét eneste øjeblik.
Allerede efter de første session med Helle kunne vi mærke en forskel. Vores datter virkede mere afbalanceret, hvilede mere i sig selv og havde en ro, vi ikke havde set længe. Selvom hun stadig kan få nedture, især under pres, så er de sjældnere og mindre voldsomme end før.
Hun er begyndt at finde overskud til at være mere social, og fået troen på sig selv igen. Hun har fået det bedre fysisk og kan bedre sove. Hun bekymre sig mindre om, hvad andre tænker. Hendes hukommelse og koncentration er også blevet markant bedre.
Helle er rolig, omhyggelig og faglig dygtig. Hun har gjort en kæmpe forskel – ikke kun for vores datter, men for hele vores familie. Vi giver hende vores varmeste anbefaling.
1. maj 2025