Hjulmand Hypnoseterapi Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Helle hjalp vores 13-årige datter med…

Helle hjalp vores 13-årige datter med at finde ro, når hun skulle sove. Hun stressede ved tanken om ikke at kunne falde i søvn – og fandt ofte først ro, når hun kom ind og sove på en madras hos os. Allerede efter én behandling kunne hun slappe af og falde i søvn uden stress.Helle var super professionel og virkelig god til at finde ind til, hvad der egentlig var på spil.

28. august 2025

Besvarelse fra Hjulmand Hypnoseterapi

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig at høre, hvordan jeres datter allerede efter én session har kunnet finde mere ro og tryghed omkring sin søvn.

Tak fordi I delte jeres oplevelse - og for jeres tillid 🌸

De varmeste hilsner
Helle

En kæmpe forskel for vores datter og familie

Vores datter, som er autist, udviklede blandet angst og socialangst i 2023, hvilket resulterede i at hun blev fuldtidssygemeldt fra skolen i et år og måtte tage 9 klasse om. Hun havde meget lavt selvværd og selvtillid, og isolerede sig på sit værelse, havde søvnproblemer og var trist og udkørt.

Vi havde tidligere forsøgt med mentorordning, men vi kunne ikke mærke, at det havde den ønskede effekt. Da der samtidig var lang ventetid på hjælp fra kommunen, følte vi os nødt til selv at handle for at give hende en chance for at afslutte folkeskolen. Derfor kontaktede vi Helle i december 2024. Det har vi ikke fortrudt ét eneste øjeblik.

Allerede efter de første session med Helle kunne vi mærke en forskel. Vores datter virkede mere afbalanceret, hvilede mere i sig selv og havde en ro, vi ikke havde set længe. Selvom hun stadig kan få nedture, især under pres, så er de sjældnere og mindre voldsomme end før.

Hun er begyndt at finde overskud til at være mere social, og fået troen på sig selv igen. Hun har fået det bedre fysisk og kan bedre sove. Hun bekymre sig mindre om, hvad andre tænker. Hendes hukommelse og koncentration er også blevet markant bedre.

Helle er rolig, omhyggelig og faglig dygtig. Hun har gjort en kæmpe forskel – ikke kun for vores datter, men for hele vores familie. Vi giver hende vores varmeste anbefaling.

1. maj 2025

Besvarelse fra Hjulmand Hypnoseterapi

Tusind tak for jeres rørende anmeldelse❤️🙏
Jeg bliver virkelig berørt af at læse, hvilken forskel det har gjort - for jeres datter og for hele familien. Det kræver både mod og kærlighed at handle selv, når systemet ikke kan hjælpe i tide, og jeg er dybt taknemmelig for, at I valgte at vise mig tillid❤️

At se jeres datter få mere ro og styrke og begynde at åbne op igen - er præcis det, der gør mit arbejde meningsfuldt.

Tak fordi I deler jeres oplevelse. Det betyder så meget - både for mig, og for andre, der står i samme situation🙏

De kærligste hilsner
Helle
Hjulmand-Hypnoseterapi

Hypnose mod neglebidning

Jeg kontaktede Helle for at få hjælp mod min trang for neglebidning. Helle tog sig god tid til at snakke og skabe sig et overblik over problemet og trangen. Hun har en behagelig stemme og snakker højt og tydeligt gennem det hele.
Vil klart anbefale Helle.

13. marts 2025

Besvarelse fra Hjulmand Hypnoseterapi

Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse🙏😊

Online hypnose terapi mod sukkertrang

Jeg har været igennem et online hypnose forløb med Hele. Hun er utrolig dygtig til at forklare hvad der skal ske, og hun tog sig god tid til at snakke med mig inden selve hypnosen gik igang, så hun kunne få et helt overblik over hvordan og hvornår min sukkertrang begyndte. Hun snakkede højt og tydeligt, og det var alt i alt en meget behagelig oplevelse, selvom det var online. Helles hypnose terapi har ændret mit liv markant, jeg har mere overskud i min hverdag, fordi jeg ikke kræver sukker hele tiden. Jeg føler jeg har taget mit liv tilbage, og det nu er mig der bestemmer og ikke min afhængighed. Alberte Stegmann

27. september 2023

Hej Alberte.
Tusind tak for din pæne anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du er sluppet af med sukkertrangen og har fået mere overskud i hverdagen😊
Kh Helle

Super dygtig

Super dygtig, hun har fjernet mit græs allergi.

24. juni 2024

Hej Mette.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du er sluppet af med din græsallergi😊
Kh Helle