Jeg har taget kørekort hos Hjort køreskole afdl. Ringsted. Jeg havde Bettina som kørelære, og fortryder på ingen måde valget af køreskole, totalt jordnære mennesker, og de har forståelse for den enk... Se mere
Hvis man vil have en kørelærer hvor man både kan lærer og have det sjovt skal man vælge hjort køreskole. De er vildt dygtige til både undervisning og have det sjovt. Man lærer sygt meget i både teor... Se mere
Super god køreskole med søde og sjove kørelærere. Undervisningen er god og får en godt gennem både teori og praksis, og har en kontakt til førstehjælpskursus også. En kæmpe anbefaling herfra.
KÆMPE anbefaling
Jeg har taget kørekort hos Hjort køreskole afdl. Ringsted.
Jeg havde Bettina som kørelære, og fortryder på ingen måde valget af køreskole, totalt jordnære mennesker, og de har forståelse for den enkelte elev.
KÆMPE anbefaling, og tusind tak til Bettina for et sjovt og lærigt forløb i bilen, det har været det hele værd❤️
Super god køreskole med søde og sjove…
En kæmpe anbefaling herfra.
Hvis man gerne vil have en køreskole hvor der er plads til læring og sjov
Man lærer sygt meget i både teorilokalet og ude i bilen.
Jeg tog både min teoriprøve og praksis prøve i første forsøg takket vær Hjort køreskole.
Har taget min generhvervelse her hos…
Har taget min generhvervelse her hos Brian meget professionel og hyggelig kørelærer! Kan kun anbefales 5/5 stjerner herfra Mvh Emil Højfeldt
Mega fedt forløb
Mega fedt forløb!
Jordens sødeste kørelærer, med fokus på at samle op der hvor der er brug for det. Om det er kørslen eller teorien, så bliver det forklaret på en nem og overskuelig måde, så det er let at forstå.
Kan kun anbefale hjort køreskole.
Jeg kan varmt anbefale Hjort Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Hjort Køreskole. Undervisningen i teorilokalet var lærerig, men samtidig også fuld af hygge. Kørelærerne sørger for, at man føler sig tryg på ude på vejene, og giver altid et smil med på vejen. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, kan klart anbefales herfra!
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole med dejlige kørelærere der virkelig er engageret i at lære fra sig. De gør både timerne og køreturene lærerige men også hyggelige og sjove. Man ser frem til at sku være sammen med dem. Jeg kan kun anbefale.
10 ud af 10
Hvis du skal have kørekort skal du klart vælge Hjort Køreskole.
Forløbet har været fuldkommen forrygende, med kørerlærer som er konsekvente, men overall bare mega søde og gode kørelærer.
Helt klart 10 ud af 10 for min side af.🤩🤩
Hjort køreskole kan klart anbefales de…
Hjort køreskole kan klart anbefales de gør både teori og køretimer både sjove og lærerige :-)

Besvarelse fra Hjort Køreskole
En virkelig god og tryg oplevelse hele…
En virkelig god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Kørelærerne er motiverende, tålmodige og gode til at forklare –også hvis man spørger flere gange.
Der er en hyggelig stemning, og teoritimerne er gjort sjove og lette at følge. Man føler sig godt klædt på. Kan klart anbefales.
Mvh Kian Rifseim

Klar anbefaling af Hjort Køreskole
Jeg ville klart anbefale Hjort køreskole til andre. De tilbyder en masse muligheder og et godt sted, men gode priser og kørelærer. De snyder ikke på nogle måder og de gør deres arbejde utrolig godt.

Kan kun anbefale Hjort køreskole
Kan kun anbefale Hjort køreskole, det hele gik hurtigt og man følte sig tryg under hele processen, både under teori og kørsel kunne man spørger så mange gange man ville indtil man fik styr på det. Intet er et dumt spørgsmål hos dem og de vejleder hele vejen. Teoriprøven og praktisk prøve blev begge bestilt rigtig hurtigt efter eget ønske:)
Tak for jeres hjælp

Besvarelse fra Hjort Køreskole
Jeg har haft et rigtig godt forløb
Jeg har haft et rigtig godt forløb. Betina og Brian er gode til at gøre undervisningen sjov og køretimerne er både lægerrige og hyggelige. En helt klar anbefaling fra mig!

Fantastisk køreskole 🤩🙌🏻
Betina og Brian er virkelige gode til at lære fra sig og gøre undervisning sjov! Jeg var altid tryg og i god humør sammen med dem. Fantastisk køreskole 🤩🙌🏻

Framragende Kørekorts forløb
De har nogle gode og sjove teori undervisnings metoder ("forstår du hvad jeg mener"), også på glatbane og kravlegård havde vi det sjovt mens vi øvede os.

Super god oplevelse hos Hjort Køreskole
Super god oplevelse hos Hjort Køreskole :) Betina og Brian er superdygtige, man føler sig tryg og godt undervist hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales.

Engagerede lærere
Gode lærere fuld af engagement. Et godt forløb, hvor det er tydeligt, at lærerne virkelig nyder at undervise eleverne

Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, hele forløbet har været en fornøjelse

Besvarelse fra Hjort Køreskole
Rigtig gode og forstående kørelærer
Rigtig gode og forstående kørelærer, som tager det i ens tempo.

Den bedste køreskole
Meget lærerigt, men samtidig sjovt og hyggeligt. Nogle rigtig gode kørelærere og meget hjælpsomme ift. transport og tidspunkter til fx køretimer og prøver. Det var et super nemt og hurtigt forløb grundet den gode køreskole.