Hjerteblomst lavede de flotteste…
Hjerteblomst lavede de flotteste bårebukettet.
Tak for det.
Hjerteblomst lavede de flotteste bårebukettet.
Tak for det.
Jeg har netop modtaget en flot, frisk buket fra Hjerteblomsten, sendt af gode venner.
Vi har de seneste år købt alle vores bårebuketter her (alt for mange 😢) og har hver eneste gang været ovenud tilfreds.
Tak til Hjerte Blomsten for den altid venlige og professionelle betjening.
Kommunikation og kvalitet er i top hos Hjerteblomst.
Baggrund
Vores tætte venner havde mistet én i familie. Jeg bestiller blomster over nettet “Euroflorist”- da det er en svær tid.
Hjerteblomst får ordren og jeg får en SMS, med at blomsterne er leveret dag efter.
Den følgende weekenden er vi sammen med vennerne, og da vi INTET har hørt (om blomsterne), så spørger vi jo ind til, om de ikke har fået blomster.
Vores venner har IKKE modtaget blomster og de gange folk sender blomster bliver de altid leveret på forkert adresse. Dagen efter skriver jeg til Euroflorist og googler videre og finder nummeret til Hjerteblomst.
Ringer til Hjerteblomst og taler med Pia fra butikken, som fluks finder 2 billeder som dokumentation for levereringen.
Billederne sendes til min telefon, hvor man kan se postkassen og hvor blomsterne står op af hoveddøren. Virkelig fin service og super serviceminded med at finde dokumentation mens vi havde samtalen. Følelsen at man ikke skulle kottes af, men hun ville sikre at jeg havde det som jeg havde brug for.
Melde tilbage til venneparret at blomsterne var leveret mellem 14-15 så de måtte gennemgå deres overvågning.
I hvert de finder blomsterne foran deres hoveddør!!! Og jeg sidder med røde ører over at starte en klage!
Jeg får efterfølgende et billedet at blomsterne og ofte opleveren jeg buketter “skraber” i udgave og tænkte, wauw hvor er det bare en super smuk buket. Buketten var langt over min forventning - endnu mere røde ører!
Tusinde tak for super service, billededokumentation og en sindsyg flot buket til pengene.
/Christina (stadig med røde ører)