Jeg havde brug for hjælp til at finde et brusehovede holder. Dem der arbejder der ved nul og nix. De er ikke engang generalister. De indrømmer direkte overfor mig at de ikke ved hvad de laver. Hvad sk... Se mere
Meget dårlig oplevelse i Nykøbing Sjælland kunne ikke bytte vare for de den var åben selv om der stå på bon den bare ikke må være brugt
Har lige været i Brædstrup afdelingen. Kom lige inden fyraften hvor rengøringen var lige forestående, men fik den høfligste betjening af 2 unge gutter. På trods af at jeg skulle hente briketter, som j... Se mere
Kvinden der stod bag disken i jem & fix Grenå, stod og talte i telefon da jeg kom op til kassen for at købe mine ting. Hun lagede ikke på og svarede mig slet ikke, det er under al kritik. Udover dett... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lave priser hos dit lokale byggemarked - jem & fix.
Skomagervej 12, 7100, Vejle, Danmark
- hjemogfix.dk
JemOgFIX (Ølby/Køge) 🏌️
Medarbejderen i den fysiske butik (Køge/Ølby) svarede straks med placering reol 13...👌
Varen var billigere end konkurrenterne... 👌
Jeg lånte et rengjort toilet... 👌
God arbejdskultur i butikken, hvor de drøftede arbejde og talte kort privat, med overblik over kunderne... 👌
Medarbejderen og hans kollega sagde pænt og smilende farvel... 👌
Dårlig service ved vand ammatur der ikke virker
Købte 2 vand ammature med føler, så vandet løber når hænder sættes foran ammaturet.
Har reklameret, og modtager et nyt ammatur. MEN udgiften til VVS firmaet for afmontering af det gamle, og montering af det nye må vi selv betale.
På ingen måde ok. Vi har ikke haft nogen chance for at afprøve ammaturet inden montering.
Det er en ommer Jemogfix ......
Igen igen kørte jeg forgæves.
Igen igen kørte jeg forgæves.. Havde set på deres hjemmeside at den vare jeg skulle have havde de 4 stk på lager i Hedensted. Kørte derud og fik at vide at det var en fejl de havde 4 stk tilbage.. Hvad med at få styr på lagerbeholdingen eller opdaterer den.. Dårligt reklame for butikken.
Kundeservice
Normalt handler jeg i hjem og fix men min oplevelse i dag chokerede mig skulle på wc og spurgte om jeg måtte låne et toilet hvortil jeg fik svaret at de ikke havde noget og jeg spurgte så hvad de gjorde når de skulle på wc og fik svaret at de havde en skurvogn ude bag ved og den ville jo rigeligt dække mit behov men nej jeg måtte køre i Silvan hvor de har hvad kunden ønsker. Det var grønlykkevej 9D Odense C
Dårlig kundeservice
Fik kun nogle af de varer jeg havde bestilt, hvilket betød, at resten af varerne var ubrugelige for os. Da vi ringede ind fik vi ingen kompensation, hvilket jeg synes er god stil, når man har lavet en fejl (fx at få fragten betalt). Vi fik dog lovet pengene tilbage for de manglende varer (med op til to ugers tilbagebetaling). Næste gang bliver det Harald Nyborg istedet.
De spilder din tid næsten HVER eneste…
De spilder din tid næsten HVER eneste gang, de har kun helt unge uvidende ungarbejdere til at passe butikken og de kan ikke engang bestille gulv hjem som de reklamerer med på hjemmesiden, selv ikke ved forud betaling , har oplevet ca det samme 4/5 gange jeg sætter aldrig mine ben der igen
Vi har for 5 min siden været i hjem og…
Vi har for 5 min siden været i hjem og fix i Ølstykke og det er sidste gang vi handler der.
Vi havde 1 time forinden købt en bøtte maling, og kommer for at bytte til en anden farve. Men det kunne vi ikke fordi den uprofessionelle medarbejder fra tidligere ikke gav os en kvittering. De mener så at kvitteringen nok ligger i vores MobilePay app, men som de jo godt vidste betalte vi med dankort og derfor ville det aldrig kunne ende i MobilePay appen.
Vi står nu med en ubrugelig bøtte maling og en øv oplevelse hvor jeg medarbejderen i den grad mente at de intet ansvar havde. Det kunne jo eks være at bon rullen var Tom, da vi kom for at købe den anden bøtte maling glemte hun næsten også at give op kvitteringen der. Service mindet kan man i hvertfald ikke kalde de 2 piger som var på arbejde i dag.
I er velkommen til at sende et svar på mail for yderligere information da det her ikke er ok!
Hjem og fix Svendborg. Elendig kundeservice.
Hjem og fix Svendborg.
Ekstremt dårlig service! Havde købt en ovn som ikke virkede. Kørte op med den igen dagen efter. Ekspedienten som er ved at hænge halloween ting op siger at hun har fri og først skal arbejde igen tirsdag (det er fredag) og først kan ringe der. Jeg forklarede at det er min eneste opvarmnings kilde og spørger om der ikke er en anden der kan ringe,men hun er simpelthen den eneste i butikken der kan ringe til fabrikanten. Havde forventet bare at få en ny med hjem. Da jeg så en uge efter får den retur, virker den stadig ikke.. Elendig butik.
gled
mangler skilte hvor de siger der er glat, gled på deres ny vasket gulv og fik hjernerystelser, medarbejderne sagde intet!
Havde ikke de store forventninger om…
Havde ikke de store forventninger om betjening. MEN meget venligt og hjælpsomt personale trods travlhed i forbindelse med nytåret. Tak for hjælpen
( Hornslet)
Hjem og Fix
Har bestilt en palle briketter og krydset af i feltet levering i indkørsel/carport.
Hjem og Fix benytter Post nord til levering og de afsætter pallen ude på fortovet og forsvinder. De end ikke banker på, selvom jeg var hjemme, for at hører nærmer.
Hjem og Fix frasiger sig alt ansvar og overlader det til kunden selv bøvle med Postnord.
Jeg var i Jem og FixI Brædstrup søndag
Jeg var i Jem og Fix Brædstrup søndag
D.26/9 for at købe ind til at male sokkel på huset og spurgte den unge pige i butikken om råd til hvad jeg skulle købe,hun sagde at hun ikke vidste noget om de ting der er i butikken så jeg spurgte om hun kunne spørge en kollega,hun sagde det kan jeg godt men han ved heller ikke noget,så sagde hun men at vi ikke ved noget om varerne det er det der gør at vi kan sælge varerne så billigt😢
Jeg bestilte en vare på nettet i går et…
Jeg bestilte en vare på nettet i går et par timer efter fortryder jeg og skriver at jeg ønsker at annullere den ordre her til morgen ringer jeg så for at være sikker på at ordre er annuleret ,for at vide at det er umuligt på trods af at pakken ikke er sendt dårlig kunde service aldrig mere hjem og fix
For nogle dage siden var jeg ud i jem…
For nogle dage siden var jeg ud i jem og fix jeg spørger ved kassen efter en tingene jeg ikke kun finde han siger spøger personale jeg siger der igen at spørger han siger til mig han gider ikke at hjælpe mig. Jeg synes det er for dårligt at man får sår en dårlig behandling i Slagelse. Det er sidste gang jeg køber noget i jem og fix i Slagelse. Hilsen Pernille
Dårlig service hos Jem og Fix
Man skal ikke forvente nogen form for service ved reklamation. Har en køkkenarmatur som visser sig at være defekt. Jem og Fix i Fjerritslev vil ikke tag stilling til det og henvise til leverandør som skal så vurdere om hvad skal til. Og jeg står stadig med en armatur som drypper.... hvor længe skal jeg vente??
Dårlig kundeservice
Var i jem og fix i tilst og skulle hente nogle ekspanderende rawlplugs, da jeg var i tvivl spøger jeg en medarbejder, han svare med, det ved han ikke noget om, hvor til jeg spørger om han kan finde en kollega som ved noget om det, der er svaret bare “nej det kan han ikke”
Stor ros til jem og fix i Sæby
Stor ros til jem og fix i Sæby
Efter et år knækket 3 drejeknapper på en gas grill som vi havde købt i butikken. De ringede til leverandør men fik at vide at hele grillen skulle sendes ind til dem, sælgeren mente dog ikke det var rimelig ( det er en temmelig stor grill) så med lidt diskussion frem og tilbage fik han leverendøren til at sende nogle nye knapper, knapper tager få sek. at udskifte. De er altid vendlig og høflig, og hjælper gerne, så mægtig ros til dem i Sæby
Dårlig kunde service,fragtfirmaet…
Dårlig kunde service,fragtfirmaet skulle udbringe min brusevæg men de bliv informeret forkert af hjem og fix og da vi har 2 vvser ventede dagen efter koster det mig 1360kr😡🤬
Køb ikke den maling der hedder…
Køb ikke den maling der hedder panelhvid, den er tynd som mælk, den er ubrugelig
Hvad er kommet bagpå jer ????
Det er åbenbart totalt kommet bagpå Jem&fix at de ville blive lukket ned 😂 leveringstiden på småting er langt over 14 dage, så tænk frem hvis du skal købe sommerlamper til haven... SÅ ER DET NU 😂😂😂 Eller find 100% et andet sted at handle ! !