Undgå beregnende udlejere som ED Produktion ApS
Egentlig ønsker jeg at anmelde ejeren af det pågældende lejemål, men dersom han ikke kan anmeldes herinde uden en gældende hjemmeside, må Hjemlig-ea.dk lægge ryg til den udlejer, de har repræsenteret: ED Produktion ApS.
Hvis du gør dig tanker om at leje en bolig igennem ED Produktion ApS, vil jeg stærkt fraråde det! Du skal vide, at udlejer efter vores bedste overbevisning spekulerer i at tilbageholde penge. Efter blot tre måneders leje fik vi en anmærkningsfri fraflytningsrapport og tilsagn om, at vi ville få hele vores depositum tilbagebetalt. Det tog os mere end et år at få vores penge. På intet tidspunkt i løbet af det år var udlejer til at komme i kontakt med, hverken ved egen henvendelse, igennem det udlejningsfirma, der varetog hans interesser eller igennem retssystemet. Vi måtte igennem et ankenævn, domstolene og siden to fogedretter. Til trods for, at domstolene gav os medhold, fortsatte udlejer med at ignorere os og dem. Sagen kom derfor først for én fogedret, som han ligeledes ignorerede, og dernæst for en anden fogedret, hvor han blev politianmeldt. Normalt kan man ikke gøre krav om udlæg i skyldners aktiver, når man beder om politiindhentning, men da ejerforeningen i udlejningsejendommen siden hen gjorde krav på udlæg i hans lejemål, var der tale om skærpende omstændigheder, og vi fik langt om længe lov at gøre krav på udlæg i forlængelse af vores politianmeldelse. Først med alt dette hængende over hovedet reagerede udlejer og betalte vores depositum tilbage. Ergo, nr. 1: Jeg vil ALDRIG gøre forretning med ED Produktion eller andre virksomheder ejet af Emil Døi van Dijk Thorborg igen, og 2: Hvis du står i en lignende situation, så forbered dig på, at fogedretssystemet kræver tålmodighed og egen research. Hvis skyldner, som i vores tilfælde, ikke dukker op til et fogedretsmøde, kan du fortsat bede om udlæg i vedkommendes aktiver, hvilket sikrer dig, at dit tilgodehavende er tinglyst i aktivet; det hedder i så fald blot Kontormæssigt Udlæg. At bede om politiindhentning fastlåser ikke dit krav - her er der blot tale om, at politiet bliver bedt om lejlighedsvist at forsøge at indhente skyldner, så I kan lave en afbetalingsløsning, eller du i modsat fald kan gøre krav på udlæg i vedkommendes aktiver. Som i vores tilfælde risikerer du dog, at andre kreditorer begynder at gøre udlæg i vedkommendes aktiver, og så rykker du bagud i køen af kreditorer, hvorfor dine chancer for at få dine penge svinder ind. Undgå domstole og fogedretsprocesser ved helt at undgå at handle med beregnende udlejere som Emil Døi van Dijk Thorborg og hans selskab ED Produktion ApS.