Ukorrekt rådgivning og oversalg
Ifm. nybyg af hus i energiklasse 2020 har vi installeret LED belysning overalt samt el-materiel i Europa/Schuko standarden fra tyske GIRA.
Generelt kan Europa/Schuko stik mv. anbefales, da man således har adgang til hundredevis af leverandører. Europa stik er ligeledes mere sikre mod små pilfingre, da stikkontakten ikke er plan med væggen og kan fås med indbygget børnesikring.
Vi havde kontakt med den danske grossist og importør af GIRA, men endte med at købe via Amazon og forskellige tyske webshops. Hjalholt har ikke tilstrækkelig viden om produkterne og kan synes at oversælge. Vi oplevede ukorrekt rådgivning som f. eks. at GIRA universaldæmpere kan dæmpe LED, hvilket vi efter involvering af flere el-teknikere og GIRA i Tyskland kunne konstatere ikke er tilfældet. Efterfølgende afviser Hjalholt at tage produkterne retur, hvorfor vi står med ubrugeligt el-materiel for omkring kr. 2.000.
Vi kan anbefale GIRA el-materiel og står gerne til rådighed med erfaringer og fremvisning. Vi anbefaler, at man går uden om den danske grossist/importør og køber det via Amazon.de. Det er billigere, leveringstiden er få dage, servicen er på top og evt. overskydende materiel returneres og refunderes inden for få dage.