Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad je... Se mere
Altså hvis det fortsætter sådan ... Så er vi virkelig tilfredse! Efter mange år med skiftende leverandører og meget skiftende resultater (!) er vi nu endt hos HjælpTilWeb - og vi kan kun sige at vi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er en konsulentvirksomhed, som sætter kundekontakten i højsædet. Vi er bevidste om den ærgerlige tendens i branchen, hvor web-bureauer får en fast hyrer for at være ”webmaster” på et site (desværre betaler virksomheder tit for luft) – Det har vi lavet om på! Vores primære mission er at gøre dig selvkørende – Det gør vi ved at lægge en strategi for din online virksomhed, lave den ”up to date ”, klæde dig på til at administrere den og så eksekvere vi.
Nørregade 9C, st. 5, 7400, Herning, Danmark
- +4560131517
- kevin.noergaard@gmail.com
- hjaelptilweb.dk
Bedste og mest kompetente!
Vi har efterhånden hos Francis Marketing prøvet diverse bureauer til at lave vores hjemmeside uden at ende med det resultat som vi ønskede. Kevin greb opgaven, og udførte præcis den visuelle identitet som vi ønskede!
Stor anbefaling herfra.
Kompetent og behagelig
Kevin fra hjælptilweb er kompetent og behagelig at arbejde med. Efter et kulsejlet webshopprojekt hos et andet bureau tog jeg fat i Kevin som løste vores opgave til UG. Jeg giver ligeledes mine varmeste anbefalinger.
5 super velfortjente stjerner herfra!!
Kevin har hjulpet mig med min nye hjemmeside og webshop, og har altid været der når jeg har haft brug for hjælp. Han har haft tålmodighed med mig hele vejen igennem. Han har guidet mig gennem hele forløbet, på den nemmeste måde overhovedet, så det blev meget nemt for mig. Han har været god til at fortælle mig hvad der er smartest at gøre og hvordan jeg skal gribe det an, hvis jeg har en ide. Nu har jeg den bedste og flotteste hjemmeside!
Hver gang jeg snakker med Kevin, er han altid glad, positiv og forstående.
Efter sådan en fantastisk oplevelse jeg har haft her, vil jeg uden tvivl anbefale Kevin til enhver!
TAK for alt! :-)

Besvarelse fra hjælptilweb.dk
Har lært en masse af Kevin!
Benyttede Kevin til sparring og læring samt hjælp til opsætning af en mere konverteringsdygtig hjemmeside. Sad to hele arbejdsdage hos Kevin og lærte en hel masse nyt, så jeg var klædt endnu bedre på til at selv at kunne varetage min hjemmeside. Det endelige resultat er en betydeligt federe og effektiv hjemmeside, så det har været alle pengene værd!
Det absolut varmeste anbefalinger til…
Det absolut varmeste anbefalinger til Kevin for services igennem nu 2 år. Kan kun anbefaler samarbejdet!

Besvarelse fra hjælptilweb.dk
Altså hvis det fortsætter sådan ..
Altså hvis det fortsætter sådan ... Så er vi virkelig tilfredse!
Efter mange år med skiftende leverandører og meget skiftende resultater (!) er vi nu endt hos HjælpTilWeb - og vi kan kun sige at vi indtil videre er fuldt ud tilfredse!
Tidsplaner og tilbud overholdes, og hvis planerne skrider lidt bliver man straks informeret.
Beder man om hjælp sker det straks; ændringer og tilføjelser til siden bliver udført inden kort tid, og det er i det hele taget en fornøjelse at have nogen, der bare "klarer det hele" for os!

Fantastisk service
Fantastisk service. Kevin er altid klar til at hjælpe og finder hurtigt en løsning. Jeg har brugt hjælptilweb.dk i mere end 2 år og er aldrig blevet skuffet. De har lavet hjemmeside til FruSød.dk og jeg har som det seneste tiltag valgt at få deres all in one løsning, den gør at jeg ikke skal tænke på opdateringer og sikkerhed. Kevin sørger for at siden hele tiden er opdateret det ypperste og jeg kan tage mig af noget af det sjovere.
Kevin og Hjælptilweb.dk får mine bedste anbefalinger.

Uundværlige for mig.
Uundværlige for mig.
Jeg har brugt Hjælptilweb helt fra starten af, og hvis jeg ikke havde dem til at holde øje med min hjemmeside, hjælpe mig med min mærkelige spørgsmål så ved jeg ikke hvor langt jeg var kommet med min virksomhed.
Deres nye all-in-one abonnement kan varmt anbefales, hvis man som mig ikke er nogen ørn til alt det der med web.
Lene Grønbæk
LG Bogføringsservice
En kompetent fornøjelse
Kevin & Co fortjener alle 5 stjerner. Udover en super kompetent vejledning af det rigtige løsning for min virksomhed dresslab.dk har jeg oplevet et engagement og effektivitet, som jeg ikke er vant til inden for denne branche. Står du foran en overvejelse om en ny webside eller en shopløsning, så er Kevin den rette kontakt.
Vær forberedt på, du bliver udfordret på dine beslutninger, hvis ikke Kevin mener det er den forretningsmæssige rigtige for din hjemmeside. En involvering som jeg sætter stor pris på i ethvert samarbejde.
Kompetent og konstruktivt hjælp til at min webshop
Jeg er utrolig glad for at arbejde med HjælpTilWeb! Der er altid kompetent og konstruktiv hjælp at hente.
Konkret har HjælpTilWeb sat min webshop op, og jeg er rigtig glad for resultatet. Har der været rettelser og tilføjelser undervejs, så er der rykket på det hurtigt!
Jeg har fået noget for mine penge! Og det er jeg taknemmelig for!
Mine varmeste anbefalinger til Kevin og HjælpTilWeb.
Det er en stor sorg og et stort tab at…
Det er en stor sorg og et stort tab at min elskelige mand, Boi Wynsch gik bort den 17/1. 20.
I den forbindelse har jeg været nødsaget til at opsige samarbejdet med hjælptilweb.dk
Har dog en sidste besked til Kevin
Du og dine medarbejdere har været en stor hjælp og støtte for Art Nordic ApS.
I har haft en professional tilgang til opgaverne, og man har kunnet regne med jer hele vejen igennem. TAK!
I har formået at hjælpe til med at skaffe kunder til Art Nordic via de elektroniske medier.
En stor tak til jer og ikke mindst dig, Kevin for den måde du er på.
Super sparring, godt produkt og høj integritet
Vi har brugt Kevin i forbindelse med udvikling af vores hjemmeside og vi har været meget tilfredse med hans arbejde. Han er ikke bange for at udfordre i forhold til form og indhold. Han har en høj integritet, hvilket er noget vi sætter stor pris på.
Vi har efterfølgende også valgt at bruge Kevin og hjaelptilweb med vores SEO og justering af hjemmesiden.
Vi kan på det varmeste anbefale hjaelptilweb.dk
Fantastisk service
Kevin fra hjælptilweb.dk gør et fantastiks arbejde.
Jeg kan kun anbefale dem til alt indenfor hjemmesider.
Tusind tak for den fremragende hjælp og service.
Jeg kan give hjælptilweb.dk min største…
Jeg kan give hjælptilweb.dk min største anbefaling.
Jeg har ikke forstand på hjemmesider, men har en. Hjælptilweb.dk gav råd og vejledning i øjenhøjde. Jeg følte mig ikke talt over hovedet og de forklarede på en overskuelig måde, hvad de kunne hjælpe med.
De klarede meget hurtigt den aftalte opgave. Jeg vil bestemt benytte dem igen og kan anbefale andre at gøre det samme.
Vh
Janni Klejnstrup Olesen
KLEJN&STRUP.DK
Stor tak til hjælptilweb.dk
Kevin har været en kæmpe hjælp i forbindelse med udviklingen af min hjemmeside. Han har opfyldt alle mine ønsker og har desuden bidraget med en masse ekstra viden, der har gjort den endnu mere skarp og brugervenlig.
Jeg vil bestemt anbefale Hjælptilweb.dk til alle der skal have oprettet hjemmeside eller optimeret den nuværende.
Super service!
Jeg havde et teknisk problem, som Kevin hjalp mig med hurtigt og effektivt! Bestemt noget jeg vil gøre igen bliver det nødvendigt
Fleksibel og dygtig hjælp
Fleksibel og dygtig hjælp til opstart af hjemmeside, tilpasset mit behov om selv at arbejde videre løbende. Kevin er dedikeret til at skabe et godt resultat.
Jeg kan som indehaver at en frisørsalon…
Jeg kan som indehaver at en frisørsalon varmt anbefale hjælptilweb.
Jeg har været uheldig med flere leverandører af hjemmesider, hvor jeg har betalt mange penge for noget jeg ikke har været tilfreds med.
Kevin har lavet min hjemmeside så den er brugervenlig, hjulpet mig på vej, så jeg selv kan gå ind og redigere i hjemmesiden. han har optimeret min placering på google og givet mig indsigt i flere ting, som facebook,seo osv.
Har jeg brug for hjælp, får jeg altid hurtig hjælp fra Kevin;-)
Kevin har været virkeligt god til at…
Kevin har været virkeligt god til at hjælpe mig med at forstå SEO. Jeg fik lavet min hjemmeside andetsteds og havde brug for en second opinion - den fik jeg, sammen med en liste over mulige forbedringspunkter, som jeg selv kunne rette eller tage med til min udvikler. Kevin ordnede det dog i stedet og jeg har kun positive ting at sige om oplevelsen.
Kæmpe hjælp fra Kevin
Kæmpe hjælp fra Kevin - hurtig og fleksibel. Forstår at afkode og opfylde kundens behov. Skønt!