Ter gelegenheid van onze trouwdag wilden we graag een bruidstaart. Per mail konden we een enkele taart bestellen met de smaken die we lekker vonden. De taart is netjes thuis gebracht en de smaak was... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een update! Het is gearriveerd! Hoera! Oorspronkelijk bericht: Ik heb besteld en betaald op 17 april. Nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, via insta middels dm wel contact g... Se mere
Mijn dochter heeft op 13 mei haar kinderfeestje bij Hippe Taarten gevierd. De meiden vonden het fantastisch! Het feestje vond plaats in de leuke winkel in Schoonhoven, bij binnenkomst waren ze al in d... Se mere
Hippe Taarten heeft voor een prachtige bruidstaart gezorgd. De communicatie hierover verliep al fijn, de proeverij was leuk en lekker en het resultaat echt heel mooi en heerlijk. De bruidstaart werd... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hippe Taarten is de one-stop-shop voor al je taartwensen. Wij bieden naast de mooiste ook nog eens lekkerst smakende taarten en sweets aan die je eenvoudig online kan bestellen. Wij van Hippe taarten maken op aanvraag voor iedere gelegenheid taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Wij hebben meerdere baksters door heel Nederland in ons team. Hierdoor zijn wij erg flexibel en in staat om al uw aanvragen te behandelen.
Kontaktoplysninger
Handelsweg 1B, 2861GN, Bergambacht, Holland
- 010 200 5739
- hallo@hippetaarten.nl
- hippetaarten.nl
Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Al een aantal jaar tevreden klant!
Ook dit jaar weer voor mijn verjaardag een taart besteld en hiervan genoten. Duidelijke communicatie met een mooie en lekkere taart als resultaat!
Aanrader!
Wat een fijne communicatie, zowel aan de tel als op de mail, denken aan alle kanten weer mee. Niet voor niets dat we weer bij Hippe Taarten bestellen!
Nu wa het voor cupcakes en een kleinere taart, smaak en ontwerp weer top. Tot de volgende keer.
Super taart
Snel contact en goede service. Was een mooie en super lekkere taart precies zoals afspraak. Heel positief verrast na het lezen van enkele negatieve reacties. Zou volgende keer zeker weer bestellen.
Verjaardagstaart
Een taart besteld bij Hippe taarten, het was geweldig! De smaak is fantastisch en het design was nog leuker dan ik me had voorgesteld. Ze denkt met je mee en geeft goede tips of adviezen. Dank je wel en tot snel!
Hippe taarten leverd altijd netjes…
Hippe taarten leverd altijd netjes werk. Bestelling worden snel en netjes bezorgd. Ik bestel al jaren mijn bak spullen bij Samantha en kan alleen maar zeggen 5 sterren dik verdiend.👍🏻⭐️
Wat een rot bedrijf
Wat een rot bedrijf! 2 augustus een taart besteld en betaald voor m’n dochter haar verjaardag. 15 augustus zou de taart tussen 12.00u en 16.00u geleverd worden, we hebben nooit een taart ontvangen!!!! Ook hebben we tot op de dag van vandaag geen geld terug gekregen. Dit is echt schandalig! Nergens te bereiken. Jullie kunnen beter stoppen want op deze manier stellen jullie een hoop mensen en vooral kindjes teleur!!!!

Fan van hippe taarten!
Ik bestel elk jaar een taart voor de verjaardagen van mijn dochters. Dit keer was het een mooie regenboog taart, deze was weer overheerlijk. En prachtig gedecoreerd. Het is gemakkelijk om de taart samen te stellen en aan alle wensen kan met veel behulpzaamheid worden voldaan.
Voor mijn 75e verjaardag
Voor mijn 75e verjaardag een hele mooie en gave taart gemaakt in de vorm van een C.N. bus. Echt prachtig om te zien en de taart smaakte voortreffelijk. Echt een kunststuk. Helaas zie ik hier geen mogelijkheid een mooie foto bij te plaatsen. Groetjes. Peter
taart nooit geleverd
Een mooie taart besteld voor mijn dochter haar 18e verjaardag. Fijn contact via chat met een medewerker om alle opties door te spreken. Een paar dagen voor het feest wordt er niet meer gereageerd en wordt de telefoon niet opgenomen. Nu een hevig teleurgestelde dochter die een uur voor haar feest geen taart heeft. Nog nooit zoiets schandaligs meegemaakt!! 1 ster.

Besvarelse fra Hippe Taarten
De taart was prachtig en heerlijk
De taart was prachtig en heerlijk, zeker het geld waard! Heel erg bedankt!!❤️
Alles perfect naar wens
Wat een geweldige taart heeft Samantha voor ons gemaakt! We hadden vooraf een foto van een voorbeeld-taart gestuurd en de uiteindelijke taart is helemaal naar wens geworden, smaakte heerlijk en bezorging verliep perfect. Ik zal zeker nog eens bestellen als we weer een bijzondere (thema)taart willen voor de verjaardag van onze dochter!
LET OP!!
LET OP! Taart wordt niet zoals op de site gemaakt dus t is niet dezelfde taart!!
de bakster kiest zelf naar zijn eigen design en stuurt t op naar je huis. En de lagen zijn ook niet t zelfde ene laag is dunner en de andere laag is dikker…
Ze geven ook geen vergoeding terug maar 15% korting op volgende bestelling wat heb je aan dat nou ?! Maar goed ik zal geen bestelling meer plaatsen bij deze bedrijf!! GROTE TELEURSTELLING!

Besvarelse fra Hippe Taarten
Denkt goed met je mee in wat er…
Denkt goed met je mee in wat er allemaal mogelijk is.
Daarna een taart gekregen die boven verwachting was en ook nog eens super lekker.

Besvarelse fra Hippe Taarten
Fantastisch bruidstaart en cupcakes en…
Fantastisch bruidstaart en cupcakes en erg lekker!
Samantha van Hippe taarten is een betrouwbaar, spontan en zeer creatief persoon, als je een mooie en lekkere taart wil dan ben je bij haar aan het goede adres.
Van ons krijgt że een dikke 10!

Prachtige 1e verjaardagstaart
De taart voor mijn zoontjes eerste verjaardag was echt prachtig geworden, het leek wel een bruidstaart! Ook was het super fijn dat de taart de avond voor zijn verjaardag gewoon aan huis bezorgd kon worden. Volgend jaar bestellen we zeker nog een keer hier onze taart.
Prachtige taart
Prachtige taart! Goed service en ontzettend lekker! Bedankt!
Taart voor 1e verjaardag
Taart en smashcake besteld voor de 1e verjaardag van mijn dochter. De taart zag er prachtig uit! Ook de smashcake was een groot succes. Er was een kleine miscommunicatie over de bezorgtijd maar de eigenaresse heeft het meteen opgelost! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Opgelost
Helaas was mijn bestelling vergeten en niet op tijd bezorgd.
(Hierin kan zeker wat verbeterd worden)
Gelukkig goed opgelost, en werd er de volgende dag nog snel de taart gemaakt.
Dat vond ik wel een goeie service.
Nadeel dat wel nog bij de bakker een extra taart moest kopen, voor de visite die er in de ochtend was.

Alles was goed geregeld
Læs mere om andre typer anmeldelser.