Ik ben al jaren klant van hiphardlopen en ik heb al heel wat kleding tijdens hardloopevenementen gekocht bij de stand toendertijd. En ik heb nog steeds een hardloopsetje dat nog steeds mooi is geblev... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Oh wat wordt ik blij van een pakketje van Hiphardlopen! Mooi ingepakt, een persoonlijk berichtje en een kleinigheidje. Superleuk en ook nog een prima Goodr zonnebril. Ga zo door!👍🏻
Mijn looprokje is alles wat ik wou & meer! Perfecte pasvorm & ideaal om mee te gaan lopen/fietsen etc. Super comfy en ideaal op een warme zomerdag. De service was bovendien uitstekend, ik ontving mijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb onlangs een hardloopbril besteld bij hiphardlopen.nl en ben enorm positief verrast door de uitstekende service! Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en verstuurd. Toen ik het pakketje ontvi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hiphardlopen is een webshop gespecialiseerd in hippe, stoere en kleurrijke hardloopkleding voor vrouwen én mannen maar dan wel van top kwaliteit. Service en klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel staan.
Kontaktoplysninger
Kerkstraat 134N, 9603 AL, Hoogezand, Holland
- 06-11177926
- info@hiphardlopen.nl
- hiphardlopen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nieuw merk hardloopkleding ontdekt op…
Nieuw merk hardloopkleding ontdekt op deze site: BARA! Prachtige loopbroek mezelf cadeau gedaan. Mooie pasvorm, zachte stof. En dat alles gemaakt van gerecycled materiaal. Aanrader.

Topwinkel!
Ben ooit op de site van hiphardlopen terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een hardlooprokje.
Ondertussen alweer verschillende bestellingen verder. Superleuke winkel. Snelle en goede service. En je wordt er altijd weer blij van als het pakketje aankomt. Mooi ingepakt en altijd een kaartje erbij.
Leuke, vooral ook originele broeken, die ik in een gewone winkel niet kan vinden.
Dus, kortom, een tevreden klant!

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
Blij met mijn nieuwe broek
Blij met mijn nieuwe broek! Superleuk ingepakt. En, snel in huis!
Rennen maar!

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
Wauw wat een goede service
Wauw wat een goede service.
Ik had een hardloopbroek besteld maar die was er niet meer in mijn maat.
Toen mailde ze mij of ik dan de gelijksoortige wilde. Hij was wel duurder maar de kosten namen ze zelf voor eigen rekening.
Nou, ik vind dat een top service 👌

Mijn eerste bestelling bij Hiphardlopen.nl
Mijn eerste bestelling bij hiphardlopen, maar ik ben verrast over de leuke, snelle en vriendelijke service. Ook erg leuk ingepakt. Aan de mooie outfit zal het niet meer liggen, nu de prestaties nog...

Top winkel!!!!!
Ik word altijd zo blij en vrolijk om bij hiphardlopen te bestellen. Ten 1ste om de super goede service die je krijgt. Had afgelopen jaar kapot broekje binnen 2 maanden en kreeg zonder problemen een nieuwe toegestuurd.
Ten 2de om de snelheid dat je je bestelde producten toegestuurd krijgt.
Ten 3de om de manier hoe ze geleverd worden🥰 in mooie papiertjes met een leuk gelukspoppetje eraan. Echt je eigen bestelde cadeautjes...
Ten 4de om de kwaliteit van de spullen die ze verkopen
Echt.... super blij met hiphardlopen!!

Zeer goede service.
Zeer goede service.
Mailtje gestuurd met vragen en kreeg gelijk een antwoord terug.
Snelle levering van het product, leuk ingepakt met een kerstkaartje erbij.
Marie-Jose, Super bedankt....!

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
Super service en mooie spullen.
Super service en mooie spullen.
Pakket was heel cute ingepakt. Echt een fijn en persoonlijk bedrijf. Snelle reactie op app, aanrader !

Top service
Wederom heel tevreden over mijn aankoop, snelheid van leveren én de persoonlijke touch die bij elke bestelling wordt meegegeven. Maakt het echt persoonlijk en je voelt je niet zomaar een nummer dat weer bestelt.

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
Een feestje in mijn pakket!
Een feestje in mijn pakket!
Top product, snel geleverd.
Maar het allerleukste: de personal touch!
Dankjewel Team Hip Hardlopen, Dankjewel Marie-José

Super
Ik heb 2 paar compressiekousen gekocht, 1 zwart paar en 1 zwart/wit paar. Heb alleen de zwart/witte aangehad en die zitten super. Neem aan dat de zwarte dezelfde pasvorm hebben. Ze staan ook super leuk en ik heb altijd veel bekijks met mijn hippe collectie kousen.
Super snelle levering en erg leuk om een persoonlijk handgeschreven berichtje en presentje te krijgen van Marie-José.

Top service
Hele fijne ervaring gehad. Het lukte in eerste instantie niet met bestellen voor 2 broeken. Dag later kreeg ik een mail dat ze had gezien dat het niet gelukt was en dat ze het alsnog kon regelen voor me. Super tof. Ook nog eens heel leuk verpakt en de Bara broek zit geweldig!!! Thx. Sandra

Mooie website
Mooie website, fijn persoonlijk contact, prachtige kwaliteit van m’n BARA hardloopbroek.
Hele goede service!
Hele goede service!
Er zat na enige weken hardlopen een gaatje op de stiknaad van mijn hardloopbroek.
Via HipHardlopen (Marie-José) werd dit snel opgelost en kreeg ik een nieuwe broek opgestuurd.
Keurige service en heel vriendelijk mailcontact!

Razendsnel geleverd
Razendsnel geleverd, hele fijne hardloopbroek van uitstekende kwaliteit. En dan ook nog als een kadootje verpakt, wat een verwennerij. Kortom, hele fijne winkel die ik zeker aanraad.

Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf !
Via een collega wist ik van jullie bestaan, de site beken en was gelijk weg van die mooie sokken .gelijk besteld en ze waren er snel ,maar na 1/2 keer dragen zat er een gaatje boven op mijn voet , beetje teleurgesteld voor dat geld . Maar toch contact gezocht, nou wat een service !!! Kreeg nieuw sokken ,en de andere kon ik terug sturen zonder kosten ! Maar ik kreeg binnen twee dagen mijn nieuwe maar niet de zelfde als ik had ,maar er zat z'n lief briefje bij .. helaas zijn jou hartjes sokken op dit moment niet leverbaar (vandaar die andere sokken) maar als ze er weer waren kwamen ze zo spoedig mogelijk mijn kant op
Nou en dat is gebeurd hoe leuk /lief is dit !!!!!! Ontzettend bedankt voor de goeie service.

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
Mooie hardloopkleding en snelle…
Mooie hardloopkleding en snelle persoonlijke sevice

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
👍Mooie website en goede klantenservice!
Prachtige pasvorm
Snelle levering. Goede communicatie via e-mail of website. Mooi verpakt. Persoonlijk briefje. Ruilen geen probleem. Belangrijkste: hele mooie hardloopbroek met goede pasvorm. Gewoon top.

Besvarelse fra hiphardlopen.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.