Fantastisk oplevelse Essam gav os en så god service! Han var enormt imødekommende og rar!. Det er lang tid siden (hvis nogensinde) at et personale har været så sød og orienteret mod vores opleve... Se mere
Tjaa man skal jo også have noget at spise :o) Jeg må indrømme at jeg har prøvet en del fastfood virksomheder :o) Men jeg må indrømme at de burger som jeg har fået serveret her er absol... Se mere
Hindenburg (SVENDBORG) 0 stjerner Tl;dr Har nu dårlig mave og ringer til levnedsmiddel kontrollen i morgen. Historien: Betalte næsten 200 for en Hindenburg xxl burger menu og en pizza.... Se mere
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Essam gav os en så god service! Han var enormt imødekommende og rar!. Det er lang tid siden (hvis nogensinde) at et personale har været så sød og orienteret mod vores oplevelse af hvad vi bestilte.
10/10! Maden smagte kanon og leverede ligeså godt som de personer der lavede den.
Herfra en kæmpe anbefaling til stedet- og til durum-falafel med pomfritter!
Deres brød er luftig og frisklavet-ligesom deres grøntsager.
Tak fra påske-ferie gæsterne i Svenborg!
God mad med gode råvare
God mad med gode råvare. Super sød og kompetent servering. Vi kommer tilbage.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, gode portioner og perfekt service
Det er kun en stjerne
Har du været det det skulle være en burger bar og har været kendt for deres burger... men det var så ikke muligt at få det en onsdag aften kl 19.00.. tidligere fik jeg en men betjening var så dårligt at der gik lang tid før jeg ville gå der ind igen. Nu er der ikke nogen grund til at besøge dem der er mange andre steder i byen der er meget bedre.. lad være brugt penge et andet sted
Meget lækker pizza
Meget lækker pizza, og sød og sjov betjening. Her kommer jeg helt sikkert igen. Prisniveauet er fint.
Katastrofe ift
Katastrofe ift. deres udlevering. Vi lå i en båd i Svenborg havn og stedet kunne ikke finde Svendborg Maritime Erhvervspark eller padel city. Sendte en chauffør, der ike forstod et ord af dansk, engelsk, tyske, italiensk eller fransk. Så bliver det lidt svært at kommunikere. Hvor der er vilje, er der vej. Her er ingen vilje i det firma.
Kunne man give 0 stjerner
Kunne man give 0 stjerner, fik de det.
Betaler for sin mad, og så får man leveret mad der ikke er færdig tilberedt.
40 kr for en gang rå pommes.
Burgere, som var kastet sammen og uden det man rent faktisk havde bestil.
“Meget skuffende oplevelse
“Meget skuffende oplevelse. Maden var kold og smagløs, og servicen var langsom og uvenlig. Jeg kommer ikke tilbage.”
De annullere ordren efter 3o min
De annullere ordren efter 3o min. ventetid, uden forklaring eller noget
Et mega hyggeligt og dejligt sted
Et mega hyggeligt og dejligt sted. Utrolig imødekommende ejer og maden helt perfekt. Tusind tak for en skøn oplevelse og for at tage et fælles billede for os.
Total med på at joke med os og forstod vores morsomheder.
Tak for oplevelsen hilsen familierne fra Jylland
Super lækkert mega god durum
Super lækkert mega god durum, rigtig godt efter der er kommet nye ejere
Lækker mad og service
God service og deres pomfritter og…
God service og deres pomfritter er byens bedste her i Svendborg
NUL stjerner
Bestilte 1 x pasta ret, og 2 x pizza online via OrderYOYO, og bestillingen blev bekræftet til levering kl. 18.45. Jeg var hos nogle bekendte, og skulle have en taxa hjem, hvilken var bestilt til kl. 18.45. De 2 pizzaer skulle de beholde, og jeg skulle have pasta retten. Da klokken var 18.45 var taxaen ankommet, men ingen mad blev leveret. Jeg ringer dem op og spørger til om de er på vej, men fik et utidigt svar om at de ikke kunne komme før kl. 19.20 - hvilket de intet havde informeret om! Jeg bliver nød til at tage taxaen, og beder derfor om at de annullerer ordren. Dette accepterer de, og jeg beder om at vi får samme menu gratis en anden dag, og dette accepterer de efter en del diskussion. Igår ville jeg så hente varerne, samt skulle betale for 1 ekstra pizza, men de ville pludselig ikke holde ord, og blev agressive! Jeg kørte min vej, og sætter ALDRIG mine ben i butikken (Thurø) igen...
Hindenburg Svendborg
Hindenburg Svendborg
De kom 40 min for sent. Ingen undskyldning . Ingen penge tilbage . Vi havde bestilt 2 rullekebab åuden tomat . De var begge med tomat . Alle 5 skulle være med dressing . Men de var så tørre og hvis der var dressing i så kunne vi ikke smage det .
Meget skuffet .
Dårligste mad nogensinde
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner - hold jer væk for jeres egen skyld . Ubehøvlet service , og måske den dårligste pizza jeg nogensinde har fået . Og jeg har virkelig spist mange pizzaer !
Fuldstændig usmagelig pizza.
Fuldstændig usmagelig pizza.. Mega dårlig service, og de snyder folk for det restbeløb, jeg er ligeglad med om det kun er 20 kr, eller om det er 5kr, de ligger på når man konfronteret dem med det rigtige resultat af regnskabet.. Og de snakker grimt og nedladende til folk.. 🤬
Ærgerligt at det mindste man kan give…
Ærgerligt at det mindste man kan give er 1 stjerne, ellers havde jeg sku givet jer 0 ..
Jeg bestilte en pizza med Chili con Carne hos jer.
Ud over at den var knas tør, så var den også overhelt med chili kerner i en sådan grad at den var lige til at smide ud.. Spild af penge, Kan virkelig ikke anbefale jer til nogle andre..