Hillewaere Vastgoed - Antwerpen Anmeldelser

Frankrijklei 93, 2000 Antwerpen, Antwerpen, BE

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na meerdere samenwerkingen met Pascal Maldague was het voor mij een evidentie om ook dit pand met hem te verkopen. Hij heeft dan ook alle verwachtingen opnieuw ingelost.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar Erika die heel professioneel en betrokken tewerk is gegaan tijdens het verkoopsproces van onze woning. Dikke pluim aan Erika en het Hillewaere team !

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsmægler
  2. Boligblok
  3. Vurderingsinspektør
  4. Boligmægler
  5. Vurderingsmand
  6. Ejendomskonsulent

Skrevet af virksomheden

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

90 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top makelaar !!

Zeer behulpzame, vriendelijke en professionele werking van dit kantoor!!!

24. juli 2026

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt.

fantastische inzet

de inzet en moeite die Erika Helsen (Hillewaere Antwerpen) heeft gedaan was buitengewoon. Topmakelaar die altijd en overal voor ons bereikbaar was. Haar verkoopstrategie was goed opgezet

13. november 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Wat fijn te horen dat de inzet en onze dienstverlening als zo positief zijn ervaren. We danken u hartelijk voor de mooie woorden over onze service.

Frictieloos en warme begeleiding

De makelaar luisterde naar ons en heeft ons verhaal verkocht samen met het huis. Het advies naar prijszetting was correct en een nieuwe norm voor een nieuwe wijk is gezet. Alle contacten verliepen warm en professioneel. De foto's en het zoekertje waar visueel heel sterk. De sterktes van de woning kwamen helemaal tot hun recht. Het was veel meer dan een feitelijke overdacht, de makelaar nam veel zorg op zich en en dit gaf rust in onze hoofden.

14. oktober 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Wat fijn te horen dat onze makelaar u zo goed heeft kunnen helpen bij de verkoop van uw woning. We maken ons er sterk in dat onze prijszetting zo correct mogelijk is. Blij dat de presentatie van uw woning zo positief is ontvangen. Dank voor uw mooie woorden over onze warme en professionele aanpak.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

de koper is belangrijker dan de verkoper.

Er werd veel meer met de argumenten van de koper dan van onze als verkoper rekening gehouden. Dit heeft ons +/- 13.000 euro aan extra kosten gekost. Die volgens ons niet noodzakelijk waren, gezien het ging over een pand van 110 jaar oud, met alle tekortkomingen die hiermee gepaard gaan.

30. september 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Bedankt voor uw feedback, het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerkingen intern op om dit grondig te bespreken met het betrokken team. We zullen binnenkort persoonlijk contact met u opnemen om dit verder te bespreken.

Heel goed!

Heel goed en snel

11. september 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Fijn dat alles naar wens was en dat u tevreden bent met onze snelle service. Dank voor uw feedback.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kies je kantoor…..

Er is duidelijk een groot verschil tussen verschillende vestigingen. De laatste jaren hebben we een paar keer gewerkt via de vestiging Turnhout en het verschil nu met een verkoop via de vestiging Antwerpen was zeer opvallend. De persoonlijke interesse, aandacht en bewaken van details was hier heel wat minder. Vragen van kandidaat koper die mij niet bezorgd werden, onduidelijkheid over plaats en tijd bij de notaris, het werd allemaal niet opgevolgd met de interesse en nauwkeurigheid die ik gewend was. De makelaar waarmee ik enige transacties deed via kantoor Turnhout, Mies Willemsen, verschijnt ook bij de notaris: het is een prettige en persoonlijke manier om een dossier af te sluiten. Omdat dit keer de makelaar zich in Antwerpen bevond, is Turnhout weliswaar niet ver, maar ze had het ook aan haar collega Willemsen kunnen vragen. In elk geval zou het netjes zijn te melden dat je niet komt als je dat niet regelt, maar ook dat deed ze niet, terwijl ik er toch naar gevraagd had. Concluderend: een prima makelaar, maar het hoger tarief dan de meeste eist wel topkwaliteit. Kantoor Turnhout levert dat; kantoor Antwerpen niet.

12. august 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons kantoor in Antwerpen niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw opmerkingen over de communicatie en opvolging nemen we serieus. We zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren en een consistente kwaliteit te waarborgen. Dank u voor uw tijd om dit met ons te delen.

Vlotte verkoop en afhandeling

Vlotte verkoop en afhandeling. Zelfs vanop afstand met groot aantal verkopers. TOP

30. januar 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Fijn om te horen dat de verkoop en afhandeling van uw woning vlot zijn verlopen. Bedankt voor de top beoordeling!

Goede begeleiding

Goede begeleiding
Snelle verkoop

30. januar 2025

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen begeleiden en dat de verkoop van uw woning snel is verlopen. Dank voor uw feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbegripvol

Het is ongelooflijk dat er zo gemakkelijk aan de lijn kan gezegd worden dat ze GEEN RESPECT toont, alleen omdat we om een nieuwe datum vroegen voor de bezichtiging van het huis! Dit is onbegrijpelijk! Haar taak is eenvoudig, maar in plaats van probleemoplossend te werken, reageert ze fel. Geen aanrader die Erika Helsen!

22. november 2024

Topper Erika Helsen!

Heel fijn contact met Erika Helsen! Professioneel, enthousiast & goede begeleiding. Na eerdere ervaringen met andere makelaars zeker de makelaar die wij aan zouden bevelen.

1. februar 2024

Onze aangename ervaring met Robin Jacobs van Hillewaere

Nadat we voor de verkoop van ons appartement beslist hadden om Hillewaere Vastgoed als makelaarskantoor te kiezen, waren we aangenaam verrast bij ons eerste bezoek op hun bureel. Robin had reeds een uitgebreide en tot in de puntjes voorbereide studie gemaakt over ons te verkopen appartement (actuele marktwaarde, vergelijkende studie met andere panden in de buurt enz). Dit werd op professionele wijze toegelicht. Bovendien maakte de fotograaf van Hillewaere prachtige foto's van ons pand, die de kwaliteiten ervan echt in de verf zetten. Robin is erin geslaagd om ons appartement binnen de 14 dagen te verkopen. Hij hield rekening met onze wensen en gaat voor een persoonlijke aanpak, is steeds bereikbaar en geeft snel feedback. De communicatie was ook steeds uitstekend. Kortom, Robin Jacobs is een vriendelijke, zeer gedreven en professionele TOPmakelaar! Hillewaere Vastgoed: daar ben je alvast in goede handen. Dirk & Ann

30. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onvoldoende informatie en gebrek aan discretie

Onvoldoende informatie, gebrek aan discretie

14. december 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Beste, wij nemen uw feedback meteen op met onze makelaar. Het is absoluut de bedoeling om u van voldoende informatie te voorzien en al zéker om discreet te werk te gaan. Wij betreuren dat u deze ervaring met een van onze makelaars heeft gehad.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, efficiënte en professionele dienstverlening.

3. oktober 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Een prachtige samenvatting van wat onze dienstverlening moet zijn. Bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na meerdere samenwerkingen met Pascal…

5. april 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Antwerpen

Een trouwe klant dus! Bedankt daarvoor. 🙏 Onze makelaar Pascal kent de regio Antwerpen Zuid dan ook door en door en anticipeert op de markt voor een efficiënte en snelle verkoop van uw eigendom.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.