Hillerød Isenkram Anmeldelser 22

4,6

Fantastiske priser og god service. Har købt adskillige gange via hjemmeside. Varen kommer hurtigt og jeg må sige, at jeg ofte har købt mærkevarer til meget lave priser. Tak Hillerød Isenkram.

Et Fantastisk sted at handle !! Handlede på nettet, talte med en virkelig sød o hjælpsom dame i kundeservise, hurtig levering. Skal helt sikkert handle der igen 5 stjerner

Køber altid i Hørsholm eller Hillerød. Begge forretninger yder perfekt service og har rimelige priser med perfekt udvalg. Fortsæt sådan, i er perfekte i disse hektiske og delvis uvenlige tider.

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din isenkræmmer alle døgnets 24 timer

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig oplevelse

Jeg har en dårlig oplevelse med dem.
Ingen kundeservice, svar aldrig på beskeder eller mail, ingen telefon nummer.
Har bestilt varer den 4 jan og betaling er gennemført men mine ting blev ikke sendt
Jeg skulle bruge den som fødselsdagsgaver i lørdags men de fik jeg ikke dem.
Jeg ved ikke hvad kan man gøre til at få pengene tilbage hvis der er ikke muligt at kontakte dem.

12. januar 2021
Hillerød Isenkram-logo

Besvarelse fra Hillerød Isenkram

Kære Rula,

Vi er rigtig kede af din oplevelse.
Vi er, som du nok ved, blevet tvangslukket af regeringen grundet corona og kan derfor ikke være tilgængelig hverken i butikken eller på webshoppen. Det må vi simpelthen ikke.
Vi har gjort opmærksom på det på vores forside med store fede bogstaver og det står også skrevet på din faktura, at der ikke ekspederes ordrer før der må åbnes op igen.
Vi har ovenikøbet ringet rundt til alle kunder, der har gennemført en bestilling, for at være sikker på, at kunden ikke følte sig glemt.
Vi er derfor rigtig kede af din dårlige anmeldelse og håber på din forståelse for denne svære situation, som vi håber på snart er overstået, så vi kan få en normal hverdag igen. Der er intet vi håber mere på, end at åbne vores butikker op igen.

Hillerød Isenkram

Elendig Webshop!!!!

Bestiller 6 forskellige ting og ud af de 6 ting er der 2 af dem jeg ikke kan få og de ikke kan skaffe det fordi det er udgået vare. MEN SÅ LAD DA VÆRE MED AT REKLAMERE OM AT HAVE DET PÅ TILBUD OG SIG AT I HAR DET PÅ LAGER!!!!!!!!!! Har bestilt de to vare i en helt anden butik som ikke havde problemer med at skaffe de glas!!!!
Sidste gang jeg bruger penge i den butik.

SVAR::::
Grunden til min "uretfærdige" anmeldelse, er at hvis i har en webshop syntes jeg i er forpligtet til at holde varer status opdateret.
Det er under al kritik at 2 varer ikke er på lager når i skriver de er på lager, de sidste 4 varer jeg bestilte var kun "fyld" til at få gratis fragt.Det var vinglasene der var hovedsagen til at jeg bestilte fra jeres hjemmeside.
Så nej hvis ikke i havde givet mig gratis fragt på det andet var det bestemt også blevet annulleret.
Det er så fint i giver mig gratis fragt, men det manglede da også bare.
Samlignet med andre butikker/webshops vil jeg bestemt ikke mene at i har ydet en ekstraordinær service, men det er jo bare min mening.
God dag.

30. august 2020
Hillerød Isenkram-logo

Besvarelse fra Hillerød Isenkram

Kære Mathias.

Vi er kede af din oplevelse med dit køb online.
Vi er desværre ikke anderledes end alle andre webshops og butikker, hvor en given vare kan blive udsolgt. Det er meget beklageligt, at du har bestilt nogle varer, som vi forgæves har forsøgt at skaffe dig. Som vi har fortalt dig, har vi prøvet at skaffe produkterne både hos leverandør og samarbejdspartnere. Så vi har gjort alt hvad vi kunne, for at gøre din ordre komplet og gøre dig tilfreds.
Som kompensation på manglerne har vi ovenikøbet betalt fragten for dig. Det er ikke noget som du kan tage for givet.
Vi forstår godt din frustration over manglende varer, men forstår ikke din uretfærdige anmeldelse, når du har modtaget de øvrige 4 varer fragtfrit og vi har ydermere ydet en udsædvanlig service.

Hillerød Isenkram

God oplevelse

Jeg havde et problem med en varer, som jeg ringede til dem omkring - telefonen blev hurtigt taget af en ansat og jeg blev hurtigt stillet videre til deres butikschef Sabina, som var så sød og hjælpsom omkring alt hvad jeg spurgte om! Hun var meget meget målrettet med, at finde en løsning på mit problem, hvilket vi også fandt - 1000 tak for en god oplevelse! Jeg kommer igen.

6. november 2019

Købte en kaffemaskine af dem da de var…

Købte en kaffemaskine af dem da de var på marked, desværre var en knap defekt så kaffemaskinen ikke kunne bruges. Jeg skrev en mail til dem og fik hurtigt svar. Korrespondancen var lidt vag i de første mails, men efter en anden tog over var der mere kontakt og stor hjælp! Tiltrods for det første så var efter det meget hjælpsomme og jeg fik mine penge igen. Tusind tak for hjælpen. I fortjener 5 stjerner fra mig

8. august 2019

Askebæger

Vi bestilte et askebæger med striber i mørkeblå. Vi modtog et slidt, beskidt og grønstribet askebæger, og uden nogen returseddel eller lign. Simpelthen ikke godt nok.

10. april 2019

Dårlig service

bestilte to varer, det går dage hvor efter de skriver ingen af varerne er hjemme, den ene vælger jeg i anden farve.
Venter igen.
Har en mail korrespondance fra den 7/1 og indtil videre til idag den 13/1 hvor der er en mail fra dem den 9/1 hvor de skriver at de skulle have svaret mig og min pakken er ved og blive ekspederet, jeg har ikke fået nogen foregående mail ud over den hvor de siger varerne ikke er hjemme, Derefter ikke en lyd fra dem mere. Virkelig mærkelig nåde og drive en nethandel på.

13. januar 2019

Fantastiske priser og god service.

Fantastiske priser og god service.
Tak Hillerød Isenkram.

19. november 2018

Vi købte 2 store kufferter på Ballerup…

Vi købte 2 store kufferter på Ballerup Kræmmermarked hos dem til en god pris. Begge kufferter døde på en storbyferie til London og da vi ringer og spørger om vi kan få dem byttet, bliver vi svinet til af indehaveren at de ikke bytter kufferter, og slet ikke billige kufferter. Det er IKKE vores skyld at plastikken ikke holder eller at håndtaget knækker af første gang du folder det ud. Kære Isenkræmmer det er en OMMER, dårligere kundeservice skal man lede længe efter.........😡

10. august 2018

Vare sendes 4 mdr efter bestilling. Penge hæves uberettiget og tilbagebetaies ikke

4 mdr efter bestilling af vare (restordre) sendes varen uden yderligere varsel eller forudgående ordrebekræftelse. Pengene hæves samtidig.

Har i mellemtiden købt et andet sted og lader varen gå retur, uafhentet fra udleveringssted. Det kan butikken, efter mere end 2 uger ikke erkende. Pengene er hævet uberettiget og butikken kan ikke dokumentere hvor varen befinder sig, og vil efter gentagende mailudvekslinger ikke tilbageføre købesummen!

Det er da ret vildt synes jeg

19. juni 2018

Min foretrækkende netbutik

Har flere gange købt hos Hillerød Isenkram og har fået en god service hver gang. Har intet at sætte en finger på. Køber helt sikkert derfra igen :-)

10. februar 2018