Vores ældre forældre på begge sider får rengøringshjælp af søde, dygtige og meget pålidelige Asma. Det er en kæmpehjælp for os alle at vide, at der bliver gjort godt rent og samtidig at begge sæt foræ... Se mere

Vi har kun oplevet god service hos Hilfr. Vi har oplevet få mindre heldige oplevelser med Hilfrs der aflyste kort tid inden vores aftale, og hver gang har Nikolaj fra Hilfr været klar til at hjælpe... Se mere

Dejligt at kunne finde privat rengøringshjælp under ordnede forhold. Vi var spændte på, hvordan resultatet ville være, men har booket fast hver 14. dag efter en prøve-rengøring, som vi var meget tilfr... Se mere

Et rigtig godt koncept. Jeg har nu haft flere forskellige Hilfrs på besøg, hvilket har været en positiv oplevelse hver gang. Dels er rengøringen i top, men jeg har også været i kontakt med deres sup... Se mere

1. Rengøringsservice
  2. Rengøringshjælp

Som den eneste platform i Danmark, der tilbyder privat rengøringshjælp dækket af en overenskomst, har Hilfr etableret sig som en pålidelig og ansvarlig aktør i rengøringsbranchen. Vi har forpligtet os til at sikre ordentlige arbejdsforhold for alle vores medarbejdere, hvilket viser vores dedikation til at skabe en retfærdig og social bæredygtig arbejdspraksis.

4,8

Servicen er utrolig høj

Servicen er utrolig høj - det er virkelig effektiv rengøring og personalet er super søde. Kun de varmeste anbefalinger herfra.

19. august 2023

Kære Karin

Tusind tak for de pæne ord 😊

Vi er glade for at du er tilfreds med rengøringen.

Vh.

Philip Risvad, Operations Manager

Det er svært at finde en hilfr og jeres…

Det er svært at finde en hilfr og jeres forslag passer ikke på de tidspunkter, jeg angiver

9. marts 2023

Kære Caroline,

Du har ret i, at vi desværre ikke har så mange Hilfrs i Århus-området. Vi har dog nogle, og hvis du trykker ind på hver enkelt Hilfrs kalender, ved at klikke på "Se ledige tider i kalender", kan du se hvornår de er ledige til at gøre rent.

Du er også altid velkommen til at ringe til vores support-team, eller skrive til support@hilfr.dk, og så kan vi hjælpe dig med at finde en Hilfr i dit område.

Vh.
Philip
Operations Manager, Hilfr

Clara er rigtig god til at gøre rent

Clara er rigtig god til at gøre rent. Hun kan varmt anbefales.

28. oktober 2022

Kære Dorte

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med at bruge Hilfr, og at du har fundet den helt rette rengøringsassistent.

Tak for den fine anmeldelse!

Kh.

Hilfr

God rengøring på rimelige vikårr

God platform og god rengøring. Ikke billigt, men på overenskomstmæssige vilkår

29. august 2022

Besvarelse fra Hilfr.dk

Vi er super glade for at syntes om vores rengøing, det er selvfølgelig vigtigt for os. Vores priser til personale er måske højere end andre, men vores personale er beskytte af overenskomst med 3F. Tusinde tak for din kommetar, glæder os til at servicere dig igen snart.

God og grundig rengøring

God og grundig rengøring. Med fin kommunikation omkring tid og opgaver.

20. august 2022

Besvarelse fra Hilfr.dk

Det er så dejligt at du syntes at vores kvalitet er god og grundig, det er rigtig vigtigt for os. Takker for din fine anmeldelse.

Fint system

Fint system, dog lidt for automatisk/langsomt, når man har meldt problmer med en Hilfr, som fx. udeblivelse. Det er irriterende at blive trukket for rengøring, der ikke er foregået, især når man har gjort opmærksom på, at bookingen ikke blev bekræftet, og så blive bedt om at afvente dagen og tidspunktet.

29. juni 2022

Besvarelse fra Hilfr.dk

Hej Gitte, Vi er glade for at du bruger vores service, tak for det. Vi forsøger hele tiden at blive bedre, og håber du vil prøve igen:)

Dette er ligeledes kun en anmeldelse af…

Dette er ligeledes kun en anmeldelse af Hilfr´s kundehåndtering og ikke deres rengøringshjælpere, som vi har været super tilfredse med !

Har i 10 dage forsøgt at komme i kontakt med Hilfr både pr. SMS og telefon, men rammer også hver gang deres telefonsvarer. Intet svar på SMS, som der ellers fint blev svaret på, når det drejede sig om bookinger.

Hvis jeg ellers kunne få afmeldt min rengøring, var jeg smuttet med det samme.

10. november 2021

De burde have fået 0 stjerner

1. De har opkrævet betaling for en rengøring som blev aflyst i sidste øjeblik.

2. De svarer ikke telefonen, mail eller chat nå man kontakter kundeservice og vender heller ikke tilbage, når man beder dem om det.

3. Der er ingen ledige tidspunkter over 12 måneder frem, så giver det jo ikke mening for kunderne at forsøge at finde et tidspunkt.

4. Deres bookingsmodul er elemendigt, da man ikke bare kan bede om at få præsenteret det næste ledige tidspunkt (især pga. det issue som er nævnt i punkt 3) enten for en specifik medarbejder eller i det hele taget på tværs af alle medarbejdere.

Hvis jeg kunne have givet dem 0 stjerne ville jeg have gjort det.

20. september 2021

Desværre fungerer platformen virkelig…

Desværre fungerer platformen virkelig dårligt.....

Ellers en super god ide, og jeg vil gerne støtte virksomeheden med ordentlig overenskomst.
Kommunikationen med kundesupport er ikke det bedste, de svarer på mail først efter et par dage og telefon nummeret går på en engelsk telefonsvar.

Når man taster adresse og tidspunkt for ønskede rengøring, dukker en del valgmuligheder op, men det viser sig at de enkelte personer har deres egne agenda om hvor de hjælper til, så det kræver alt for meget individuelt forhandling.
Det går slet ikke, platformen burde stille krav til deres “hilfere” at stå ind for hvad de selv taster ind med hensyn til de geografiske placeringer og de tidspunkter de tilbyder.
Med hjælp fra den venlige kundeservice lykkedes at booke en hjælper, desværre vedkommende efterfølgende har aflyst tidspunktet på grund af rejse, dog tilbudt nyt tid, som passede ikke.
Virkelig ærgerlig, fordi ideen er god, men alt for ustabil service, så nej tak.

10. august 2021

Dette er ikke en anmeldelse af…

Dette er ikke en anmeldelse af rengøringen for det har jeg aldrig fået foretaget.
De to gange jeg har Booket rengøring har de annulleret min bookning -
Jeg kommer ikke til at prøve en tredje gang.
Det er ellers ærgeligt da jeg meget gerne vil støtte et firma med overenskomst

27. juni 2021

Var egentligt rigtig godt tilfreds med rengøringen

Var egentligt rigtig godt tilfreds med selve bookning, den indledende kommunikation med Hilfr.dk og selve rengøring - som var super professionel og effektiv.
Desværre kan man bare ikke få servicefradraget da hende der foretog rengøring ikke ønsker at udlevere sit cpr-nummer - hvilket jeg godt kan forstå.
Hilfr.dk skrev til mig umiddelbart før rengøringen at de nok skulle hjælpe med at få cpr-nummeret, men vender fuldstændig rundt efter rengøring med argumentet om at de ikke laver reglerne på området men blot følger regler på området.
Dog vælger Hilfr.dk at markedsføre muligheden for fradraget velvidende at det ikke er muligt at få det – de burde synliggøre at dette ikke er muligt for de af deres ansatte der ikke fungere som firma.
Derfor kun 2 stjerner og jeg vælger ikke at benytte Hilfr.dk igen eller anbefale det til andre – tværtimod. Hvilket er super trist når det egentlig bare handler om et par hundrede kroner – men det er princippet om vildledende markedsføring og ærgerlig kommunikation.

13. juni 2021

Anmeldelse af Hilfr (ikke rengørings-assistenten!)

Nu forholder de fleste anmeldelser sig her til selve den rengøringshjælp de har fået og ikke til Hilfr som virksomhed.
dette er derfor en anmeldelse af selve platformen og virksomheden, og ike den enkelte rengøringshjælp (for den samme rengøringhjælper kan du ofte finde på to-tre andre platforme også).

Umiddelbart ville jeg rigtig gerne bruge Hilfr, primært pga. deres overenskomst/aftale med fagforening. Men deres platform efterlader en del at ønske set ift. andre platforme, bl.a når det gælder booking og sletning af bookinger.
Største issue er imidlertid at man ikke ved at trykke på en knap, kan framelde sig Hilfr - men at deres kundesevice ikke er tilgængelig i det tidsrum de annoncerer med, og at det er en engelsk telefonsvarer man kommer i kontakt med, trækker også alvorligt ned.
Alt i alt kommer jeg desværre ikke til at bruge denne platform, selvom det egenligt var det jeg helst ville.

28. april 2021