Ware bestellt, wurde per Mail schnell und gut beraten, ganzes System für 1000 Euro kam nie an. Auch keine Rückmeldung vom Kundenservice, diese Seite ist ein Fake, auch ist die Seite aktuell offline! A... Se mere
Hikvision Alarm System Europe
Levering was goed. Camera besteld. Na aansluiten blijkt het admin paswoord niet te werken en krijg ook geen pagina om ww aan te passen wat je wel hoort te krijgen bij nieuwe installatie. De camer... Se mere
Bestellungen werden (bisher 2x) zuverlässig ausgeführt, Kundensupport ist aber praktisch nicht existent. Da reihe ich mich mal in die Erfahrungen hier ein. Versuche, Support für ein Gerät zu er... Se mere
De eerste ervaring met hikevision ging niet zo soepel als gehoopt door de langere levertijden i.v.m. met drukte. Na meerdere keren contact onderhouden te hebben met de service dienst hebben zij ons... Se mere
We are an official Hikvision partner in security solutions, which means that we can guarantee you the best service and the best prices. Our team is specialized in selling alarm systems. We deliver to: - Distribution for the DIY - Distribution Electronics retail - Webshop resellers - Private individuals throughout Europe - Companies throughout Europe - Installers What do we offer? We can offer you the service that you do not get at other web shops/shops. We always aim to answer your question within one day. We do everything we can to satisfy the customer and provide optimal safety. We want you to feel safe in your environment. You also opt for quality, right? hikvision.
Transistorstraat 71-C, 1318LB, Almere, Holland
- info@hikvision-alarm-system.com
- hikvision-alarm-system.com
Pour le moment je ne peux pas dire que…
Pour le moment je ne peux pas dire que je suis satisfait car commande le 07/06/2024 et toujours rien .
J’ai téléphoné à plusieurs reprise mais jamais personne ne décroche , j’ai également envoyé plusieurs mails mais là aussi aucun retour .
J’espère qu’à la suite de ce message quelqu’un voudra bien prendre contact avec moi.
Belazerd…
Laadadapter besteld voor een hikvision camera. Nooit ontvangen. Geen reactie op de mail, telefonisch ook geen gehoor. Lijkt erop alsof ik in de maling ben genomen! :(
Na 2 dagen werd deze review door dit bedrijf gerapporteerd als schadelijk en kreeg ik notitie dat mijn review tijdelijk offline werd gehaald totdat deze beoordeeld werd door een werknemer. Mijn review werd valide beoordeeld en staat nu weer online. Wat is dit voor gekkigheid Hikvision-alarm-system.com?!
Als reactie op deze review zie ik dat u zegt dat de order 6 weken op zich laat wachten en dat u mij hier netjes over heeft geïnformeerd. Dit klopt niet! Ik heb geen enkele reactie (mail en spam map) gekregen en heb mijn geld ook nog niet terug. Jammer dat u hier de schone schijn probeert te spelen!

Besvarelse fra Hikvision Alarm System Europe
Leider kein Service auf Anfrage...
Leider kein Service auf Anfrage.... Noch nicht Mal geantwortet.

ATTENTION ARNAQUE
ATTENTION ARNAQUE , Je n'ai jamais reçu ma commande et ceux depuis Fevrier 2024, malgré de multiple relance email aucune réponse , jamais remboursé ils ne répondent même pas au téléphone.

Can't recommend
+ Best prices
+ acceptable delivery
- Customer service, they just don't answer when you have warranty questions after purchase.

Besvarelse fra Hikvision Alarm System Europe
Hikvision service slechter dan slecht..
Hikvision service slechter dan slecht..
Krijgen niemand aan de lijn.. uren aan de wachtlijst... krijgen geen technical support.. voor zo een firma triestig

Ein Teil der Ware nicht Erhalten
Ich habe wäre bestellt und ein Teil wurde nicht mitgeschickt. Auf Nachfrage hieß es, es werde gleich nach Versandt. Es kam nie an. Wert ca 50 Euro.
Nachtrag auf Antwort:
Hallo, die Bestellung wurde erst am 19.2 getätigt. Ich habe Ihnen dazu auch eine Mail geschrieben worauf leider noch keine Antwort kam. Deswegen leider nur 1 Stern.

Besvarelse fra Hikvision Alarm System Europe
Camera is alweer weg wat een drama was…
Camera is alweer weg wat een drama was dat zeg nooit geen hikvision meer
schade
Liefernr. 15065094
kam nicht vollständig an
und trotz mehrerer E-Mails keine Neuigkeiten
Von 7 Stück sind nur zwei angekommen
und keine Rückerstattung.
Excelente
Excelente servicio de entrega, excelente articulo. Hikvision. Que esperabas?
no refund possible!
UPDATE:
After 6 month of waiting and after contacting the Europees Consumenten Centrum (ECC), I got the refund! Thank you ECC for the help
no refund possible!
European law: If you buy a product or service online, you have the right to return it within 14 days of delivery without providing any justification. For service contracts, the cooling off period expires 14 days after the day the contract was agreed. If the cooling-off period expires on a non-working day, your deadline is extended until the next working day. This is called the right of withdrawal.
You are illegal!!!
I am a private customer and not a company!

service
Na meerdere keren contact onderhouden te hebben met de service dienst hebben zij ons alle producten zo snel mogelijk nageleverd. Ook hebben ze de moeite genomen ons hierin te compenseren dit is keurig opgelost.
You sent me other product than I…
You sent me other product than I ordered and paid for - I ordered black cameras with mic, alarm and sound. I received white cameras with mic only.
I sent you 2 emails, opened ticket, but no response at all.
My worst buy experience ever. What a shame.

Besvarelse fra Hikvision Alarm System Europe
veel te lastig in te stellen …
veel te lastig in te stellen beschrijving moet je een vergrootglas voor hebben hebben de knop weggegooid

Besvarelse fra Hikvision Alarm System Europe
Bought a colorVu cam and its faulty
Update to reply on dealers answer of 5. Feb 2024
I think you have mixed up my case with some else's, as i have never requested a 4mm Lens. and i have never got any reply from you on any of my inquiries, and yes, i have checked my spam folder!. What i have is a 2.8mm 2cd2387G2 that is out of focus on left side. Its bought on order 15064657
------------------------------
Bought a colorVu cam and its faulty. Left side of lens was out of focus. I have tried several times to place a RMA ticket but no response at all. Surely i cannot recommend to buy from here.

Besvarelse fra Hikvision Alarm System Europe
Mail gestuurd maar na anderhalve week…
Mail gestuurd maar na anderhalve week nog steeds geen enkele reactie. Ik durf niet te bestellen bij bedrijven die taal noch teken geven op een mail.
Edit: er staat niet eens mail adres op jullie website, dus naar "het verkeerde adres" sturen is sowieso al onmogelijk. Ik heb het bericht via het klaarblijkelijk ook al niet werkende contactformulier gestuurd. Tja, als je je bedrijfsgegevens niet eens vermeld op de website, en het contactformulier niet werkt of niet gelezen wordt, dan wordt het moeilijk handel drijven natuurlijk.