Snelle levering en communicatie zonder…
Snelle levering en communicatie zonder opdringerig te worden. Het product is goed.
Bij het sportmerk HÏ Grip leveren we kwalitatieve gripsokken aan onze klanten met optimale grip. Gripsokken verminderen de kans op blaren & blessures en bieden extra stabiliteit & controle voor betere prestaties. Bij HÏ Grip hechten we veel waarde aan optimale grip, klanttevredenheid en comfort. Wij geloven in elke sporter, elke sport en het leveren van uitstekende producten aan onze klanten zodat zij elke beweging met vertrouwen kunnen maken. Jouw mening telt, laat een review achter zodat andere de juiste keuze maken in de toekomst & kiezen voor HÏ Grip. Ook kan HÏ Grip zich zo blijven verbeteren en bouwen aan onze missie! Winnen met je voeten begint bij HÏ Grip.
IJsseldijk-Noord 48, 2935BH, Ouderkerk aan den IJssel, Holland
Heerlijke sokken die zorgen voor veel grip tijdens het sporten!
leuk jong hip bedrijf, wat de klantbehoefte echt begrijpt en fijne, bruikbare pilates sokken op de markt heeft gebracht van goede kwaliteit!
De sokken zitten echt super lekker! Heb absoluut geen spijt van de aankoop en wil het iedereen aanbevelen die kwalitatief goede sokken wil hebben.
Het zijn goede sokken met een tof design en de website werkt handig. Ik heb meteen 3 paar gekocht voor kerstcadeaus. Iedereen blij.
De sokken doen echt wat er beloofd word,je merkt echt verschil in vergelijking met andere sokken,de grip maakt het verschil.Kwaliteit ook super na diverse keren wassen.
Een top product dus.
Wat een top service!
Snel geleverd en goede kwaliteit!
Sokken zitten uitstekend en sterke stof met goede grip.
Ook voor wandelen fijne sokken.
Snelle levering.
Prima prijs/kwaliteit. Niet echt verwacht eerlijk gezegd, maar de grip maakt wel degelijk een verschil.
Kwalitatief goede sokken, mooie uitstraling, ook na meerdere keren goede pasvorm. Geven goede grip!
Hele fijne gripsokken voor het voetballen. Je merkt daadwerkelijk een verschil.
Gripsokken zitten lekker en grip werkt top!
Team heeft passie voor hun onderneming.