Ja en stjerne er for meget, fuldstændig jammerlig oplevelse Higway 66 i Skagen er noget af det værste jeg har været udsat for jammerlig betjening sure medarbejde dårligt mad forfærdeligt servi... Se mere
En gennemført dårlig oplevelse i Skagen. En halvtvær betjening, et stjerneskud med dårligt brød og 2 alt for hårdt stegte fiskefiletter og fyldt op med pommesfrites som fyld, burgerbøf på flere burge... Se mere
Skagen Vi overvejede at finde et andet sted at spise grundet de dårlige anmeldelser, men vi var her for 5 år siden, hvor vi var super begejstret og blev heller ikke skuffet denne gang - gode smagsful... Se mere
ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men så pakker man sådan en gang F….ng hakkelse op….. 2 tøre kylletter fra et eller andet... Se mere
Den ringeste burger jeg har fået til dato.
Den ringeste burger jeg har fået til dato. Bøffen var sammenpresset og tør. Bollen var som om den havde lagt uden hele dagen, den var kold og slatten. Pommes fritterne var rimelig gode, dog sejlede de i krydderi som lidt ødelagde oplevelsen.
Sammenlagt er det anden gang jeg er her på Highway 66, og begge gange var månedens burger det samme. Selvom der er gået et par måneder igennem. Rygterne vil sige månedens burger aldrig ændres.
Tag en tur på cafe. Den her restaurant er virkelig ringe.
Highway 66 Blokhus
Blokhus
Hold nu op et dårligt sted. Omgivelserne er hyggelige og vi tænkte mums en god steak men det var bare løgn. Men betjeningen eller mangel på den, samt maden var elendig. Vi ankom 4 personer her i uge 33 . Og der var IKKE travlt. Første tjener sød og god service ved bestillingen. Han har så fri og går. Derefter går det helt galt . Vi får vores forretter. De er gode. Men så sidder vi ca 1 1/2time og venter på hovedretten. Da den endelig kommer mister vi appetitten “ årstidens grøntsager” er kogt til en ukendelig “grød” kødet var mørt . På nære den ene kul sorte bøf. Tjeneren eller hvad han var ventede kun på vi skulle skrubbe af. Han skævede hele tiden over til vores bord “ går de ikke snart “ vi var de eneste” i restauranten . Men jo ikke vores skyld de ikke havde lavet maden ,!!!!! Men betaling 900,00 kr var der ikke noget problem med at modtage. Sætter aldrig som i aldrig vores ben der mere. Og vil ALDRIG anbefalede Highway 66 til nogle men fraråde dem at spise der.
Highway 66 Blokhus. Alletiders sted.
Vi var på Highway 66 Blokhus igår. Maden var bare helt i top, og betjeningen var ligeledes helt top. Kan varmt anbefales.
Highway 66 i Blokhus
Har dog aldrig i mit liv oplevet, at skulle rejse mig og gå fra vores bestilling 🙈
Vi kommet 4 voksne og et barn og for anvist et bord der er fyldt med gammelt service fra tidligere.
Vi må få fat på tjeneren og gør opmærksom på ca 20 min efter vi blev sat ved bordet, at vi ikke har bestilt. Vi får så endelig bestilt mad og drikke, da der så er gået 40 min og ingen ting er sket, henvender jeg mig i restauranten,
De har så ingen bestilling til vores på, hvor efter jeg spørger efter chefen, siger de at de ikke har nogen chef, men en kok, som heller ikke ved en skid eller gør noget. Derefter vælger vi at forlade stedet efter at have spildt en time. Der var 3 andre familier der forlod restauranten mens vi ventede 😳
Har besøgt Highway 66 i Aalborg
Har besøgt Highway 66 i Aalborg. Rigtig dejligt sted og maden var bare helt fantastisk. Helt sikkert vi kommer igen en anden gang
Vi var 4 ude at spise hos jer
Vi var 4 ude at spise hos jer, vi bestilte det samme, men først fik de 2 første og 20 min senere kom de sidste 2 , fik at vide at i var under bemandet og at i beklagede - det er simpelthen det ringeste jeg nogen sinde har oplevet - i vil gerne ha vores penge, men lave en bare nogenlunde service formår i ikke , det mindste i kunne have gjort var at reducere lidt af regningen, det ville et seriøst sted gøre, men nej, her slog i heller ikke til - vi vil aldrig anbefale jer til nogen og kommer helt bestemt aldrig igen
Framragende mad super betjening
Deres American steak er virkelig mør og…
Deres American steak er virkelig mør og god og overraskende billig i forhold til hvor god den er. Du kan heller ikke finde bedre spareribs et andet sted, vi har aldrig smagt så god ribs. Alle var tilfredse med maden og mætte efter de kæmpe portioner man får 👌
Det squ mega klamt at finde noget hår…
Det squ mega klamt at finde noget hår mellem salaten efter man var færdig med at spise😣
Turen skal slet ikke gentages
Skuffende dårlig langsom betjening
Skuffende dårlig langsom betjening, og manglende overblik fra personalet!!!! Der blev bestilt en ret, som de længe efter fandt ud af at de ikke havde.. resulterede i at en i selskabet måtte sidde og vente på sin mad, uden information fra personalet.Ikke et sted jeg vil anbefale. Eneste plus er dog maden var spisbar. Skagen
Total dårlig oplevelse..
Total dårlig oplevelse...
Vi var 5 der spise hos jer, i aalborg.
Magen til dårlig oplevelse og mad, skal vi lede længe efter.
Spurgte til om der var løg til vores Steak, fik af vide det var der ikke. Da maden kom, VAR der løg. Ikke at jeg ikke kan lide det, men er allergiker.
Sagde det til en tjener, fik svaret: så læg dem til side.
Der var ikke styr på de forskellige stegninger, så vi måtte side ved bordet og bytte rundt, så vi fik noget der mindede om en steak vi havde bestilt.
Pommes Frites var kolde og slatne
Desserten: Appelpie med is.
Pien var kold og gummi-agtig, isen kedelig og smagsløs.
Tjenerne var s....., sure.
Har sent en mail, men selvfølgelig intet svar
Kommer ikke igen.
Dårlig kundepleje
Hej
Har lige været inde og spise ved jer på cw obels plads i ålborg.
Har været flere gange inde og spise ved jer og været fuldt tilfreds.
Det var så ikke oplevelsen idag.
Havde booket bord til kl 18,30
Ankom 18,20
blev betjent 18,55
fik mad 19,25
tjenerne sprang os over helt tiden.
Der sad et ældre par ved siden af os de ventede i over en time på 2 pizzaer.
Ikke engang en undskyldning eller gratis drikkevarer.
Faktisk kun halv sure mine.
Desværre en rigtig dårlig oplevelse på betjeningen.
Maden fejlede som sædvanlig intet men vi smed den bare i hovedet for stemningen var total væk.
Håber ikke i har planer om det er sådan det skal til at være for har altid været glad for at komme i jeres resturant i Ålborg.
Med Venlig Hilsen
Jan Bodin
Maden var kold og slatten og…
Maden var kold og slatten og burgerbollerne så tørre de smuldrede ved første bid og smagte gammelt. Kan ikke anbefale deres take away! Så dårligt.
Og de havde glemt osten i den ene cheeseburger. ØV
Highway 66, Skagen
Highway 66, Skagen
Var på weekendophold i Skagen den 1/3 - 3/3 2019.
Som mange nok ved, så er prisniveauet i Skagen meget højt i de fleste forretninger og restauranter deroppe - især set med Aalborggensiske øjne.
Vi prøvede Highway 66, der er nyåbnet deroppe. Normalt forbinder mange folk ikke den slags restaurant med kvalitet og god service, men vi fik en kanonoplevelse. Der var udpræget god service og stemning fra hele personalet allerede ved entreen i restauranten og under hele vores aften.
På trods af, at prisen var lav så var kvaliteten helt i top med hensyn til råvarer, tilberedning og service m.m.m.
Vi har sjældent oplevet en så veltilberedt ribeye á 300 g til hver af os med de individuelle hensyn, vi hver især ønskede. Dertil friske grønsager (7 forskellige slags) , og de var helt perfekte tilberedte (al dente) med "bid i" . Og dejligt, at de også serverede bagekartoffel dertil og IKKE de sædvanlige pommes frites, som man får mange steder.
Et fint vinkort til særdeles rimelige priser og den vin vi valgte var helt perfekt.
Efterfølgende en sublim Creme brûlée med kaffe og cognac.
En særdeles vellykket oplevelse, som vi gerne ville give 6 stjerner, hvis det var muligt.
Kommer helt sikkert igen - især også når vi sammenligner med andre restauranter i området. Der har vi nogle gange været skuffet - uanset prisniveau.
Giver 1 stjerne for desserten
Giver 1 stjerne for desserten
alt andet mad var dårligt
fik Oksemørbra der ikke var til at spise og skulle skæres ud med motorsav
klagede over dem men fik af vide det er jeg ked af høre også skete der ikke mere i den sag
brugte 1467,00 kr
skulle ha gået på Mac det havde været en bedre oplevelse
syndes det er så dårlig stil ikke rette på maden der bliver klaget over
må sige jeg kommer der nok ikke mere
bananfluer fy for pyfor
Highway 66 Blokhus
Highway 66 Blokhus!
Jeg har idag været på besøg hos jer, vi var 4 unge mennesker. Og vi vil ærligt indrømme at vi havde en super dårlig oplevelse!!
For det første sad vi udenfor og skulle selv ind for at sige vi gerne ville bestille vores hovedret/mad, maden kom og var udemærket men grøntsagerne var hårde og ikke ordentlig tilberedt.
For det andet skulle vi så igen selv ind for at bestille vores dessert og kaffe. Da desserten så kommer, var tallerknerne fra hovedretten ikke taget væk endnu og vi havde ikke fået skeer til vores dessert , der går ca 15-20min og vores is er ved at smelte, vi skal så selv igen ind for at sige vi gerne vil have skeer til. 30min senere og desserten er væk, da kommer kaffen først.
Vi kommer så ind og gerne vil betale, så går der ca 10min før vi bliver spurgt til ved disken. Der stod 4-5 mennesker uden at spørge til os, deriblandt stod en af dem endda bare og drak kaffe selv. Vi fortæller ekspedienten der endelig vil betjene os, om vores utilfredse oplevelse og hun siger bare ‘ ja jeg skulle godt nok undskylde fra min chef mht til skeerne til desserten. Men vi har travlt indendøre så vi kan ikke holde øje på samme måde med det udendørsspise areal, så det er ikke fordi vi ikke laver noget herinde.’
Helt ærlig, har man udendørs spiseareal, så skal man have samme service som indendøre.
Og faktisk kan man ikke klage over servicen, for der var ingen!!!
Første og sidste besøg fra os!
Usædvanligt kedeligt mad
Usædvanligt kedeligt mad. En bøf til 199,- og der bliver ikke spurgt hvordan den skal steges ! Forventede egentligt at se en medium-stegt bøf, men får en gennemstegt :(
grøntsager der er kogt godt igennem, og alt smager af det samme. (Vand) spiste 10-15 % af min mad.
Børnene var enige, så vi kommer ikke igen.
Vi var på Highway 66 i Aalborg og det…
Vi var på Highway 66 i Aalborg og det var helt ude i skoven (føj)
Hej det var så sidste gang vi var på Highway 66 .For det første kom tjeneren og bare tog vores forret før vi var færdig med den ? helt ude i skoven eller hvad.Og da vi så havde ventet i næsten 1time på vores bøffer henvendte vi os til personalet om hvor vores mad var kom det med det samme,meget mærkelig .bøfferne skulle værre medium stegte var den ene helt rød(jeg tror den var rå )og maden var helt kold.Bestik skulle vi henvende os om til personalet om flere gange i det vi ikke havde noget ,men det skete da jo ikke meget ved maden var jo kold i forvejen Bøfferne smagte som om de var alt for gamle (føj) så vi lod det stå,betalte og gik vores vej og spiste et andet sted . For en god ordens skyld så ligger jeg denne kommentar på Trustpilot så andre kan se hvad det er i har på Highway 66 i skulle nok hedde lowway 66 det er virkelig hvad det er