Den dårligste onlinehandel nogensinde
Jeg købte en ny streamer hos dette firma, og fra handlen blev afsluttet, blev jeg behandlet helt urimeligt dårligt af deres sælger. Jeg fik forkerte bankoplysninger, hvilket endte med at koste mig ekstra gebyrer i dobbeltbetalinger osv. Og dette mente firmaet ikke, at de skulle undskylde. Senere forlangte de en ekstra betaling til dækning af deres egne bankgebyrer, hvilket jeg modvilligt endte med at betale. Jeg bad om at få lov til at tale med en overordnet, hvilket sælgeren nægtede mig flere gange.
Desværre levede produktet ikke op til mine forventninger, så jeg valgte at gøre brug af min returret. Her ville man ikke fortælle mig, hvilket beløb jeg kunne forvente at få tilbage, da man forbeholdt sig retten til at fratrække et beløb for evt. mangler ved produktet. Jeg bad flere gange om at få at vide, hvad jeg kunne forvente at få retur, hvis produktet var som nyt, og der gik lang tid, inden man meddelte mig dette. Endelig ville de ikke refundere fragten, som de både har pligt til og også selv skriver på deres hjemmeside, at de gør. Så jeg ville altså igen tabe penge oven i dem, som jeg havde tabt i gebyrer. Der var ingen som helst imødekommenhed eller forståelse fra deres side.
Til sidst valgte jeg at beholde produktet og selv sælge det videre, men det er helt sikkert, at jeg aldrig vil anbefale nogen (slet ikke udenlandske kunder) at handle i denne forretning. HiFi-Suite gav mig den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har haft i forbindelse med et køb på nettet.