Haslev Hansen VVS Anmeldelser 25

2,5

Ganske kort - hold jer væk fra Haslev Hansen Min andelsforening fik lavet en større renovering for et par år siden. Polske håndværkere der tydeligvis ikke kunne deres fag, overfusning af mig s... Se mere

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Useriøst firma

Meget useriøst firma der laver noget værre klamphuggeri uden på nogen måde at rydde op efter alt det svineri de har lavet. Man har smadret en pæn gammel stuk, og reparerer den med 4 tuber akrylfuge der ligner noget der er løgn.
Mesteren Martin tager intet ansvar for den vandskade han har lavet, og henviser til at det ikke er en vandskade men en spand der har været hul i. Fakta er at der er rendt flere liter vand igennem en etageadskillelse, og lavet skader på sokler i køkken & vægge mm.

8. november 2023

Haslev Hansen VVS og Kloak blev valgt…

Haslev Hansen VVS og Kloak blev valgt til at stå for til- og ombygning af vores villa - Et godt valg! Efter grundige forberedelser og samtaler med H.H. blev første spadestik taget samme dag Ukraine blev invaderet, så der var lagt op til ”the perfect storm” -højere renter og energipriser, forsyningsproblemer, osv. Projektets tidslinje og budget blev overholdt. Ingen problemer med materialeleveringer. Sikker proces- og styring af underleverandører, håndværkere, arkitekt og ingeniører. På så stort et projekt vil der opstå bump, uforudsete ting og uoverensstemmelser, men alt blev løst på rimelig vis. Vi er superglade for resultatet og den dialog vi har haft igennem hele forløbet både med håndværkere og underleverandører. Også tak for veludført arbejde til OMNI-bygningsrådgivning, OVJ Arkitekter, Århus, Elhjørnet, Frederiksberg og Tømrerfirmaet Ring. – En klar anbefaling herfra!

31. december 2022

Største humbuk firma

Absolut det største humbuk firma. Vil aldrig anbefale nogen at få noget udført hos Haslev Hansen. Fraskriver sig ethvert ansvar, opfører sig ubehøvlet, kan ikke sit håndværk. Hold jeg langt væk.

14. juni 2022

Aldrig benyt dig af dette firma!!

Aldrig benyt dig af dette firma!!! Ubehøvlede og med ekstremt dårlig service og håndværk. Fortryder virkelig at jeg valgte dette firma, hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Helt basale vvs-færdigheder kan de ikke engang finde ud af, det er under al kritik. Vil ikke engang anbefale dette sted til min værste fjende. Hold dig væk!

23. december 2021

Makværk og tyveknægte

Makværk og tyveknægte! Vi fik lavet faldstammer i vores ejerforening, og aldrig har jeg følt noget så krænkende - åbne døre, stjålne effekter, elendigt håndværk og generel utryghed ved at befinde sig i vores lejlighed med vores børn. Dårligt dårligt håndværk og flere aftaler der ikke blev overholdt. Vil ALDRIG anbefale dette firma!!

2. juli 2021

HH VVS har renoveret vores to…

HH VVS har renoveret vores to badeværelser. Vi har fra starten fået god hjælp og vejledning til valg af fliser og inventar, og under hele forløbet har vi haft besøg af søde, høflige og dygtige håndværkere, som har udført alt efter vores ønske. Resultatet er bedre end hvad vi havde forstillet os fra start.

26. juni 2021

Hold jer væk-

Ganske kort - hold jer væk fra Haslev Hansen

Min andelsforening fik lavet en større renovering for et par år siden.
Polske håndværkere der tydeligvis ikke kunne deres fag, overfusning af mig som andelshaver fra chefen selv. Jeg blev faktisk kaldt idiot.
Den lange version sømmer sig ikke her.... dertil er dr ord der er benyttet fra Haslev Hansens side simplet hen for uartige.

Hold jer væk.

9. juni 2021

Kan ikke anbefales!

Jeg vil under ingen omstændigheder anbefale Haslev Hansen VVS. Hvis man kunne give mindre end 1 stjerne, havde jeg gjort dette.

Vores ejendom antog et ingeniørfirma til at udskifte vores faldstammer. Dette firma antog Haslev Hansen VVS til at stå for projektet.

Det var utrygt at have Haslev Hansen i vores lejlighed. Tonen var ubehagelig og decideret ubehøvlet. Den måned, hvor Haslev Hansen havde adgang til vores lejlighed, var meget ubehagelig, og det var grimt at føle sig så utryg i eget hjem.

Arbejdet blev udført ekstremt sjusket og med uoprettelig skade. Haslev Hansen ville ikke vedkende sig at der var noget galt med arbejdet, og det var en kamp overhovedet at få et ord indført.

Hoveddøren til opgang og døren til bagtrappen blev efterladt åben flere gange, hvilket gav enhver mulighed for at komme ind i vores lejlighed. Som det mindste problem efterlod håndværkerne lyset tændt flere gange.

Aftaler med håndværkerne blev ikke overholdt, og flere gange ventede vi forgæves på håndværkere.

4. februar 2020

Udskiftning af vandrør og faldstammer i boligforening

Vi har i den boligforening jeg bor i, fået skiftet vandrør og faldstammer. Haslev-Hansen VVS stod for renoveringen, og jeg kan på ingen måde anbefale dem!

Her er er nogle af mine oplevelser med firmaet:

* Jeg har i brusekabinen fået sat nye, synlige vandrør op (de gamle var gemt i væggen), og i den forbindelse er der 3 af de eksisterende klinker på væggen der skal udskiftes. Problemet er bare, at der på to af de nyopsatte klinker er slået flere hakker af (inkl. et hjørne på en af klinkerne), og den tredje klinke er sat så skævt op, at fugerne ikke passer med de eksisterende klinker. Faktisk er der en hel fuge til forskel.

* Under renoveringsprojektet har Haslev-Hansen sat nøglebokse op i opgangen, således de har adgang til samtlige lejligheder. Det er sådan set fint nok. Problemet er bare, at nøgleboksene flere gange har stået åbne, og dermed har der været "ta'-selv-bord" for eventuelle ubudne gæster. Her har det så været muligt at aflæse koden. Jeg ved at flere beboere har haft kendskab til koden. Det er utrygt.

* Hoveddøren stod åben en dag da jeg kom hjem fra job, og håndværkerne havde fri.

*Et vandrør i vores kælder har fået en afbryder-hane på, men desværre sidder den for tæt på en dør således at døren ikke kan lukke. - Løsningen fra Haslev-Hansen har her været, at save et hjørne af døren på ca. 10x10 cm. således at døren kan lukke. Hvem fa'en gider have en dør, hvor der mangler 10x10 cm hjørne?

* Et lignende problem på en af foreningens store porte. Her går der vandrør ned fra loftet, som gør at porten ikke kan åbne helt op. Her har løsningen også været at save en ca. 30x10 cm stor firkant ud i porten.

* Inden selve projektet gik i gang, havde jeg gennemgang i lejligheden med Haslev-Hansen og ingeniørådgivningsfirmaet. Kort fortalt fik jeg vist hvor de nye vandrør skulle gå i hhv. bad og køkken, og hvor jeg dermed ville få synlig vandrør. Jeg har hele tiden ønsket skjulte vandrør som der oprindeligt var, grundet kosmetikken. Jeg blev anbefalet af Haslev-Hansen at tilkøbe et væghængt toilet, således de nye vandrør kunne skjules i selve kassen i det væghængte toilet. Problemet her er bare, at som arbejdet skrider frem, vælger firmaet at tilkoble toilettet de øvrige brugsvandrør som er placeret på modsatte side af badeværelset. Toilettet bliver tilkoblet disse vandrør, med en flex-slange som går over det sænkede loft. Selve løsningen er rigtig fin - Jeg er bare ikke informeret omkring dette. Der kommer såldes ikke vandrør det sted, som jeg blev vist ved gennemgangen inden renoveringen begyndte. Det betyder så også, at mit gamle toilet egentlig slet ikke havde behøvet at blive udskiftet. Da jeg foreligger min utilfredshed for chefen Martin Haslev-Hansen og kræver kompensation, tager han fuldkommen afstand. Hans argument er, at jeg har bestilt et toilet igennem ham, og dette er sat op som aftalt. Han forholder sig overhovedet ikke til problematikken om, at grundlaget for det nye toilet var at jeg dermed ville få synlige vandrør. 10.700 kr lige ud ad vinduet!
Desværre er der flere i foreningen der har oplevet lignende situationer.

* Da faldstammerne blev skiftet, fik jeg en dag besked om at jeg pga, arbejdets fremskreden nu kunne bruge faldstammen til at hælde vand ud i, fra fx opvasken. Dette gjorde jeg - Desværre for underboen 2 etager længere nede, som fik en masse vand i hovedet.
Aftalen med firmaet og alle beboerne var, at faldstammerne kunne benyttes med mindre der var lagt en seddel i håndvasken om, at vi ikke måtte. Disse sedler så jeg ikke noget som helst til under hele projektet - Dog kunne jeg selv tænke mig til, at det nok ikke ville være smart at bruge fx badet, da der ingen faldstamme var og heraf 2 store huller til hhv. over- og underbo. Men alligevel - dårlig service.

Sikke en omgang klamp... Jeg er rystet, og forstår faktisk ikke hvordan man kan drive sådan et firma. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale Haslev-Hansen VVS!

27. januar 2020

Udskiftning af vandrør og faldstammer

Vi fik i vores foreningen skiftet faldstammer og brugsvandrør med Haslev-Hansen som hovedentreprenør. Haslev-Hansen entrerer billigste arbejdskraft fra Litauen og Polen osv, og resultatet er derefter. Jeg tvivler på at de folk som har udført opgaven overhovedet har en håndværkeruddannelse. Men værst var - udover grimt og sjusket udført arbejde - at der forsvandt værdifulde ejendele fra lejlighederne i perioden hvor arbejdet foregik. Selv oplevede vi at komme hjem fra arbejde omkring kl.16:30 til en lejlighed hvor hovedøren stod pivåben, og kunne efterfølgende konstatere at vi manglede diverse smykker og Chanel parfumer. Flere beboere oplevede samme scenarie, at komme hjem til en forladt lejlighed, hvor hoveddøren stod åben. Et andet sted havde en beboer sat bevægelsesaktiverede web-kameraer op i de rum hvor håndværkerne ikke havde noget at gøre, og kunne fra sit sommerhus bevidne at en håndværker gik ind i soveværelset og kiggede rundt, fik øje på kameraet, og forlod rummet igen. Efterfølgende var forklaringen fra denne at han ledte efter HFI relæet.

Alt i alt en træls oplevelse med Haslev-Hansen VVS.

14. januar 2020

Det værste klamhuggeri nogensinde

Dette er det værste klamhuggeri jeg nogensinde har hørt om og oplevet. Hele vores forening havde problemer, og alle er endt med en ekstraregning for udbedring af skader, fejl og mangler.

Når det er sagt, og alle er utilfredse over standen af deres køkken og badeværelse, så antager man som kunde at de står til ansvar for alle de fejl og mangler som de har gjort.

Men nej. Alle har måtte direkte skændes med chefen Martin, som er direkte ubehøvlet og som lyver om alt. Jeg er så ked af denne process, og hvor skrækkeligt deres arbejde er, og hvor uprofessionel man kan være. Det er interessant når man søger lidt på virksomheden og chefen. Gør dig selv den tjeneste, og ansæt nogle andre!

Kan slet ikke forstå de få gode anmeldelser, det må klart være dem selv som har skrevet dem. Jeg har omkring 50 mennesker i min ejendom, som ville skrive under på at det er det værste klamhuggeri de nogensinde har oplevet.

Det har kostet mig så meget at det var Haslev-Hansen der blev ansat til at lave vores faldstammer.

27. september 2019

Haslev-Hansen VVS leverer kvalitet og service

Har fået moderniseret badeværelse, lagt nyt tag og etableret nyt køkken gennem Haslev-Hansen VVS - alt af høj kvalitet og med reel og god service. Realistisk tidslinje forklaret fra start og holdt. Vi sætter snart gang i næste opgave med firmaet.

22. september 2019

Hold jer langt væk fra Haslev Hansen.

Hold jer langt væk fra Haslev Hansen.

De får ødelagt mere end godt er, og man ender med at stå med en ekstraregning for udbedring af skader, fejl og mangler.

Chefen har ikke nogen som helst ide om hvad kundepleje er, han er ubehøvlet, har ingen problemer med at stå og lyve dig direkte op i ansigtet, vil ikke tage ansvar for noget som helst som bliver påpeget over for ham, selvom det er tydeligt at firmaet har ansvaret for skaden. Firmaet har ødelagt i omegnen af 30000,- og vi har fået dækket for ca 7500.-

Kundeservice: NEJ
Kvalitet: NEJ
Flexibilitet: NEJ
Kommunikation: NEJ

Kan slet ikke forstå at de har en score på 3 stjerner, når 75% er dårlige anmeldelser.
De 2 "gode" anmeldelser forstår jeg slet ikke, de er direkte en modsætning af hvad vi har oplevet.

FIND ET ANDET FIRMA end Haslev Hansen

2. september 2019

Solid og effektiv entreprenør

Vi har gennem de senere år brugt Haslev-Hansen flere gange til både store og små renoveringsprojekter. Vi har altid fået god og professionel service. De har overholdt både tidsplaner og budgetter, og når der er opstået uventede udfordringer, har de altid udvist både fleksibilitet og opfindsomhed i forhold til at finde løsninger. Vi kan absolut anbefale dem til andre.

24. juli 2019

Perfekt arbejde

Har fået lave blikkenslager arbejde af Haslev Hansen, som jeg er super tilfreds med. Rigtig god kvalitet, leveret til den aftalte tid og til en god pris. Håndværkerne var desuden gode til at dække af og rydde op efter sig efterfølgende. Kan klart anbefale dem til andre.

21. juli 2019