Rigtig god oplevelse med dette værksted! Sidste år hjalp de mig hurtigt med at få bilen bugseret og fandt en god løsning på reparationen - til en fair pris. Det jeg sætter allermest pris på er deres æ... Se mere
Jeg kan varmt anbefale HH Autoservice. Professionel, ærlig og hurtig service til en fair pris. Arbejdet blev udført grundigt, og kommunikationen var klar hele vejen. Jeg følte mig godt informeret g... Se mere
Vi var i tidsnød pga omsyn. Skulle bruge en hurtig tid og gerne en torsdag. Skrev en mail og fik hurtigt svar. Jeg kunne bare komme den følgende torsdag. Alt super og i orden. Kan kun anbefale HJ Auto... Se mere
Helt enestående service! Fik tid med det samme til fejlfinding. Reel og grundig vurdering af bilen. Høflig og venlig mekaniker, der forklarede tingene i et sprog jeg forstod. Topklasse service👍
Hos HH Autoservice tilbyder vi ikke kun biler & vask. Vi er uddannet i at finde fejl på biler, fixe dem og sørge for, at du kommer godt og sikkert kørende i trafikken til de skarpeste priser. Vi tilbyder topkvalitets service og reparationer, udført af erfarne teknikere, der elsker biler lige så meget som du gør. Fra rutinemæssig vedligeholdelse til komplekse reparationer, har vi det hele dækket. Vores engagement i kvalitet og pålidelighed gør os til dit foretrukne autoværksted. Vi går den ekstra mil for at sikre, at din køreoplevelse er problemfri og behagelig. Besøg HH Autoservice i dag og oplev den ekstraordinære forskel. Book din tid nu, og lad os få din bil i topform! Din tillid, vores dedikation.
Svendborgvej 226, 5260, Odense S, Danmark
- kontakt@hhauto.dk
- hhauto.dk
5 stjerner er underdrevet i forhold til…
5 stjerner er underdrevet i forhold til hvad HH Autoservice fortjener.
Min bil var gået helt død på motorvejen. Den kom ind på et værksted i Odense. Mekanikeren der på værkstedet fortalte mig at motoren er defekt og der skal ny motor på. Min verden stoppede et øjeblik. Min mand og jeg besluttede os for at få andre øjne til at kigge på bilen. Min mand blev anbefalet af flere at sende den ind til HH Autoservice. Og VUPTI, bilen blev lavet og det fantastiske personale fortalte min mand, at motoren ikke var defekt og det var noget helt andet. De har virkelig reddet min dag. Tusind tak for en rigtig god oplevelse og ordentligt arbejde. Vil altid anbefale jer som et dygtigt og troværdigt værksted på Fyn.

Besvarelse fra HH Autoservice
Helt fra starten har de været utrolig…
Helt fra starten har de været utrolig flinke. Ingen sure miner eller besvær, da det viste sig at være nogle småting der skulle laves på den bil vi havde købt.

Først køb af brugt bil
Vores søn skulle have sin første brugte bil, hvilket godt kan give lidt nervøse bekymringer, da man aldrig ved , om man køber “katten i sækken”
Valget faldt på en bil ved HH Autoservice og det har vi aldrig fortrudt . God behandling fra starten og meget søde, rare og behagelige mennesker. Efter kort tid gik aircondition desværre i stykker. Men fik igen en god service, og den blev lavet hurtigt uden beregning. Har også fået 1 års garanti med i købet hvilket giver en meget ro.
De bedste anbefalinger gives herfra til alle de ansatte hos HH Autoservice - Tak for god Behandling

Besvarelse fra HH Autoservice
Skulle have skiftet forfjedre, fik en tid samme dag som jeg ringede. Arbejdet blev udført til aftalte tid og pris.

Besvarelse fra HH Autoservice
Helt fantastisk service fair priser og…
Helt fantastisk service fair priser og de er til at stole på, jeg kunne være endt med nyt partikelfilter og turbo , men de rensede begge dele og bilen køre fantastisk , kan kun give de bedste anbefalinger til dem

Besvarelse fra HH Autoservice
Jeg har lige købt min første bil inde…
Jeg har lige købt min første bil inde ved dem. Og hvis jeg kunne give dem 6 stjerner, så ville jeg gøre det. Jeg havde en virkelig god oplevelse derinde i forbindelse med mit bilkøb, super god service og bare mega godt humør hos dem alle sammen. Dem vil jeg helt klart anbefale, de tager altid imod deres kunder med åbne arme og det er ikke sidste gang jeg kommer der. Mange tak for god behandling hele vejen i gennem
- En meget tilfreds kunde

Besvarelse fra HH Autoservice
Bedste og mest troværdige service
De er altid så gode til at hjælpe en, og til at tage sig tid til at forklare det på et sprog, hvor man ikke har brug for en halv mekaniker uddannelse. Mit gear var begyndt at drille, og de fandt en super løsning som sparede mig for en masse penge!

Super god service
Super god service. Virkelig flinke mennesker. Kun positive anbefalinger herfra. Jeg kommer helt sikkert igen, igen.

Flinke mennesker.
Flinke mennesker.
God service når der er noget.
Samt fair priser.
Kan godt anbefale dem. 🤘

Besvarelse fra HH Autoservice
Et værksted man kan stole 100% på!
Jeg har benyttet HH Auto i Odense gennem mange år, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker et pålideligt værksted. Fra første mø har han udvist en ærlig og imødekommende tilgang, hvor man altid føler sig tryg. Arbejdet er altid udført til perfektion – fra serviceeftersyn til mere komplicerede reparationer sker alt med stor faglighed og omhu. Priserne er fair, og han holder altid, hvad han lover, både i forhold til tidsramme og omkostninger. Kort sagt er HH Auto en samarbejdspartner, man kan stole på, og jeg vil uden tøven give ham mine varmeste anbefalinger!

Besvarelse fra HH Autoservice
Simpel hen verdens bedste service
Simpel hen verdens bedste service. Fortjener 10 Stjerner <3 <3 <3

Fantastisk oplevelse hos HH Service
Fantastisk oplevelse hos HH Service! Jeg fik både skiftet tandrem og lavet en komplet rengøring af bilen – og det hele blev gjort med stor professionalisme og kæmpe omhu.
De tog sig tid til at forklare alt omkring tandremmen på en måde, så jeg følte mig tryg og godt informeret. Det er tydeligt, at de både har styr på deres håndværk og går op i at give en god kundeoplevelse.
Og rengøringen? Jeg blev virkelig overrasket – bilen så ud som ny, både indvendigt og udvendigt. Alle detaljer var der styr på, og selv motoren var blevet gjort ren, hvilket jeg aldrig har oplevet før! Kabinen var skinnende ren, uden støv eller pletter nogen steder, og lakken stod flot og blank.
Servicen var i top fra start til slut – venlige, ærlige og meget hjælpsomme. Jeg har allerede anbefalet HH Service videre til venner og familie, og jeg kommer helt sikkert igen.
Tusind tak for super godt arbejde!

Besvarelse fra HH Autoservice
Vi har brugt HH autoservice mange gange…
Vi har brugt HH autoservice mange gange og vi er altid glade og trivsel. Søde og venlige og hurtig betjening og altid et godt udført arbejde. Vi kan klart anbefale HH autoservice 👍🏻

Besvarelse fra HH Autoservice
Super fint værksted profesionelle…
Super fint værksted profesionelle service fine medarbejder

Besvarelse fra HH Autoservice
Fik en tid til olieskift og bremsevæske…
Fik en tid til olieskift og bremsevæske samme dag jeg ringede. Hurtig modtagelse ved ankomst. Jeg ventede i kunderummet med en god kop kaffe mens bilen blev fikset, og det gik overraskende hurtigt.
Alle aftaler og priser overholdt.

Rigtig dygtig. Og fair pris
Har fået skifte bagbro på min toyota Avensis. Virkelig god service alt vi have aftalt blev overholdt. Og jeg så alle de gamle dele som var blevet skifte. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos dem

Besvarelse fra HH Autoservice
Jeg fik lavet bremser og udstødning på…
Jeg fik lavet bremser og udstødning på bilen.
Det gik stærkt og var billigt. Fed service og meget proffesionelle!

Besvarelse fra HH Autoservice
Var i dag ude til a/c service
Var i dag ude til a/c service, det var en rigtig god oplevelse. Imødekommende personale og meget god fortælling om hvad det blev gjort.. Meget flinkt personale 👍🏻🙂

Besvarelse fra HH Autoservice
Effektivt ac service. Flink personale. Gratis kaffe og nydeligt venteområde. Tilbød også en sodavand til min kammerat der ikke drikker kaffe