2,5

Under middel

Så skuffende.

Jeg ledte efter en helt bestemt sælger, som jeg har købt mine to andre biler af. Jeg fandt ham i Kalundborg. Han ville gerne købe min bil, han vidste den var passet med alt, den havde ingen buler eller andet.
Jeg havde ikke råd til endnu en Ford, men valgte en Dacia Logan. Han havde pige fået en ind. Den havde et kæmpe stenslag og en lille bule, men det var ok, bilen var 4 år gammel. Jeg køber den.

Da jeg henter bilen når jeg at kører cirka 15 km, så lyser en knap. Jeg holder ind og åbner instruktions bogen. Det er dæktrykket. Jeg ringet derned og aftaler jeg kommer næste dag. Det var ventilen der var i stykker.
Der går ikke ret lang tid, før lyset i kabinen er tændt hele tiden og hornet virker ikke. Jeg må af sted igen. Da kulden begynder at sætte ind, opdager jeg at sædevarmen ikke virker. Af sted igen.
I januar åbner min kæreste bagagerummet en morgen, det havde været lidt frost om natten, håndtaget knækker. Jeg kontaktet sælger, spm tilbyder at betale halvdelen af de 1.000 kr som et nyt håndtag koster.

Nu har jeg haft bilen i 1 år. Den har været til service 2 gange.
Den har fået skiftet bremseskiver og klodser for og bag, nye dæk, tandrem og nogle andre småting plus at aircon pumpen er i stykker. Aircon pumpen har været i stykker siden jeg købte bilen, jeg troede bare den skulle sige sådan.

Jeg kontaktet sælger for et møde. Han fortæller mig at værkstedet er hårde, og at han ikke forstår det med bremserne. Hvis deres mekanikker vurderer der er under 20.000 km tilbage i bremserne så skifter de dem, selvom han foreslår en rensning. Men da jeg køber bilen har den 15.000 km tilbage inden den får skiftet bremser første gang. Jeg sidder med følelsen af, at han siger han ikke tror mig.

Jeg har selv et ansvar i forhold til dækkene, han har solgt mig en bil, der kunne køre 2 1/2 måned på de dæk den havde på, så var de ulovlige.
Det er trist at jeg køber en bil på 4 år, og ikke kan stole på den er i orden, men at jeg åbenbart skulle være kørt direkte til min mekanikker. Min mekanikker har tilbudt at lave et udskrift på alt det, han har lavet på bilen, men det var sælgeren selvfølgelig ikke interesseret i.
Men da den få måneder forinden havde været til syn og service, har de ikke tjekket den ordentligt, så den har bare fået en klargøring. Jeg fandt også papir med tidligere ejers navn og adresse i bilen.
Jeg kan ikke sælge den, da de 30.000 kr jeg lagde i udbetaling er præcis dem jeg vil miste.
Jeg vil aldrig lede efter den sælger igen. For nok har han været utrolig sød og hjælpsom, når jeg skulle købe noget, men nu mærkede jeg godt nok bagsiden, og faktum er, at han er bare en sælger. Men at behandle mig på den måde og sælge mig en halvsminket gryde, det skuffer mig så meget at jeg mangler ord.

20. august 2019

Jeg var uheldig og påkøre en…

Jeg var uheldig og påkøre en fortovskant, hvormed jeg ødelagde dæk og fælge i højre side. Jeg anmeldte det til min forsikring og kørte bilen til Hans Frederiksen i Kalundborg. Bageste fælg skulle udskiftes, forreste kunne rep. og jeg skulle have 2 nye dæk monteret. Da jeg hentede bilen efter rep. opdagede jeg at der var sat brugte dæk på med DOT 31/17 (fra 31. uge 2017). Jeg henvendte mig til værkstedet og fik at vide at det var nye dæk de havde afmonteret fra en bil sidst på året 2017. Da jeg påpegede at dækkene havde kørt, sagde man at det var var max 200 km, efter hvad jeg kan se på dækkene er det noget mere, måske 2000 km.
Jeg mener værkstedet skulle have fortalt mig at de monterede brugte dæk på efter min skade, i det mindste da jeg hentede bilen efter rep.
Det er efter min mening dårlig service!

18. juli 2018

Katten i sækken

Af skade bliver man klog, men ikke rig.
ser en super god bil 4 år, på nettet og bestilte en prøvetur, og kører over 65 km for at prøve bilen. Da vi kommer frem har sælger ikke tid, fordi der er kommet en anden kunde. En flink ung mand hjalp os og vi endte med at komme ud og prøve vores nye bil (men ikke uden besvær) vi køber bilen, med vores gamle bil i bytte. Dagen kom hvor vi skulle hente bilen, kun 2 uger forsinket (og her er vores tålmodighed pirret, vi har talt med sælger flere gange hvor han igen udsætter afhentning og klargøring af bilen) da vi kommer frem har sælger igen ikke tid og har overladt det hele til en slipsedreng. Vi får kun 1 nøgle, den anden vil blive sendte om et par dage .. æv, tænker jeg, min mand siger at det er ok men ... NOT (nu er det 18 dage side, og de svarer ikke på mine mails) Vi får betalt differencen og tænker, lad os komme ud herfra. på vej hjem kigger min mand i "servicebogen" ingen arbejds sedler eller noget som helst der dokumenterer at bilen nogle sinde har ser skyggen af en mekaniker eller været efterset af nogen med bare lidt forstand på biler. Jeg ringer IGEN til hfa, og får undskyldning nr 4 og nu sker der vel noget ... venter, ringer igen - igen lover de guld og grønne skove.
MIN mekaniker kiggede på den og så både glad ug målløs ud, Hvorefter han sagde, jeg elsker dig, du giver mig så meget arbejde og jeg får gode bøffer nu ... Bremserne er slidt til jernet og et kig under motorhjælmen fik bare mekanikernes øjne til at grine endnu mere. Der bliver også lidt til konen, sagde han.
Jeg har stadig kun en nøgle som vi nogle dage 'slås' om. At få lavet en til koster 6-700,- og kan laves på en dag!! derudover får jeg en kommende mega dyr værksteds regning som jeg får mareridt om
Det eneste de havde sikret sig, var klistermærker med der reklamer på, ligesom det var på nummerplade kransen. Klistermærkerne er fjernet og min egen mekaniker sætter en af han egne kranse på til nummerpladen.
FØLER MIG SÅ MAGTESLØS ... hvorfor købte vi også en bil så langt væk og uden at sikres os?? Vi var naive og troede at de store forhandlere havde styr på tingene og tjek på detaljerne.

18. juni 2018

Livsfarlige og ubehøvlede

Nu må det sku være nok med Hans Fredriksen i Kalundborg.
Efter det er overgået til Ford er det helt galt.
Sidst jeg hentede min i30 efter service, og kørte af sted. Var jeg millimeter fra at køre en cyklist ned, da værkstedet ikke havde spændt udluftningsskruerne på kaliberene efter at have skiftet bremsevæske.
Så bilen kunne overhovedet ikke bremse. Som i SLET IKKE !
Denne gang skulle skulle min i10 serviceres, og have monteret sommerdæk.
Da jeg hentede den sagde de at centrallåsen på bagdøren var defekt. Og at hjulboltene til alufælgene ikke passede, så hjulene sad ikke ordentligt på.
Jeg svarede at de vel så havde bestilt nye bolte, og monteret dem. Og at jeg vel ikke igen blev sendt ud i en bil der var farlig at køre i.
Den usædvanligt ubehøvlede indskrivere svarede at han jo ikke havde hjulbolte i lommen, og jeg jo bare kunne lade være at sætte uoriginale fælge på.
Jeg kunne så oplyse at de fælge, og de hjulbolte sad på bilen da jeg købte den som ny hos Hyundai.
Han svarede igen ubehøvlet at han jo ikke var ansvarlig for hvad der forgik hos Hyundai........!
Så måtte jeg lige spørge om ikke det var en Hyundai forhandler jeg opholdt mig i. Og om Hans Fredriksen ikke stod på mål for hvad der foregik i deres egne butikker.
Det fik jeg ikke rigtigt noget svar på. Han sende dog 2 indskriveren ud for at tage et billede af fælgen. Jeg spurgte om han mente at det var sikkert at køre i bilen. Det svarede han at han ikke vidste, han havde bare taget besked fra mekanikeren, Og i øvrit kunne han jo ikke vide noget om hvilken bolte der passede til fælgen.
Så tabte jeg sku småkagerne, og spurgte om hvem der han mente der havde størst chance for at finde de rigtige hjulbolte. Et værksted hos den Hyundai forhandler der havde solgt bilen, og monteret fælgene. Eller kunden?
Og om det måske så ikke havde været mere passende han havde brugt lidt af dagen på at finde de rigtige bolte. Da jeg nok mente at det var nemmere at finde hjulbolte, når man både havde bil, og fælg. End når man ikke havde bil og fælg.
Så svarede indskriveren, at jeg jo bare kunne lade bilen stå en uges tid, så havde han nok fundet boltende...........
Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal sige til en sådan opførsel.
Jeg ved at jeg ALDRIG NOGENSINDE sætter mine ben hos Hans Fredriksen igen.

1. juni 2018

En reel bilsælger - Min svigermor havde brug for en ny bil

Min svigermor havde brug for en ny bil. Både hun og jeg bor i københavnsområdet og HFA ligger i Kalundborg, så det var lidt langt at køre for bare at besigtige en bil.

Vi fandt en VW Polo hos HFA på bilbasen og annoncen var uden billeder. Efter nogle telefoniske samtaler med salgskonsulent, Torben Pedersen fra HFA købte min svigermor bilen, uden at have hverken set billeder af bilen eller set den i virkeligheden.

Da vi ankom for at hente bilen var alt som aftalt. Det er rart når det viser sig at det man har aftalt også bliver overholdt. Jeg har kun positive ting at sige om Torben og den ordentlige måde han håndterede handlen på. En meget reel bilsælger og nu har jeg en glad og tilfreds svigermor.

7. september 2017

har købt ny fiesta hos dem

har købt ny fiesta hos dem . og er fuldt tilfreds med handlen . de behandler en super godt , og har intet at klage over . vi handlede med to gange mathias , bestemt et sted jeg vil anbefale til andre . hilsen Heidi og Kasper

26. maj 2017

Fin og hurtig service

Jeg skulle bruge en bil. Og gerne lidt hurtigt, da jeg havde mistet den gamle i et færdselsuheld.
Det tog 48 timer fra bestilling til jeg kunne sætte mig i førersædet på min nye Hyundai.
Fin service!
Tak til Brian fra salgsafdelingen. Og ikke mindst til de usynlige mennesker der gør det praktiske arbejde.

13. april 2017

Er dette din virksomhed?