Hexodo Anmeldelser 5

4,1

1. Webhostingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij bieden enterprise hosting, server- en opslagoplossingen van ongeëvenaarde kwaliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ik ben erg tevreden over de service van Hexodo

Ik ben erg tevreden over Hexodo, Ik ben echt een leek in het opzetten en beheren van mijn website, vooral het begin was voor mij erg magisch allemaal. Door de super fijne service ben ik erg goed door alle stappen heen geholpen en kan ik met elke kleine en grote vraag bij ze terecht!

20. april 2020

Goede, persoonlijke host

De servers die ik heb zijn uitstekende kwaliteit, en voldoen aan al mijn wensen. Vooral de support is goed; heel persoonlijk en reageert vaak heel snel, waarbij het probleem dan ook snel opgelost is en waarbij je dus niet met tickets aan het zeuren bent.

21. august 2016

Besvarelse fra Hexodo

Bedankt voor uw ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en hopen dat we u nog lang van dienst kunnen zijn.

Top service met een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Zit nu circa 8 maanden bij HEXODO en alles werkt naar behoren. Er is zelden tot geen downtime en de service is van ongekende hoge kwaliteit vergeleken met andere hosting bedrijven. Tevens is de customer service snel en gemakkelijk te bereiken. De kwaliteit van de servers hebben een goede verhouding met de prijs en leveren mij geen enkele problemen op. Kortom: Deze host kan ik voor iedereen aanraden.

21. august 2016

Running smoothly

Using a small vps 5 months, and it have been running fine. Only had one downtime because of planned maintanence.
I haven't really been in contact in support(haven't been needed), so can't comment about that.

19. august 2016

Besvarelse fra Hexodo

Thank you for your review. It's great to hear you're happy with our services and we can provide you with the services for a long time.

Cheap, but not very high quality

The quality of the servers is poor. The panel is terrible, most of the time it does not work. Many errors and it costs the player money, because they cannot use their servers whilst the panel does not respond.

Better stay at multicraft.

8. august 2016

Besvarelse fra Hexodo

Thank you for your review. The panel had indeed some bumps and that's why we have changed our panel back to Multicraft in early 2016. if you find any kind of compensation needed you can always contact us.