Veldig fornøyd med kjelen på 7,6 L. Kokte grøt i den før helgen og det var veldig vellykket. Ikkeno svidd i bunnen og rørte ikke konstant heller. Koketid 50 min♥️
Virksomheden har svaret
Veldig gode stekepanner! Favoritten hos alle i familien. Rask og trygg levering!
Virksomheden har svaret
Når varen først kom på lager, ble den levert raskt. Ble imponert over fin innpakning. Gleder meg til å teste shakeren👍
Virksomheden har svaret
Med sine revolusjonerende stekepanner og gryter har de tatt med Norge med storm. Hexclad utvider stadig sine kjøkkenprodukter med kniver, skjærebrett, kjøkkenutstyr, pizzastål, woker, salt og pepperbøsse og andre redskaper for at du skal lykkes på kjøkkenet. Vi vil tilby dette direkte til den norske forbrukeren. Med eget lager i Norge betyr det rask leveringstid og gratis frakt. Bestill enkelt via vår side hexclad.no og betal med VIPPS. Gjør som Gordon Ramsay og flere av hans restauranter, benytt deg av Hexclad sitt univers av supre kjøkkenredskaper.
Norge
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Hexclad.no
Pannen leder ikke varme godt nok, samtidig som alt henger selv om det brukes lite varme og alle "oppskrifter" på hvordan den skal renses og oljes inn. Har flere panner hvorav dette kun gjelder sautepannen (Wok og Stekepanne fungerer ikke så verst). Kjøp annet sted. Service skylder på komfyrtopp som er et halvt år gammel og fungerer helt fint på alt annet enn denne pannen.
Svaret fra Hexclad forteller det meste. Skylder på for liten komfyrtopp (rektangulær plate som er 24x40 cm). Mao. leder ikke pannen varme godt nok.
Hovedproblemet er ikke fordelingen av varmen, det er at alt henger i pannen uansett. Det er sikkert toppen sin feil.

Besvarelse fra Hexclad.no
Dårlig returpolicy, tåler ikke metallredskaper eller oppvaskmaskin. Ikke sikker hva som gjorde skade på min kjele, men etter en mnd. med bruk fikk jeg ordentlig ripe i belegget. Ønsket å returnere varen til jernia, der den var kjøpt. Fikk etter kort tid en telefon tilbake om at den var jo ikke ment til å skrapes i med gaffel eller tilsvarende spisse redskaper (det har jeg ikke gjort, selv om skaden kan se sånn ut, men jeg vet seriøst ikke hva som skjedde med den. Men jeg vet at jeg ikke bruker metallredskaper i kjelene mine) så derfor ville ikke firmaet bytte kjelen. Fikk beskjed om å bare bruke den sånn som den er, selv om den er skadet og se om det løsner mer av belegget, da kunne de vurdere å bytte den likevel. Men jeg har ikke lyst til å bruke den, når den er skadet. Da havner jo belegget i maten. Til den prisen synes jeg ikke det er greit at den går i stykker etter en måned. Spesielt ikke, når de reklamerer for at den tåler metallredskaper og så gjør de ikke det (selv om jeg ikke har brukt metall i de engang). Elendig service!

Besvarelse fra Hexclad.no
Enorm hype (eller ihvertfall massiv markedsføring) og store ord fra kjente kokker om stekepanner og gryter med høy pris. Varmeoverføringen er bra, men ganske vanlige teflonpanner har bedre non-stick enn disse etter en måneds bruk. Er mao ikke verdt pengene.

Besvarelse fra Hexclad.no
Bra pris, fikk gratis frakt. Veldig fornøyd med stekepanne og glasslokk, robust og god kvalitet.

Besvarelse fra Hexclad.no
hurtig levering og solid innpakning
topp produkter
God jul

Besvarelse fra Hexclad.no
Fikk feil levering og ekstra jobb med å få rettet dette opp. Ingen kompensasjon

Besvarelse fra Hexclad.no
Kjøpte sautepanne 30cm stekepanne 30 cm pluss gryterett. Veldig fornøyd med både kjeler og panner.

Besvarelse fra Hexclad.no
De beste kjeler og panner jeg noen gang har brukt. Lekkert utseende også. Veldig fornøyd.

Besvarelse fra Hexclad.no
Fikk forklart hva jeg synes om hexclad at jeg selv fra nå av skal bruke hexclad orodukter

Besvarelse fra Hexclad.no
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.