Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte ett par glasögon och slutade med att jag beställde flera efter. Är väldigt ljus känslig mot blåljus och dessa glasögon va 10/10. Och vilken kundtjänst, det är ovanligt att man får så snabb hj... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Detta skulle jag velat haft sedan jag var barn. Gör otroligt stor skillnad. Jag kollar fortfarande på tv med min tjej och barn på kvällen men nu har vi faktiskt alla tre varsina röda glas... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Brillegrossist

Skrevet af virksomheden

Blue light blocking glasses for deeper sleep.

Kontaktoplysninger

4,4

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte ett par glasögon och ledde till flera…

Och vilken kundtjänst, det är ovanligt att man får så snabb hjälp och svar från en e-Handels butik.
Super nöjd och kan varmt rekommendera dessa glasögon.

9. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nailed the price-quality - in love!

Honestly first thinking they were expensive. But in the end Lovely glasses, premium quality as expected and great filtering!!! The yellow ones using during daytime are great and the red ones before going to bed (when sun's almost gone). Really sets you in the mood to go to sleep - love them!!!

22. februar 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I see red

Oklart om sömnen blivit bättre. Kanske lite. Somnar kanske lättare.
Men drygt att kolla på tv på kvällen och allt går i rätt. Allt blir ganska avdramatiserat när du inte ser skillnad på kläder och blod till exempel.

24. februar 2026

Riktigt imponerad

Riktigt imponerad, de filtrerar bort blått ljus och jag märker tydlig skillnad i både ögontrötthet och sömnkvalitet. Sitter skönt på näsan och känns välgjorda. Rekommenderas starkt!

15. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rekommenderar inte!

Jag köpte deras blue-light-glasögon och blev tyvärr väldigt besviken. De marknadsförs som glasögon utan styrka, men linserna förstorar ögonen och ger en tydlig optisk distorsion. Efter att ha använt dem i några dagar fick jag huvudvärk i huvudet och pannan som har resulterat i dålig sömn. Mycket besviken på att man som företag inte kan ha bättre koll. Rekommenderar inte!

5. december 2025
HEVO-logo

Besvarelse fra HEVO

Hej Per,
Tack för att du delar din upplevelse – vi förstår verkligen att det blivit frustrerande för dig och det ska självklart inte vara så.

Våra linser tillverkas helt utan styrka (0.00), men om något känns annorlunda eller ger huvudvärk vill vi alltid kolla det direkt. Vi har levererat tusentals glasögon utan liknande problem, så vi vill gärna titta närmare på just ditt par ifall det skulle röra sig om ett tillverkningsfel.

Tack!
HEVO teamet

vad väntar du på..beställ

Jag har länge letat efter ett par glasögon som skall skona mina ögon mot blåljus då jag sitter framför datorn en del nu när jag studerar. Det har i sin tur framkallat mer migränanfall m.m. Efter att ha hittat HEVO beställde jag ett par, glasögonen levererar inte bara material mässigt utan även utseende mässigt. De känns rejäla och de är värda sina pengar. Men det viktigaste av allt. Det har varit så himla bra och skonsamt för mina ögon. Jag vill inte ta av dom och min man vill praktiskt taget ha på sig dom mest hela tiden så därför fick det bli ett par till honom med samma glas i samma modell. Vi valde de med gult glas då man kan ha de på sig överallt hela dagen. Är jag trött i ögonen en morgon får de vara på från morgon till kväll. Rekommenderas varmt, ångrar mig inte en sekund.

13. november 2025

5/5!

5/5! Hjälper mig att sova bättre och vaknar piggare och med mer energi under dagen! Rekommenderar starkt!

2. oktober 2025

Rabattkod: ROLF10

Detta skulle jag velat haft sedan jag var barn. Gör otroligt stor skillnad.

Jag kollar fortfarande på tv med min tjej och barn på kvällen men nu har vi faktiskt alla tre varsina röda glasögon.

Hänt flera gånger att vi alla somnar framför tv.

Man känner verkligen en stor skillnad.
Glasögonen är 10/10.

Flera av mina vänner har köpt glasögon från HEVO och alla är nöjda.

Rabattkod: ROLF10 så får du rabatt och en surprise.

10. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.