Ik kocht onlangs een mooie sweater met kanten mouwen. Achter alles opgetrokken het hele stof. Nog NOOIT gewassen. Reactie termijn is verstreken. Ik vind het schandalig goedkoop is foutkoop mensen den... Se mere

Super goede service . Altijd zeer tevreden. Super prijzen en goede kwaliteit. Ben zo blij met heuveltex. Shop iedere week wel aantal Leuke dingen nadat ik bijna 30 kilo ben afgevallen. Laatst... Se mere

Hoi, ik heb al meerdere keren bij Heuveltex bestellingen gedaan. Was altijd de goede maat/pasvorm, zeer snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit. Heb eenmaal iets retour moeten sturen, is ook hele... Se mere

Zeer tevreden! Leuke kleding voor weinig! Snel geleverd! Retouren worden netjes afgehandeld! Laatst een retour waar niet alles was verwerkt maar na vriendelijk contact per mail keurig netjes opgelo... Se mere

1. Tøjleverandør
  2. Butik med modetilbehør
  3. Dametøjsbutik

Heuveltex altijd de goedkoopste ,zorgt meerdere keren per week voor de leukste aanbiedingen in dameskleding altijd voor de goedkoopste prijzen.wij geven de goedkoopste prijs garantie,ziet u het ergens goedkoper mail ons info@heuveltex.nl wij passen de prijs aan en geven 10%korting

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

🤩👍🤩👍

Kleding wordt goed geshowd d.m.v. filmpjes , kleding blijft ook mooi na wassen en omschrijving is ook gedetailleerd.

Besvarelse fra Heuveltex

wat lief ,bedankt voor deze positieve reactie

Top kleding

Altijd mooie en betaalbare kleding, ook voor een maatje meer!! Snel geleverd en niet goed, dan geld terug.

4. november 2024

bedankt voor uw reactie

Leuke en betaalbare kleding

Mijn kleding ontvangen, de kledin is goed en betaalbaar, ik heb van die lekkere softbroeken, truitjes. en lekker huispak met panterprint al besteld

Besvarelse fra Heuveltex

bedankt voor uw reactie.dat zijn zeker wel een paar pareltjes die u heeft besteld

Leuke kleding voor weinig

Ik heb regelmatig wat besteld. Het was altijd goed , leuk en betaalbaar. En op Facebook kun je vaak ook zien hoe het staat met leuke filmpjes.

5. juli 2024

Besvarelse fra Heuveltex

bedankt voor uw reactie,en wat leuk dat u blij bent met onze filmpjes.

Ze hebben gewoon super leuke kleding…

Ze hebben gewoon super leuke kleding voor een leuke prijs, op dit moment wel echt mijn favoriete winkel om kleding te bestellen.
Bijna altijd Snelle levering.
Ik ben een zeer tevreden klant.

Besvarelse fra Heuveltex

bedankt voor uw reactie ,wij zijn graag de favoriet bij onze klanten

Mooie kwaliteit kleding

Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit en zeker ook de prijs.
Erg leuk om de filmpjes te zien en daarbij de info over de kleding qua maat en verdere uitleg.

Besvarelse fra Heuveltex

bedankt voor uw reactie,wat leuk om te horen dat u baat heeft bij onze filmpjes op facebook

Leuke kleding

Voor mooie prijzen, leuke kleding

14. september 2024

bedankt voor uw reactie

Super webshop

Heb er nu 2 keer besteld, goede kwaliteit, is betrouwbaar en krijg alles netjes en snel geleverd, helemaal blij mee!!!

6. november 2024

Besvarelse fra Heuveltex

wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze kleding en kwaliteit.we blijven ons best doen

Super tevreden over heuveltex.nl

Leuke kleding voor een leuk bedrag. Ik bestel er regelmatig. Kleding retourneren is niet gratis maar dat kan ook niet voor deze bedragen. Zie regelmatig in de winkel of elders hetzelfde hangen wat dan 2 of 3 x duurder is.
Ik zou zeggen heuveltex.nl ga zo door.

Besvarelse fra Heuveltex

bedankt voor uw reactie en we zijn blij met uw begrip over het retourneren .Wij gaan er voor Heuveltex altijd de goedkoopste

Heuveltex helemaal top 👍🏻

Ik heb al diverse malen besteld, heel erg blij met mijn kleding.
Op Facebook staan veel filmpjes over hoe de kleding er uit ziet als t gedragen wordt en ook wordt er verteld hoe de kleding valt qua maat.
Super bedrijf, ik ben er blij mee en met mij velen 👌🏻

Heuveltex

Ik bestel al heeel lang bij hun en heb het al vele verteld,die ook weer bestelden. In de vele jaren is het 1x fout gegaan verder altyd keurige reactie op de mail en goede oplossingen. Ik ben fan van heuveltex.

Bestel regelmatig

Bestel regelmatig, is het ene nog niet online, is het volgende er al weer. Ben altijd superblij met de kleding. Het ziet er ook zo uit alsdan je het ziet. Dit is wel eens anders op andere sites.
Ga zo door, en ik hoop nog veel te bestellen bij jullie. Super service en snel thuis. Thanxs

1. november 2024