Ons appartement na 1 bezichtigingsdag met 4 kandidaat kopers, VERKOCHT. Dank aan Thomas en zijn team, jullie waren zeer vriendelijk, altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en met een correcte... Se mere
Virksomheden har svaret
We mochten genieten van een vriendelijke ontvangst in een aangename sfeer. De gegeven uitleg was klaar en duidelijk. Bijkomende vragen waren geen probleem. We zijn tevreden en we zijn er gerust in... Se mere
Virksomheden har svaret
De aankoop van een woning was voor ons iets totaal nieuw. Het Vastgoedkantoor heeft ons hier in de mate van het mogelijke goed in begeleid. We konden er steeds terecht met onze vragen en ze deden moei... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben een positieve ervaring gehad met deze makelaar. Zowel de verkoop van onze woning als de aankoop van onze nieuwe woning verliep vlot en professioneel door Thomas. Onze woning werd snel... Se mere
Virksomheden har svaret
De experts van Het Vastgoedkantoor ondersteunen je persoonlijk van begin tot einde, want jouw unieke verkoopssituatie vergt ook een unieke aanpak.
Koolmijnlaan 147, 3580, Beringen, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Michiel kent zijn dossiers en volgt deze ook zeer goed op. Alle contacten zijn zeer vlot verlopen. Kortom: een absolute aanrader!

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Super vriendelijk en vooral heel duidelijke uitleg. Geen verkoopspraatjes maar echt super. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Vlotte communicatie en een goede uitleg bij het tekenen.
Bedankt

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Makelaar Wim heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij combineert professionaliteit met een persoonlijke en vriendelijke aanpak, waardoor we ons altijd op ons gemak voelden. De communicatie was heel duidelijk en Wim was steeds goed bereikbaar om vragen te beantwoorden. Dankzij zijn marktkennis en de sterke presentatie van ons huis verliep de verkoop snel en zonder zorgen.
Wim is een geweldige makelaar: professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar. Hij dacht echt met ons mee en zorgde voor een snelle en zorgeloze verkoop. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Vanaf het eerste moment dat we Wim van Het Vastgoedkantoor leerden kennen, voelden we dat we in goede handen waren. Het verkopen van ons huis was voor ons een grote stap, en Wim begreep dat als geen ander. Hij nam uitgebreid de tijd om ons traject te begeleiden, gaf duidelijke en eerlijke adviezen en zorgde ervoor dat we ons op elk moment gesteund voelden.
Wat ons bijzonder opviel, was de manier waarop Wim met veel zorg en oog voor detail ons huis presenteerde. Hij wist precies de sterke punten in de verf te zetten en slaagde erin om de juiste koper aan te trekken. Niet zomaar een koper, maar mensen die écht bij ons huis passen en tegelijk ook een perfecte match zijn met ons als eigenaars. Dat gaf ons niet alleen een goed gevoel bij de verkoop, maar ook de zekerheid dat ons huis in de beste handen terechtkomt.
Dankzij zijn deskundigheid, professionaliteit en warme persoonlijkheid verliep de verkoop niet alleen vlot en efficiënt, maar ook met een gerust gevoel. We hebben Wim leren kennen als iemand die met passie zijn vak uitoefent, steeds bereikbaar en attent is, en nooit moeite spaart om het beste resultaat te behalen. Het was een traject waarin we niet alleen een huis verkochten, maar ook een waardevolle samenwerking ervaarden.
Dankzij Wim kijken wij terug op een heel positieve ervaring en kunnen we met overtuiging zeggen dat hij onze verwachtingen meer dan heeft overtroffen. Voor wie op zoek is naar een makelaar die deskundigheid koppelt aan menselijke warmte, kunnen wij Wim en Het Vastgoedkantoor van harte aanbevelen

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
De consulent Wim was professioneel, had een positieve "can do" mentaliteit en deed zijn werk met een glimlach. Het informeren en terugkoppeling van de bezichtingen verliep goed.

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Wim en Dieter staan met hun beide voeten op de grond tussen de mensen.
Teren terecht ophun ervaring, zonder daarover op te scheppen.

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Mijn huis was snel verkocht. Gaulthier was altijd vriendelijk, behulpzaam en informatief.

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
"De verkoop van het huis van mijn moeder via vastgoedkantoor was een zeer positieve ervaring, vooral dankzij makelaar Thomas Weckx. Vanaf het eerste moment voelden we ons volledig op ons gemak bij hem. Thomas is niet alleen uitzonderlijk vriendelijk, hij is ook enorm professioneel en toegewijd.
Hij zorgde voor een zeer snelle verkoop en hield ons gedurende het hele proces perfect op de hoogte. De informatie die hij gaf was altijd duidelijk en alle afspraken werden stipt nagekomen. We waardeerden het enorm dat hij echt de extra stap zette om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Het mooiste van alles is dat de uiteindelijke verkoopprijs precies klopte met de prijs die we op voorhand hadden afgesproken. Dit bewijst dat Thomas niet alleen veel moeite doet, maar ook een realistische en eerlijke inschatting maakt. We zouden vastgoedkantoor en Thomas Weckx dan ook aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken makelaar."

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Thomas, nam zijn tijd om alles te laten zien. Hij koppelde bij vragen ook steeds snel terug en was praktisch 24/24 beschikbaar :)

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Snelle handeling en goede communicatie bij de aankoop van een woning

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Neen ik heb mij vergist. Sorry maar ze hebben niet de waarheid vertelt over het huis in Balen. Ze hebben een goede domme klant gekregen.

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Ervaren betrouwbare en enthousiaste makelaar

Bosschaert & Rochtus Vastgoed
Van Breestraat 3
2018 Antwerpen
BTW BE 0701.750.260
Een vastgoedmakelaar ( zoon van een notaris) verkoopt een huis zonder te kijken wat er allemaal al dan niet in de map zit van vorige makelaar. De map was 3 jaar oud, geen attesten aanwezig die toen nodig waren. Gevolg alles is in spoed ( nadat verkoop gestart is van een woning van meer dan €550000 ) gestart, zowel asbestattest als keuring elektriciteit en dan bleek dat men bewust op verkoop gemeld had dat elektriciteit conform is wat helemaal niet klopte. gevolg eigenaars zelf hebben onverwacht bijna €5000 moeten ophoesten. Als dit aangekaart wordt dan wacht de makelaar totdat alles getekend is om dan te melden dat wij akkoord zijn met de verkoop en geen aanspraak meer kunnen maken op een geld teruggave door zijn fout. Hij is amper 5 keer moeten komen om de woning te laten zien en dan incasseert men er bijna €10000 voor...dik en onterecht verdiend.

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Altijd mooi en duidelijke info verkregen. Heel vriendelijk en welkom gevoel bij bezichtigingen.
Contact makelaar: Thomas

Besvarelse fra Het Vastgoedkantoor
Snel verkocht bijna aan de prijs die wij vroegen. Goed contact met makelaar Gauthier. Bedankt voor alles
Gauthier heeft alles heel duidelijk uitgelegd en heel begripvol.
Super vriendelijk ook.
Ook heel flexibel met de uren omgegaan.
Wim heeft tot twee maal toe onze woning verkocht. De eerste keer op twee dagen tijd, de tweede keer op slechts drie weken tijd. Telkens stond hij klaar voor uitleg en om duiding te geven. Zeer vriendelijke en bekwame service! Bedankt Wim, tot snel!
Mijn ervaringen met het Vastgoedkantoor en makelaar Wim zijn erg positief. Ik heb al meerdere keren beroep gedaan op Wim en kreeg telkens een zeer professionele en correcte aanpak, met steeds een mooi resultaat dat door Wim en het kantoor werd behaald.
Michiel en Het Vastgoedkantoor hebben ons altijd geholpen op een eerlijke en professionele manier. Dit gaf ons vertrouwen in hun aangeboden woonproject.