Herinnerdingendoos.nl Anmeldelser 886

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wegens overlijden van ons kind hebben wij een mooie herinneringen doos besteld. Bestellen gaat zeer gemakkelijk, mooie ontwerpen die je kan customizen. Tussendoor keurige communicatie over het pr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb het een herinneringsdoos laten maken met een merel. Mijn vader is pas overleden en ik wilde mijn stiefmoeder verrassen met een cadeau waar zij al haar herinneringen in kon bewaren. Ik heb al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben zowel een geboortebord- als een herinneringen doos laten maken. Het resultaat is echt ontzettend mooi en we zijn dan ook heel tevreden. Ook is er van te voren goed met ons overlegd wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend goed geholpen. We wilde onze vrienden verrassen met een herinnerdingendoos waarvan de opdruk het geboorte kaartje. Helaas hadden we dit bestand niet in pdf. Na wat mailcontact met h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lagerfacilitet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

De Herinner-Dingen-Doos is een kwalitatieve vurenhouten bewaarbox in 4 formaten verkrijgbaar met daarop een persoonlijke print in hoge kwaliteit. Denk hierbij aan een foto (evt met tekst), een ontwerp naar geboortekaartje, huwelijkskaart, rouwkaart, etc. Ook kunt u kiezen uit onze ruime collectie. De doos is verder te personaliseren met bijvoorbeeld witte buitenzijde of uitneembare vakverdeling. Herinner-Dingen-Doos Classic is een handgemaakte houten herinneringsdoos in de maten Large, XL Cube (kubus) en XXL met praktisch uitneembaar binnenwerk, waarin je op een praktische, duurzame en veilige manier, tastbare herinneringen (ofwel herinner-dingen) kunt bewaren voor later. Elke Herinner-Dingen-Doos Classic is volledig uniek en wordt voor jou persoonlijk gepersonaliseerd. Bij uit doos uit de Classic serie kan zelfs elke zijde worden beprint met een persoonlijk design.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super!

Hele fijne communicatie per email. Erg fijn dat het ontwerp meerdere malen aangepast kon worden tot het naar wens was. Super!!

1. maj 2023

Zeer goede service

Zeer goede service. Reageren snel op vragen. Ik had een ontwerp besteld obv een geboortekaartje en ze dachten actief mee met voorstellen hoe de herinneringsdoos nog mooier kon worden.

26. april 2023
Uopfordret anmeldelse

Top!

Prachtig product, snelle verzending, fijne en snelle communicatie via e-mail!

23. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We wilden graag een mooie persoonlijke…

We wilden graag een mooie persoonlijke herrineringsdoos van onze overleden gehandicapte zoon Lars.
De doos is heel mooi geworden de foto van Lars op de doos is heel mooi en heel duidelijk
De doos heeft een mooie plek bij ons in de woonkamer waar Lars ook vaak in zijn rolstoel zat we zijn heel tevreden en blij met de herrineringsdoos

11. april 2023

Top, geheel volgens afspraak

De herinnerdingendoos voldeed goed aan de verwachtingen. Destijds heb ik een gelijke doos ontvangen met foto van collegae. Heb contact gehad met Jochem, die goed advies gaf en eerst een voorbeeld stuurde, welke in overleg is aangepast. Nogmaals dank en Chapeau !

10. april 2023

Servicegericht en goede communicatie

Servicegericht en goede communicatie. De doos zag eruit zoals op de foto's en voldeed helemaal aan de verwachtingen. Dezelfde week nog verzonden. Goed en zorgvuldig verpakt. Ik heel blij met mijn herinnerdingendoos.

12. april 2023

Zo waardevol!

Het is een prachtige herinnerdingendoos geworden! Zo mooi! En super snel!
Dank Jochem, mooi werk heb je en je maakt mensen zo blij met jouw herinnerdingendoos!!!

11. april 2023

Dankbaar

Heel goede service! Ze hebben er twee mooie dozen van gemaakt. Ik vroeg nog een aanpassing en dit werd onmiddellijk gedaan! Ik raad hen zeker aan!

28. marts 2023

Læs mere om andre typer anmeldelser.