1. Biludlejning
  2. Bilforhandler
  3. Billeasing

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos os kan du vælge mellem en række spændende personbiler og varevogne. C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus, C4 SpaceTourer, Berlingo, Jumpy og Jumper.

3,2

Middel

Jeg fik en forfærdelig oplevelse på…

Jeg fik en forfærdelig oplevelse på Citroën i Birkerød.

Jeg har en Citroën C-Zero der ikke kan starte. 12-Volt batteriet er udskiftet for få måneder siden. Hovedbatteriet er opladt. Efter nogle dage havde Citroënværkstedet undersøgt 3 timer og mente at de var muligt at reparere bilen og de fik lov til at bruge lidt mere tid til at reparere bilen. De ringede senere og sagde at nu var regningen på 5000 kr og de var desværre ikke sikre på at de kunne finde fejlen og opgivet. De kunne ikke få forbindelse til bilen når de fejlfinder. Hvis den ikke kan laves skal den nok skrottes. Da regninger på 5.000kr skulle betales var de flinke og gik med til 3.500kr og de kunne købe bilen for 2.000kr. Vi sagde nej tak.
Vi har kontaktet en Facebook gruppe, som har samme bil som mig og fortalte om fejlen og viste billede af bilens instrumentbræt med advarselslamperne.
Et medlem af gruppen medlem skrev at vi skulle prøve at bruge vores reservenøgle.

Vi kom ned på værkstedet for at få nøglen og tømme bilen. Min mand spurgte hvad det betød at de ikke kunne få forbindelse. De sagde at når de satte testeren på, kunne de ikke få nogle parametre ud. De sagde at deres tester også går igennem obd2 stikket men at de kan komme længere ind end en normal obd2 scanner.
Min mand kom ud til bilen og ville prøve reservenøglen, men 12-volts batteriet var dødt. Han satte en jumpstarter på og prøvede så at starte den med reservenøglen og pludselig kunne den sagtens starte.
Så gik vi ind på værkstedet og fortalte at nu kunne den godt starte, hvilket de mildest talt var meget forbløffede over. Vi prøvede også den anden nøgle og den kunne nu også starte bilen.
Jeg tror at han var meget pinligt berørt og han gav os et tilbud om at de uden yderligere beregning ville oplader bilen og prøve testeren igen og undersøger lidt mere. Han sagde at vores mormor oplader, som er den eneste vi har, ikke er god da det ser ud til den har været brændt af, da den er sort ved ledningen. Desuden skal 12-volts batteriet nok skiftes da det har været helt afladet. Mandag morgen henter vi bilen og de havde kun opladet bilen men ikke undersøgt yderligere med testeren.

Jeg synes at mekanikerne på værkstedet ikke ved noget om elbiler og det skulle han have sagt til os da vi kom med bilen i begyndelsen. Så havde vi ikke behøvet at spilde 2 uger og 3500 kr for ingen service

3. maj 2024

Har købt et par biler og har altid fået den bedste service, både før/under/efter.
Altid løsningsorienteret og yderst fleksible - En stor 5'er herfra!

2. maj 2024

Forgæves forsøg på returnering af…

Forgæves forsøg på returnering af ubrugt reservedel i original emballage.
Den 5. februar købte jeg en ny sprinklervæskebeholder og en gummibøsning til denne for 1168 kr. hos Henrik Jacobsen automobiler i Birkerød. Jeg ringede til firmaet i dag den 24. april for at returnere reservedelene, da bilen, de skulle monteres i, var blevet totalskadet i en ulykke, og derefter skrottet. Efter at være blevet stillet om et par gange på telefonen fik jeg en ikke særligt imødekommende og sur lagermand i røret, som - efter at jeg havde forklaret mig - ikke ville ville tage delene retur, da Citat: "Dem sælger jeg ikke så mange af, så dem vil jeg ikke tage retur". Jeg prøvede at tale til hans sunde fornuft og samvittighed, men opgav, da han ikke var i besiddelse af nogle af delene. Det var dyre lærepenge for mig, men nu er jeg da helt afklaret med, hvor jeg absolut ikke skal handle mere. Heldigvis findes der andre bilforhandlere, da jeg står for at skal købe en ny bil. Men det bliver IKKE hos Citroen i Birkerød.

24. april 2024

har købt ny bil hos Birkerød Bilhus og…

har købt ny bil hos Birkerød Bilhus og jeg købte og besøgte dette bilhus pga en super god medarbejder var kommet i stald i dette bilhus ...
for det første : en super flot forretning med stort udvalg af biler
og for det andet : super god betjening fra samtlige medarbejder og der var humor og en rigtig dejlig tone
jeg kom kun op for at se på biler men endte med at komme hjem med ny bil ... har du ikke et sted at handle bil så tag op og besøg Birkerød Bilhus
du bliver ikke skuffet

19. februar 2024

Koblingen i min Citroën C4 satte sig…

Koblingen i min Citroën C4 satte sig fast i bunden. Aftalte med Citroën Birkerød, at Falck kørte den til dem. Næste formiddag ringede værkføreren til mig og sagde, bilen skal have ny kobling og svinghjul til en specialpris på 24.500 kr. Sagde det ikke kunne passe, da den havde fået ny kobling sidste år, hvor bilen var til noget garantireparation. Den havde ikke fået ny kobling, sagde værkføreren til mig. Jeg var blevet snydt. Jeg kontaktede værkstedet hvor koblingen var lavet og fik vedkommende til at ringe til Citroën i Birkerød, hvor han fik at vide, at man slet ikke havde kigget på min bil. Ringede så selv tilbage til Citroën, og talte med en meget sur og studs værkfører, som fortalte mig, at de slet ikke ville skrue på min bil. Fik transporteret bilen til Sydsjælland (oprindelige værksted) for 1.700 kr., som reparerede den for 1.153 kr. En utæt O-ring, der kunne have kostet mig 24.500 kroner!!!!
Har efterfølgende sendt mail til direktøren og værkstedschefen hos Citroën i Birkerød - uden respons!! Hold jer fra Citroën i Birkerød, uforskammet behandling.

21. juni 2023

Super service igen!!!

Venlig og professionel betjening,
Overholder aftaler og informerer.
Bilen leveres endda vasket og rengjort, tak og vi ses ved næste behov for værksted 👌I øvrigt billigere end oplyst ved indskrivning

27. december 2022

Sløv sælger

Efter et besøg i dag hos Henrik Jacobsen Automobiler / Citroën Birkerød, blev vi mødt med en sløv ikke særlig informativ sælger der brugte mere tid på at regne et tilbud end at spørge ind til os og vores behov.

Så det bliver i hvert fald ikke hos denne forhandler vi køber en ny bil.

12. juli 2020

Aldrig Citroën birkerød

Fik min bil repareret som forsikringsag. Værste oplevelse. Bilen er beskadiget. De behandler din bil respektløst. Blev afleveret møgbeskidt. Med malerplet på indtræk og tekstyl plet på loft det er permanent. De fik lov til at rette op på fejlen men måtte opgive at få loftet renset. De har lovet kompensation men har intet fået. Har efterfølgende opdaget at skærmkassen er flækket men de har de ikke opdaget og skiftet. Det burde de da det er flere forsikringspenge til dem. Jeg har kun medtaget en lille del af klagepunkterne. Amatører.

30. maj 2020

Er dette din virksomhed?