Uddannelsen hos Henriette Søvind har give mig stor indsigt i at spise efter ABC*ens kostprincipper. Jeg føler mig sund (elsker morgenmaden) og kan tydeligt mærke forskel på før Henriette og efter! De... Se mere
Jeg er utrolig glad for din lette tilgang til uddannelse. Det er let tilgængeligt både økonomisk og forståeligt, samt at det er online enten på faste tidspunkter eller når der passer mig. Dette pa... Se mere
Hvis du først får startet på èn uddannelse hos Henriette, så er du hooked og kan ikke stoppe igen. Det er en fornøjelse at deltage på disse hold, og sikken en viden man går derfra med. De eksamenso... Se mere
Jeg er mig selv dybt taknemmelig for at jeg lod mig selv ind i Henriettes univers. Henriette er en fantastisk person og hendes uddannelser er proppet med materiale, gode online sessions og en fleksib... Se mere
Ekspert i Emotionel Intelligens & Ledelse, debattør , forfatter, rådgiver & inspirator, foredragsholder Ledere i dag står over for et paradoks: Teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, men forbindelsen mellem mennesker halter bagefter. Her kommer emotionel intelligens (EQ) ind som en gamechanger. Jeg hjælper ledere, politikere og topledere med at transformere EQ fra et 'blødt' buzzword til en strategisk nøgle, der driver innovation, engagement og vækst. I en verden, hvor mennesker forventer autenticitet, og teams kræver mening, bliver EQ din virksomheds vigtigste konkurrenceparameter. Hvorfor EQ er fremtidens vigtigste kompetence Fremtidens ledelse handler ikke kun om at lave strategier eller træffe beslutninger. Det handler om at aflæse og navigere de emotionelle dynamikker, der kan bygge – eller bryde – teams. EQ er ikke en luksus, det er en nødvendighed for at skabe organisationer, der performer og trives i en kompleks verden. Sådan hjælper jeg dig: EQ som ledelsesværktøj: Træn din evne til at skabe stærke relationer og håndtere komplekse udfordringer. Strategisk empati i praksis: Naviger forandringer og konflikter uden at miste momentum. Talentfastholdelse: Skab miljøer, hvor folk ikke bare bliver – men vokser. Resultater der tæller Min erfaring viser, at ledere med høj EQ ikke bare overlever kriser – de kommer styrket ud af dem. De ved, hvornår der skal lyttes, justeres eller handles, og hvordan deres beslutninger påvirker teams, kunder og omverdenen. Klar til at gøre EQ til din styrke? Hvis du vil skabe transformation og ikke bare trivsel, er det tid til at handle. Jeg tilbyder konkrete værktøjer og en datadrevet tilgang, der gør EQ til din mest værdifulde ressource. Skal vi tage en snak? Sammen kan vi finde ud af, hvordan du kan gøre EQ til det, der sætter din organisation foran alle andre.
9000, Aalborg, Danmark
Fantastisk underviser, positiv som bare pokker - kan få enhver til at blomstre og vokse. Henriette får de bedste anbefalinger herfra :-)

Besvarelse fra Henriette Søvind
Tak for dig Henriette❤️ du er den dygtigste og mest engageret menneske jeg kender, du tager os med på den mest givende og fantastiske “opdagelsesrejse” - hvor du udover at blive den aller bedste udgave af dig, også ville kunne hjælpe andre med at blive det❤️
Kigge på sit liv på højere plan og gøre det mere overskueligt – lidt som en forretningsplan, forskellen er blot, at alt ikke bliver gjort op i indtægter og udgifter, men på det personlige.❤️ Tak til skønne Rikke for altid at svare hurtigt og altid stå parat til at hjælpe❤️

Besvarelse fra Henriette Søvind
Henriette er et super godt menneske med stor erfaring i livet, kærlig og meget forståelig for mig med en kostvejleder og sundheds coach har fået mig til at se verden med nye øjne.
Tak til dig vi har haft en ekstra ordinær undervisning, med god støtte og gode komplimenter. En sej kvinde med stort K i 2022.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg er blevet klog på mit eget livsdesign, online har fungeret for mig, og input og undervisnings bogen har sat mig igang med at kunne beslutte hvordan jeg vil leve mit liv. Kan kun anbefale at deltage.

Besvarelse fra Henriette Søvind
God undervisning. Anerkendende og fleksibel ifht. Travl hverdag.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg har været den heldige kursist på Henriettes uddannelse: Livsdesign og Skyggecoach.
Det har været en fantastisk personlig rejse for mig selv. Jeg har ydermere fået redskaber til at hjælpe andre i deres liv. Jeg læser videre til Mastercoach nu og jeg kan allerede se, hvordan jeg, med denne uddannelse i rygsækken, kan hjælpe mig selv og andre til et endnu mere autentisk liv, hvor de selv vælger retning og samtidig bliver vildt kloge på dem selv og deres omverden. Det er som om, at jeg nu kan se verden med røntgensyn. Vildt spændende.
Henriette er en fantastisk ærlig, dygtig og dejlig underviser. Jeg giver hermed Henriette Søvind de bedste anbefalinger. Hun er i sandhed en vidunderlig kvinde og underviser.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Det har været et mega godt forløb. Høj faglighed, ingen slinger i valsen, god personlig kontakt - trods det er online undervisning.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Brug aldrig penge på online kostvejleder-kursus hos Henriette Søvind.
Det er een stor bunke selvcentreret, egoistisk og manipulerende gang vrøvl. Videnskabeligt useriøst. Konkrete spørgsmål til Henriette bliver fejet af bordet hvis det bare er en lille smule kritisk anlagt.
Henriette har uden tvivl sine meget dedikerede "disciple" som giver hende 5 stjerner her på Trustpilot, men hvis man kigger bare en lille smule under facaden er der absolut intet indhold og meget af det er decideret vrøvl.
Hold jer langt, langt væk. Det spild af tid og penge!

Besvarelse fra Henriette Søvind
Fantastisk undervisning, med mange gode eksempler fra eget liv. God forklaring, og god tid til at der stilles spørgsmål.
God konstruktiv kritik på afleverede opgaver.
En uddannelse, der og udvikler dig selv som (med)menneske

Besvarelse fra Henriette Søvind
Relevant undervisning der inspirere til at grave dybere og derigennem arbejde med sig selv og andre.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Henriette Søvind er en skøn, utroligt vidende og knalddygtig underviser med hjertet på rette sted - min varmeste anbefaling!

Besvarelse fra Henriette Søvind
Henriette Søvind er en utrolig dygtig formidler og er formidabel til at flytte mennesker hen et nyt og bedre sted i livet. Henriettes materiale er gennemført og nemt at gå til. Undevisningen forgår online og fungerer utroligt nemt og godt. Jeg kan kun anbefale at tage uddannelse hos Henriette Søvind.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Det har været super lærerigt og givende at gennemgå skygge og Livsdesign Coach uddannelsen hos Henriette Søvind. Hun er en super inspirator og giver sig selv 110 % i undervisningen . Hun er et menneske , som har så meget at give videre af . Man mærker hurtigt, at hun er autentisk og brænder for det hun laver og gør. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til hende og det hun står for 🤩.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Super godt, Henriette er ærlig og konkret - taler i halve sætninger, fordi hun vil dele hele sin viden. Bliver altid behandlet med omsorg og kærlighed. Stoffet giver virkelig lyst til at grave dybere ned i nogle ting.

Besvarelse fra Henriette Søvind
God undervisning, stor indlevelse - klar anbefaling her fra.

"Livsdesign og skygger" v/Henriette Søvind
Det har været en fantastisk rejse/uddannelse - jeg bliver aldrig den sammen igen:-) Jeg har fået en klar og grund vejledning i at designe mit liv på ny:-) Henriette har en dejlig måde at undervise på - ligetil og forståeligt. Hun er rigtig god til at uddybe og give eksempler. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg har kun ros til Henriette og Hendes medhjælper Rikke. Elsker Henriettes uddannelser og er snart færdig med nr. 2. Skal snart i gang med 2 til.
Man får altid god feedback på sine opgaver, undervisningen er super og hyggelig og hvis man har brug for hjælp er Henriette og Rikke altid til at få fat i.
Fantastisk, positiv og udviklende undervisning der også er med til, at udvikle den der tager kurserne. Jeg bliver aldrig træt af kurserne :)
Kan kun anbefales ♥️

Besvarelse fra Henriette Søvind
Er blevet rigtig godt undervist i Livstilsdesign og skygger.. Lært, hvad skyggesider er, både lyse og mørke skygger. Værdier, chunking og mindset.. Men også lært, hvad integration af skygger, både mine egne og andres skygger...
Kan varmt anbefale, at ta uddannelsen

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg startede ved Henriette på en kostuddannelse og afslutter nu 2 ud af 3 hvor den sidste har eksamen i januar. Jeg kan anbefale alle hendes 3 uddannelser af hele mit hjerte❤️, Henriette er en fantastisk lære og med hjertet på rette sted, hun er inspirerende på alle mulige områder. Og jeg kan sige med sikkerhed at det er ikke sidste gang jeg videre / efteruddanner mig ved hende så går du med tankerne at du har brug for at lære om dig selv ( selvudvikling) eller går med en drøm om at blive selvstændig eller bare drømmer om dit drømme liv, men ikke ved hvordan du skal gribe det an eller ryger tilbage i gamle mønstre …. Så tøv ikke med at melde dig på, dine penge bliver ikke spildt, jeg kan varmt anbefale det og vil give det en topkarakter til UG - PLUS ❤️

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg købte mig en kostuddannelse, og fik meget mere end forventet. Jeg kom nemlig ud på den anden side i en meget bedre udgave af mig selv. Henriette kravlede ind under huden på mig, mens hun lærte os at finde ind til kernen i vores liv, og ikke mindst at leve efter vores værdier. Nu er jeg næste færdig med nr.2 uddannelse, (som coach) som Henriette også tilbyder. Jeg er vokset og har fundet mig selv. Af hjertet tak ❤️