Mooie aanbiedingen
Goede service snelle levering en leuke aanbiedingen.
Goede service snelle levering en leuke aanbiedingen.
Vandaag mijn visstoel mogen omruilen waarvan een poot was afgebroken. Zonder enige discussie meteen een nieuwe gekregen. Super service
Hengel besteld en alles was perfect. Snel geleverd en goede service.
Nash laarzen besteld waarvan de zool mee beweegt bij het instappen omdat deze los zit. Voor karpervissen in de winter dus in geval van een aanbeet niet ideaal dus retour gevraagd omdat dit niet vermeld stond op de website.
Op de website staat beschreven neopreen zolen. Maar niet vast of los.
Vervolgens krijg ik geen retourlabel maar na wel/niet mailen krijg ik alsnog een retourlabel.
Vervolgens word het retour gestuurd en het aankoopbedrag terug gestuurd min de retourkosten.
Dat was niet geïnformeerd vooraf en/of overeengekomen maar de medewerker weigert dit terug te storten.
Volgens de retour voorwaarden staat het volgende:
Deze worden enkel door ons vergoed wanneer wij een foutief product, of een kapot/beschadigd product hebben verzonden.
Voor mij geen hengelsport Vught meer.
Product besteld 4 weken moeten wachten is mij een prijs verteld. is het een totaal andere prijs dan opgegeven, beloften gemaakt worden niet nagekomen, alsof je een kind blij maakt met een oude lollie. Ik bestel hier nooit weer!
Waar je bij andere meer als een maand moet wachten wordt bij hengelsport vught na 1 dag geleverd bedankt voor zo snel
Slechte klantenservice,oude boilies ontvangen
Ondanks de drukte toch binnen 1 dag de bestelde artikelen geleverd. Hengelsport Vught heeft bijna alles op voorraad waar andere zaken het niet hebben. Ga voortaan niet verder meer zoeken