Alt er helt i top. Servicen, hurtig levering og de bedste produkter, som bare holder. Vores 2-årige barnebarn elsker sin ruchebane, som forvandles til starten på forhindringsbanen - og "buen" som både... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 9 af de 23 bedste virksomheder i Børnebutik
Hemmingsen Kids er en webshop som designer børnemøbler, med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og funktionalitet - vi søger hele tiden at forme et sortiment omkring disse kerneværdier. Fordi det skal være sjovt at være barn og forældre i "ulvetimen"
Skovkrogen 16, 7400, Herning, Danmark
- info@hemmingsenkids.dk
- hemmingsenkids.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Super god service og hurtig afsendelse
nemt og uden problemer
Dårlig kvalitet.
Jeg har lige samlet et Hemmingsen Kids Maya Læringstårn, det er virkelig noget skrammel. Hullerne til halvdelen gevind indsatser er ikke boret ordentligt ud, eller boret skævt, med den konsekvens at gevindet bliver ødelagt når skruen kommer i. En del af hullerne til gevind indsatser var også fyldt med hvid maling?
På deres side står der "læringstårn er fremstillet af miljøvenligt og slidstærkt birketræ" - det ligner standard spånplade, i hvert fald alle stå plader. Nu har jeg lige set et Be kids læringstårn, det er 90% identiske.. så meget for historien bag udviklingen. En anden ting er alle de beslag der stikker ud, det er virkelig billigt udført, de burde være plan forsinket så de kan kan ridse køkkenet osv. Når barnet skubber rundt med det.
Det var nok sidste gang vi brugte Hemmingsen Kids.

Besvarelse fra Hemmingsenkids
Det jeg bestilte kom fra Polen af
Det jeg bestilte kom fra Polen af. Så lidt lang leveringstid. Men nok okay, når man kigger på afstanden
Bestilte den 29 november og kom den 10 december

Stærk anbefaling
Personligt giver jeg en stærk anbefaling herfra - både medarbejder, service og leveringen var super! Kvaliteten var også noget af det bedste! Alt i alt smukt
God og hurtig levering 😃🎄
Hurtig support
Var lidt uheldig med at der manglede nogle gevindindsatser. Supporten var hurtig til at svare og jeg fik sendt nogle flere så jeg nogle dage senere kunne samle det lærings tårn jeg havde bestilt.
Kan kun anbefales.
Total god kunde service
Super god service og mega hurtig…
Super god service og mega hurtig levering. Bestilte søndag eftermiddag og den kom allerede tirsdag.
Nemt,
Nemt , hurtig levering , produkterne har jeg ikke åbnet endnu , da det er jule gaver til børnebørn.
Utroligt hurtigt levering og god…
Utroligt hurtigt levering og god service
Vores læringstårn var lidt skadet, men de lavet en god kompensation til os.
Barnebarnet er så glad for at kan deltage i køkkenet nu.
Alt klappede
Alt klappede. Nem at bestille, Hurtig levering. Ved ikke noget om kvaliteten. Det er en julegave og ikke pakket ud.
Rigtig fin legebue og hyggestol
Rigtig fin legebue og hyggestol. Vi har nu haft den i et par uger og er rigtig glade. Dog er filten allerede røget at på højre side, så det er ret ærgerligt så tidligt.. deraf de 3 stjerner.

God service, godt produkt
Rigtig fin service, relativ hurtig leveringstid og et lækkert produkt som føles i god kvalitet - lamineret træ som er lækkert og formstabilt.
Den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er montagevildledningen. Den var dårligt konstrueret og forvirrende, der fulgte en vejledning med som viste sig at være irrelevant, da produktet også have en anden, nyere, samlevejledning med (med nye skruer, beslag mm.) som nu var gældende.
Forstod ikke hvorfor den gamle vejledning var sendt med, det forvirrede bare ekstra.
Jeg endte med at krølle det hele, og samle sengen uden vejledning i stedet.
Helt igennem bare et fantastisk firma.
Helt igennem bare et fantastisk firma.
Hurtig levering og meget god service.
Tak for et fantastisk læringstårn 🙏 vi…
Tak for et fantastisk læringstårn 🙏 vi elsker det her hjemme og bruger det meget, vi har haft det et par måneder nu, og det hjulpet rigtig meget på madlavningen samt leg, så tak for jer 💪
I for 4 stjerner her fra, da jeg synes produktet lige mangler lidt - der hvor der står Hemmingsen kids på tårnet, skaller af ret hurtigt efter vi fik den og ståpladsen er ret glat. Men ellers er tårnet helt fantastisk🌸
Hurtig forsendelse og fremragende…
Hurtig forsendelse og fremragende kvalitet. En virkelig solid junior seng :-) Også en fin pakning samt samle-vejledning!
Tilfreds kunde
Godt produkt, som vi fik hurtigt og fin kommunikation i form af mails.