Fikk aldri varene jeg bestilte
Fikk aldri varene jeg bestilte. Aldri vært borte i så frekk og dårlig kundeservice heller, og ekstremt lang tid før de ga meg tilbakemelding også.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alle varene kom veldig godt pakket inn, med tanke på at flere av tinga var knuselige. Bestilte også noen flaske blomster og de ga meg noen ekstra gratise med på kjøpet😍 Pakken kom også relativ god tid selvom de sendes fra sverige😊
Dette er min andre anmeldelse av hemmetshjarta.no. Den første gjaldt ulovlige kjøpsbetingelser. Denne går på butikkens svar og sammenblanding av forhold.
Jeg har aldri hevdet at jeg har vært kunde. Jeg påpekte ulovlige vilkår på nettsiden, helt i tråd med Trustpilots retningslinjer. At eier trekker inn min kones kjøp for å fremstille anmeldelsen som hat(!) og hevn, er en avledningsmanøver for å unngå å svare på kritikken. Min kones kjøp er en egen prosess, men her korrigeres likevel: Butikken framstiller den som en reklamasjon der de har gått ut over sin plikt, mens det i virkeligheten var en angrerett-retur der hun måtte purre for å få det hun hadde krav på.
Eier lister opp lovbestemmelser uten å kommentere de konkrete påstandene om at han går ut over bestemmelsene. Butikken har fjernet bestemmelsen “Angrerett og åpent kjøp gjelder ikke røde priser”, jf. mitt punkt 1. En erkjennelse av at kritikken er riktig, som eier har unnlatt å kommentere i svaret.
De andre punktene er like gyldige som punkt 1, og står ved lag. Jeg trekker dem ikke tilbake og jeg ber ikke om unnskyldning.
Returen vi sendte til Sverige ble ikke hentet ut av dem. Da ble den tilbakesendt oss igjen. Nå er returen tilbake på det lokale postkontoret. Har vært i kontakt med Klarna. Anbefaler de og kanselere avtalen de har med dette elendige firma.

Positivt:
- Stort utvalg av fine varer
- Ingen ekstra avgifter
- Varene jeg fikk var godt pakket og utrolig fine
Negativt:
- Frakten tok LANG tid. Regnet med forsinkelse pga. bestillingsvare, men tok nesten 3 uker selv etter pakken var sendt.
- Man har kun én uke på å hente ut pakken før den går i retur, og butikken tar hele 800,- kr for uavhentet pakke. Man får ikke mulighet til å forlenge hentefrist, noe som er en stor ulempe da ting kan komme i veien for at man får hentet pakken før fristen noen ganger.
I alt: Vet ikke om jeg kommer til å handle her igjen. Syntes frakten tok for lang tid og utrolig dårlig at man kun har 1 uke på seg før pakken går i retur med 800,- kr i avgift. Det gode utvalget og fine varene gjør at jeg muligens vil handle der igjen men kommer ikke til å bli en butikk jeg handler ofte fra.

Besvarelse fra Hemmetshjarta
Fant en vare hos dem jeg dessverre var interessert i å kjøpe. Må si dessverre for jeg har elendig erfaring med levering og kundeservice hos dem fra før. Derfor sendte jeg en mail med produktspørsmål før jeg la inn ordren. Den mailen ble sendt 25.september, og i skrivende stund er det 5.oktober og har jeg har fortsatt ikke hørt et ord tilbake fra dem. De er åpenbart ikke interessert i salg eller gode omtaler.
Det er latterlig dårlig kundebehandling, og mht tidligere opplevelse med denne "butikken" så får de 1 stjerne. Skulle gitt dem 0, men det er ikke et valg.

Besvarelse fra Hemmetshjarta
Veldig fornøyd med varene jeg bestilte i desember. Passer bildene fra nettsiden, veldig rask frakt og alt var nøye pakket for at det ikke skal bli ødelagt under leveransen, pluss raskt svar på mail når jeg lurte på noe. Kunne gått bananas om jeg hadde penger, har lyst på alt!
Jeg har handlet her 3 ganger bare den siste mnd :-) Alle bestillingene har kommet fram i tide og alle varer var hele og fine. Supert vareutvalg... passer meg veldig bra og min erfaringen er veldig bra så de fortjener 5 stjerner fra meg. Og hadde det vært 10 stjerner så hadde de fått det også. Det kommer en ny bestilling på nyåret :-) hvis det ikke blir i mellomjulen :-) Takk.