Hemmanord Anmeldelser 48

1,6

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det er fake, snyd og humbug

De skriver +30000 tilfredse kunder på trustpilot 🤔 hvor?
Grydetræ i valnød 😂
Har kostet over 400 kr, det skulle være lavet af valnøddetræ, det har ALDRIG været valnøddetræ. Det er malet, og det er slet ikke tæt på at ligne valnød. Det er fyldt med hakker, der er slået flig af flere steder.
FØJ at I vil være jer selv bekendt, at snyde folk på den måde.😡😡
Bestilte d. 9 december med 2-3 dages levering, så det kunne sagtens nå at komme frem inden jul, men næh det kom d. 27. December. Klart hvis den skal fragtes fra Kina 😡
Klagede på mail d. 16. Fik svar dage efter, den er på vej, som det eneste.
SÅ HOLD JER LANGT VÆK!!
Ville ønske jeg havde kigget på trustpilot 🙈

28. december 2024

Svindelforretning desværre

Sender ordrebekræftelse med det samme og trækker pengene med det samme men har stadig ikke leveret noget en måned efter. Giver indtryk af at være svensk eller dansk men er det ikke - nok mere kinesisk

18. november 2024

Sverige ligger i Kina

Ok - ret skal være ret: her til morgen kom så 5 stk køkkenredskaber af valnøddetræ. De ser pæne ud. Men prisen - knap 400 knaster - måske lige i overkanten. Det har så taget ca 20 dage. Men varen kom osse fra Hong Kong. Det som er problematisk er at man gives indtryk af at handle med en forretning i Sverige - med den kvalitet, som det svenske indgiver køberen. Men i virkeligheden handler man med et eller andet kinesisk foretagende, der lige så godt kunne være Temu. Jeg må - efter denne handel- konstatere, at Sverige ligger i Kina!!

16. november 2024

Lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid, blev helt nervøs.
Men varene dukkede op og jeg er tilfreds med varerne.

26. november 2024

Samme dumme fejl her

Samme dumme fejl her. Skodfirma og så kan man lære at tjekke trustpilot og teksten med småt indikerer at varer sendes fra Kina. Øv - penge ud af vinduet. Kirsten.

25. november 2024

Ordre #1348

Ordre #1348
Har bestilt et køkkenredskabssæt
Betaling er trukket fra min konto
Sendt mail ang. fragtfirma INTET SVAR
Alt i alt er jeg ved at føle mig snydt
Hvis varen bliver leveret i uge 47 vil jeg bestemt gerne lave en ny vurdering
Ib Unmach Christensen

18. november 2024

Køb ikke noget herfra

Køb ikke noget herfra.
Tror det er fup.

Har bestilt to grydetræer, men de er ikke kommet.
Leveringstid kan der ikke gives og nu siger de pakken er sendt og leveret. Men intet er kommet og pengene trukket.

13. oktober 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (48 anmeldelser)