Vi var i Hemmakväll i Emporia i dag
Vi var i Hemmakväll i Emporia i dag, to voksne og to børn (en teenager)
Sammen havde vi samlet sodavand, energidrik, chips og slik. Da det blev vores tur ved kassen, lagde vi alle fire forskellige varer ved kassen. Den unge ekspedient ønskede at se vores datters ID. Både min mand og jeg sagde at det var vores energidrik, men det var ikke godt nok. Og da vores datter havde været med til at lægge energidrik på disken så måtte det være hendes og derfor var det ikke nok at vi sagde at energidrikkene var vores. Så hvis hun ikke havde holdt dem var det ok.
Ekspedienten lagde energidrik til siden og sagde at vi godt måtte købe alt det andet, men ikke dem. Vi forsøgte atter at fortælle at det var til os voksne, og at vi altså ønskede at købe dem, men nej det kunne ikke lade sig gøre da vores datter har holdt dem.
Vi sagde at vi lige vil kigge i butikken igen, og fandt de energidrik vi ønskede at købe og gik op til kassen igen. Denne gang sørgede jeg for at holde dem selv. MEN nu var det så et problem at vores datter stod ved siden af. Jeg forsøgt på bedste vis at forklarer at energidrikkene var til os voksne, og at det simpelthen ikke kan passe at vi ikke kan få lov at købe dem.
Jeg oplevede en ung kvinde som udviste meget lidt forståelse og kundeservice, og vi valgte at gå ud af butikken uden køb.