Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte en lampan från Madame Stoltz. Fixk snabb återkoppling om att det var en beställningsvara och att de skulle återkomma så snart varan var hos dem och kunde skickas till mig. Jag fick snart ett... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkten var tillfälligt slut hos tillverkare/underleverantör. Hemlängtans personal mailade mig direkt dom fick in den på sitt lager och postade den lika snabbt efter jag lagt beställning. Bra pake... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Väldigt lång leveranstid,som jag blev informerad om initalt och vilket man beklagade och erbjöd möjlighet att avbeställa . Men så kom beställningen och den är jag nöjd med. De gånger jag haft kontak... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Hemlängtan.com – inredningsbutik online med känsla för hem och trivsel Hemlängtan.com är en inredningsbutik online med noggrant utvalda detaljer och möbler för både hem och trädgård. Här hittar du tidlös design och inredning som gör varje rum lite mer personligt – från vardagsrum och sovrum till kök och uteplats. Vi erbjuder ett handplockat sortiment från varumärken som Affari of Sweden, Bloomingville, Nordal, Strömshaga, Wikholm Form och många fler. Oavsett om du letar efter möbler, belysning eller små inredningsdetaljer hjälper vi dig att skapa ett hem att längta till. Handla enkelt och tryggt online – och vid köp över 750 kr bjuder vi på frakten.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Tack snälla Anneli för ditt fina omdöme!
Vi blir verkligen glada att höra att leveransen kom fram så snabbt.

Hoppas du får mycket glädje av ditt köp och varmt välkommen tillbaka till Hemlängtan!

Kvalitet!!

23. marts 2026

Härligt att höra!
Tack snälla för ditt fina omdöme.

/Jenny, Hemlängtan

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The product was very good quality and…

The product was very good quality and was a very good price

8. marts 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Thank you so much for your kind review!
We're really happy to hear that you’re pleased with both the quality of the product and the price.

Warm regards,
Jenny

Snabb leverans.

Snabb leverans.

2. marts 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Tack för ditt fina omdöme.

/Jenny

Mycket nöjd

Lätt och snabbt att beställa och varan väl inpackad.

6. marts 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Kul att höra att du är nöjd. Tack för ditt fina omdöme.

Hit längtar jag tillbaka… 🙃

Trevlig hemsida med mkt bra utbud av spännande saker, effektiv kundservice och snabb leverans.Och jag hittade blomkrukan jag sökt efter så länge..❣️

18. februar 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Så glada vi blir! Både att du hittade din kruka du letat efter och ditt otroligt fina omdöme. Tack. Och du är varmt välkommen tillbaka!

/Jenny

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Härligt att höra att du är nöjd Agneta! Tack för att du valt att handla i vår webbutik och för ditt fina omdöme.

Smidigt köp

Produkten var tillfälligt slut hos tillverkare/underleverantör.
Hemlängtans personal mailade mig direkt dom fick in den på sitt lager och postade den lika snabbt efter jag lagt beställning. Bra paketerat. Inget att klaga på.

3. februar 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Härligt att höra att du är nöjd. Tusen tack för det fina omdömet.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Väldigt lång leveranstid

Men så kom beställningen och den är jag nöjd med. De gånger jag haft kontakt med kundtjänst har varit bra.

22. januar 2026

Hej Elisabet,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – och för ditt tålamod.

Du har helt rätt i att leveranstiden blev längre än vad både du och vi hade önskat.

Förseningen berodde på en fastnad leverans hos transportören, men det ändrar inte det faktum att väntan påverkade din upplevelse negativt, och det beklagar vi verkligen.

Vi är glada att höra att du till slut blev nöjd med din beställning, och tar med oss din feedback för att bli ännu tydligare kring leveranstider framöver.

Vänliga hälsningar
Jenny

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra kommunikation, snabb leverans och välpaketerat. Varan stämde helt överens med beskrivningen.
Extra trevligt med en tackhälsning medskickad i paketet ✨️

20. januar 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att du känner dig nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka!

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid spännande och intressanta…

Alltid spännande och intressanta produkter, med en snabb och effektiv service!
Har alltid varit nöjd med produkterna från Hemlängtan!

27. december 2025

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Så roligt att höra Birgitta! Stort tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka!

Fina varor

Fina varor, snabb frakt ochbra uppdatering.

5. januar 2026

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Härligt att höra att du är nöjd Harriet. Tack för ditt fin omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka!

Mycket nöjd

Supersnabb orderbekräftelse och leverans, är mycket nöjd.

27. december 2025

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Så härligt att höra Linda! Tack för ditt fin betyg och du är givetvis varmt välkommen tillbaka. /Jenny på Hemlängtan

Bra service.

29. november 2025

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Tack för ditt fina betyg! Härligt att höra att du är nöjd.

Det lilla extra ✨

Snabbt, smidigt, bra paketerat och fick tom min beställning inslagen vilket fick det att kännas som en tidig julklapp. Vilket gjorde mig glad och gav känslan av en extra omtanke gentemot deras kunder. Så kommer definit handlas fler gånger, rekommenderas!

1. december 2025

Besvarelse fra Hemlängtan.com

Men så härligt att höra! Tack snälla för ditt fina betyg.
Du är varmt välkommen tillbaka.

God Jul!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.