Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een goede web winkel, en wat een klantenservice, tot tweemaal toe moeten retourneren daar artikel van ander merk niet aan verwachtingen voldeed. Kreeg mijn geld terug en nog ander artikel ( mijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles ging vlot ook een probleem wat zich voor deed werd bijzonder snel opgelost. Er wordt direct gereageerd en actie ondernomen. Ben echt onder de indruk van de vlotte service

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer attent bedrijf, voor mij werd de bestelling in de wacht gezet, vanwege afwezigheid. Kreeg gisteren en berichtje dat er verzonden zou worden en ja, vanmorgen werd het geleverd. Keurig ingepakt.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Herretøjsbutik
  2. Gavebutik
  3. Overtøjsbutik
  4. Tøjbutik med store størrelser
  5. Undertøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Al jaren snelle levering

Al jaren snelle levering, goede producten en een eenvoudige eventuele retournering

19. september 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je blij bent met onze snelle levering, de kwaliteit van onze producten en dat het retourneren eenvoudig verloopt. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien in onze shop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

T-shirt terug gestuurd vanwege pasvorm

T-shirt terug gestuurd vanwege pasvorm. Binnen 1 week nieuwe shirts ontvangen. Ben super tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

22. september 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je review! Jammer dat het eerste shirt niet helemaal naar wens zat, maar fijn om te horen dat de omruiling vlot is verlopen en je snel nieuwe shirts hebt ontvangen. We hopen dat deze maat/pasvorm naar wens is, en dat je er veel plezier van hebt. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan helpen we je natuurlijk graag weer verder!

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

21. september 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je feedback! Heel fijn dat je bestelling snel en goed is aangekomen."

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

tevreden klant

De bestelling was snel binnen, gemakkelijk om te bestellen en de maat en kwaliteit was ook goed.

8. september 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Bedankt voor de fijne review! Extra motivatie om ons best te blijven doen, voor klanten zoals jij ;)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer snelle levering en zo nu en dan…

Zeer snelle levering en zo nu en dan mooie aanbiedingen.

11. september 2025

Hi Hans,

Wij stellen een leuke aanbieding ook goed op prijs ;) Nu focussen we ons eerst even op de nieuwe collectie.

Bedankt voor de aardige woorden!

HVH

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie overhemden met een uitstekende…

Mooie overhemden met een uitstekende kwaliteit. Ik heb een grote maat en heb zo nu en dan het geluk dat die maten in de sale gaan. Zo heb ik inmiddels een nette collectie overhemden voor elke gelegenheid.
Zeer tevreden met Hemd voor Hem!

4. september 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze overhemden en dat u inmiddels een mooie collectie voor elke gelegenheid heeft opgebouwd! We vinden het belangrijk dat ook grotere maten stijlvol en van uitstekende kwaliteit beschikbaar zijn, en het doet ons goed dat u daar blij mee bent.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor uw vertrouwen in Hemd Voor Hem. We hopen u nog vaak te mogen verrassen met mooie aanbiedingen en nieuwe collecties.

Het team van Hemd Voor Hem

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik had 13 augustus zes overhemden…

Ik had 13 augustus zes overhemden besteld, die zijn bij de verzending verdwenen, gestolen?
In plaats van dat ze meteen nieuwe sturen, duur het weken voordat alles geregeld is, krijg ik nog maar drie overhemden, waarvan de laatste nog komt?

5. september 2025

Beste Hellendoorn,

Helaas was de bestelling inderdaad als verloren verklaard door PostNL. Na het laatste contact van 28 augustus waren wij in de veronderstelling dat het rond was: de twee overhemden die wel nageleverd konden worden zijn opgestuurd, de rest terugbetaald, gezien u geen tijd had andere uit te zoeken. Dit is gelijk uitgevoerd. Dit was per mail zo afgesproken.

Omdat dit een vervelende en verwarrende situatie is, bieden we jullie een gratis overhemd aan. We horen per mail graag welke we aan jullie op mogen sturen.

Onze excuses voor het ongemak, we horen graag van u.

Echte kwaliteit!!

Al jaren ondergoed van Alan Red. Nog nooit iets weggegooid. Ook niet na Jaaaaaren. Keurige bezorging en verpakking.

5. september 2025

Beste Smits,

Bedankt voor het positieve bericht! Een kleine investering in goede kwaliteit geeft lang plezier ;)

Super snel verzending

Super snel verzending. 2 x besteld, allebei volgende dag thuis.

4. september 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Wat fijn om te horen dat beide bestellingen zo snel bij je waren! 😊 Veel plezier met je aankoop!

Prima winkel

Prima winkel! Fijne website en levert snel.
Ook retour gaat snel (en gratis)

13. august 2025

Hi Jellek,

Bedankt voor de vriendelijke review! Worden we blij van :)

Groetjes!

HVH.nl

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, meedenken en flexibel.

28. juli 2025

Beste Roy en Nienke,

Wat fijn dat jullie blij met ons zijn, dat horen we graag!

HVH.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet bestellen, Lacoste polo

Een Lacoste slim fit polo voor €119,- uitkozen als vervanging omdat het bestelde Boss polo niet leverbaar was. Na één keer wassen op 30 graden alle kleur uit het Lacoste logo.... Navraag leerde dat dat normaal zou zijn bij dit type Lacoste shirt (slim fit, stretch). Nooit eerder gehoord. Logo op de site van Hemd-voor-hem is ook echt groen...

28. juli 2025

Beste Robert,

Zoals we in de mail aan hebben gegeven, het gaat om twee verschillende polo's. De polo die je van ons hebt ontvangen heeft inderdaad een zilver/grijs logo. Dit is de PH4041, dit zal je in het label van je polo ook terugzien. (https://www.hemdvoorhem.nl/lacoste-stretch-slim-fit-polo-zwart-extra-getailleerd-ph4014-031).

Je hebt ons een foto gestuurd van een polo van de Bijenkorf. Hier zaten de kaartjes aan, dus we hebben dit gelijk na kunnen kijken voor je. Dat is inderdaad een hele andere polo, namelijk deze: de L1212, https://www.hemdvoorhem.nl/lacoste-classic-fit-polo-zwart-l1212-031. Dit is een hele andere serie, wat we jou via de mail ook hebben proberen te vertellen.

Ik zie dat mijn collega je alsnog een waardebon aangeboden heeft, om je teleurstelling te helpen compenseren. We hebben jouw aanvraag aangenomen én aan Lacoste zelf doorgezet. Zij geven het bovenstaande aan.

Wellicht dat je ons aanbod alsnog wilt overwegen, na het bekijken van de afbeeldingen op de site. We vinden het erg jammer dat dit zo loopt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een overhemd besteld via een…

Ik had een overhemd besteld via een mooie aanbieding. Echter is deze van elastische stof en zat niet mooi. Ik mocht hem terugsturen en een ander exemplaar uitzoeken. Het prijsverschil werd netjes teruggestort. 👌🏻👍🏻

26. juli 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

We vinden het fijn dat we uiteindelijk het artikel met de juiste stof hebben kunnen leveren en dit hebben kunnen oplossen.

Nog een fijne dag gewenst!

Prima!!

Eenvoudig te vinden wat je wil en prima service. 1 van de 6 was niet op voorraad, toen hebben ze de andere 5 opgestuurd en de laatste nog op dezelfde dag. Primna service en goede bereikbaarheid!!

10. juni 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Bedankt voor u review! Wij vinden het fijn wanneer een zending niet gaat zoals wij en u willen dat er dan wordt gekeken naar een oplossing, en de artikelen die in dit geval wel op voorraad zijn alsnog snel worden afgeleverd.

Veel draag plezier van de aangekochte artikelen en een fijne dag gewenst!

Goede totaalervaring

Goed aanbod, goede communicatie, snelle levering en goede retour indien nodig

5. juli 2025

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je review dat doet ons er goed! Wij vinden het fijn om te horen dat de service die wij onze klanten willen bieden ook overkomt.

Zeer attent bedrijf

Keurig ingepakt. Een firma waar je weer opnieuw iets gaat bestellen vanwege de prettige samenwerking hierin. Bovendien hebben ze mooie spullen!

4. juli 2025

Goedemorgen,

Nogmaals graag gedaan en vinden het fijn dat we de bestelling hebben kunnen leveren op het gewenste moment.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, geen problemen gehad

12. juni 2025

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat de bestelling en het bestelproces goed verlopen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pakket binnen afgesproken termijn mogen…

Pakket binnen afgesproken termijn mogen ontvangen.
Goed verpakt. Mijn dank hiervoor.

16. juni 2025

Goedemiddag,

Graag gedaan en vinden het fijn om te horen dat de bestellingen binnen het afgesproken termijn is geleverd.

HemdVoorHem

Læs mere om andre typer anmeldelser.