heltrentikoege.dk Anmeldelser 17

4,3

4,3

Fuldstændig fantastisk oplevelse

Helt rent Køge har givet mig den hidtil bedste rengørings oplevelse nogensinde. Jeg oplever hver eneste uge at komme hjem til et velduftende fuldstændig rent hjem. Hver et hjørne, hver en krog - intet bliver overset! Kvinderne er simpelhen så søde og dygtige og kommunikationen mellem Katja og hendes medarbejdere er så behagelig og varm. Jeg vil forevigt benytte Helt rent i Køge. Tak for jer!

24. marts 2026

Pålidelig og topklasse rengøring gennem 2 år

Vi har nu fået gjort rent af heltrentikoege.dk i over 2 år, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, vi har taget for vores hverdag. Det er en fantastisk følelse at komme hjem til et hus, der altid står knivskarpt og dufter rent.

Det, der virkelig gør forskellen for os, er den enorme tryghed og stabilitet, de leverer. Vi føler os 100% trygge ved at overlade vores hjem til dem, og kvaliteten er præcis lige så høj i dag, som da de startede for to år siden. Dialogen er altid nem, og de er både professionelle og utroligt venlige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

24. marts 2026

Rigtige gode og grundige

Rigtig gode og grundige de kommer ind i alle hjørner og får det til at skinne, har godt overblik over hjemmet, kommer altid til aftalt tid og svare altid hurtigt på opkald eller besked alt i alt en meget tilfreds kunde som varmt kan anbefales til andre🫶🏼
Prøvede engang et andet firma og de levede slet ik i nærhed op til de ting som Helt Rent i Køge gør

2. september 2025

Fem stjerner til Helt Rent i Køge🥰🤩

Fem stjerner til Helt Rent i Køge🥰🤩

Jeg hyrede Helt Rent i Køge til at stå for rengøringen af min fars dødsbo. Jeg vidste godt, det ville være en stor opgave, men Katja og hendes dygtige team overgik virkelig alle mine forventninger. På bare tre dage gjorde de hjemmet så skinnende rent og præsentabelt, at vi kunne sætte rækkehuset til salg med det samme 🏠og det blev hurtigt solgt.

Hvis der er nogen, der kan forvandle et hjem fra skrot til slot, så er det Helt Rent i Køge. Deres arbejde var både grundigt og pålideligt, og jeg har stor respekt for folk, der lægger hjerte og faglig stolthed i deres håndværk. Jeg har prøvet andre firmaer før, men det her var helt enestående.

Tusind tak til Katja og hendes team for en fantastisk indsats❤️🏠

26. marts 2025

Jeg kan varmt anbefale Katja og hendes dygtige medarbejdere

Jeg har i længere tid haft fornøjelsen af at samarbejde med Katja og hendes dygtige og søde team hos Helt Rent i Køge. Katja går op i sit arbejde med stor passion og professionalisme, og det mærkes tydeligt – som kunde føler jeg mig altid tryg, set og ikke mindst tilfreds efter hvert besøg. Det er desværre langt fra en selvfølge i dag, og det er uden tvivl en af grundene til, at Helt Rent i Køge er så populært og højt værdsat.

Mit hjem er altid skinnende rent, og det på en måde, jeg aldrig har oplevet før. Det gør en kæmpe forskel i hverdagen.

Fordi Katja selv har så høj en standard, sørger hun naturligvis også for, at hendes medarbejdere får den nødvendige oplæring og støtte. Jeg arbejder hjemmefra og ser ofte, hvordan hun guider og hjælper nye ansatte – med stor tålmodighed og faglighed – for at sikre, at kvaliteten altid er i top.

Jeg har stor respekt for det professionelle og anerkendte firma, Katja har formået at bygge op, og jeg giver hende derfor min varmeste anbefaling – både som fagperson og som det altid smilende, imødekommende menneske, hun er.

24. juni 2025

Jeg kan ikke lade være med at reagere…

Jeg kan ikke lade være med at reagere på en af de negative anmeldelser her på Trustpilot. Jeg har selv arbejdet hos Helt Rent i Køge, og min oplevelse har været helt anderledes.

Katja, som ejer firmaet, er ikke en chef der bare sidder bag et skrivebord og styrer det hele på afstand. Hun er med ude hver gang. Hun arbejder side om side med os ansatte og er en ægte slider for sin virksomhed. Hun stiller høje krav – ja – men det er fordi, hun vil levere den bedste kvalitet for sine kunder og samtidig passe på sit firmanavn.

Hos Helt Rent i Køge får man ikke bare udleveret en spand og bliver sendt ud. Man bliver grundigt oplært i 4 til 6 måneder, før man står alene med opgaverne. Det viser, hvor seriøst hun tager både medarbejdere og kundernes tilfredshed.

Hun går ikke på kompromis med noget som helst. Hun sørger for, at både rengøringen og behandlingen af os medarbejdere er i top. Jeg har følt mig respekteret, tryg og værdsat hele vejen igennem.

Skulle jeg en dag have brug for rengøring i mit eget hjem, ville jeg vælge Helt Rent i Køge uden at tøve – for jeg ved, at det bliver gjort ordentligt og med hjertet.

15. juni 2024

Er super tilfreds med helt i rent i…

Er super tilfreds med helt i rent i Køge. Har hyret dem til at gøre min fars knap 200 kvm hus rent. Han er en ældre herre der ikke kan se og høre særligt godt. Fra et hjem der, med hund, var virkeligt beskidt, til et hjem bare der skinner og rart at komme i. Min far er så glad og tilfreds. Kan kun anbefale Katja og helt rent i Køge.

4. februar 2025

Det bedste jeg nogensinde har prøvet

Idag fik jeg hovedrentgjort mit hus.
Jeg kan 100 % anbefale HELT RENT i Køge - teamet er mega grundige og meget søde og venlige👍😊
Der var en god stemning imellem alle damerne og et godt samarbejde, det er så tydeligt at de alle vidste hvad de lavede og var vant til at give den en ordenlig omgang.
Min allerbedste anbefaling herfra og på snarlig gensyn

4. april 2025

Dårlig stil når det gælder ansatte

Dårlig stil når det gælder ansatte. Taler grimt til/om sine “piger”, som oftest er udenlandske, ikke dansktalende. Tager dog også danske ind, som så får “historien “ om de uduelige kvinder som hun må rette op. men alt som bliver lovet i tlf, er ikke det man får. Fortæller nye at hun nok skal være efter dem, både fysisk og psykisk i 2 måneder, så skal hun ikke høre mere fra dem. Efter endt 1. Arbejdsdag stikker hun 500kr ud og siger: nå det var så den prøvedag! ingen skal arbejde gratis for mig, så nu kan du tænke over det. En utrolig væmmelig kvinde. Som virker mere som en der udnytter specielt udenlandske kvinder, men som også ynder at fortælle om hvor god og dygtig hun er. Og hvor uduelig andre er. De stjerner som andre har givet herinde må i den grad være tildelt de stakkels kvinder som arbejder for hende.

10. februar 2025

Jeg kan kun varmt anbefale Helt Rent i…

Jeg kan kun varmt anbefale Helt Rent i Køge. Har brugt dem i mange mange år. Selv da vi stod AKUT med et dødsbo på 300 kvadratmeter, kom de. De har altid over holdt deres aftaler.
Herfra får de 5 store velfortjent stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. november 2024

Fantastisk service og grundighed i verdensklasse!

Jeg har brugt Helt Rent i Køge i mange år, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De er altid punktlige, pligtopfyldende og professionelle i deres arbejde. Det er imponerende at se, hvordan de kommer rundt i alle kroge og altid leverer et resultat, der overstiger forventningerne.

Jeg har aldrig oplevet et firma, der er så grundige og pålidelige som Helt Rent i Køge. Deres team er fantastisk dygtigt, og man kan tydeligt mærke, at de går op i deres arbejde. Hvis du leder efter et rengøringsfirma, der kan levere kvalitet hver gang, er Helt Rent i Køge det helt rigtige valg.

Tusind tak for jeres fremragende arbejde – I gør virkelig en forskel!

28. november 2024

Kan ikke umiddelbart anbefales

Kan ikke umiddelbart anbefales. De skulle rengøre et tomt hus i et plan på 90 m2. Vi havde nok forventet et lidt bedre resultat for 5 timers rengøring á 500/time og at døren på vores fryser ikke var ødelagt ved samme lejlighed. Bevares, det var ikke en ny fryser, men det ville da have været rart, at man fortalte om uheldet. Vi rykkede for regning efter 4 uger og fik herefter 2 hverdage til at betale den. Men de kom som aftalt og vender altid retur på opkald.

Tidligere hjemmeside findes vidst ikke længere - nu anvender de Facebook i stedet. "Helt rent i Køge".

25. juli 2023

Virkelig grundig rengøring på niveau…

Virkelig grundig rengøring på niveau langt over andre selskaber vi før har prøvet. De er stabile og virkelig søde og dygtige til at håndtere vores lille hund (som gøer ret meget når de ankommer 😅) Det tar’ de med et smil.
Det kan godt være du kan finde billigere rengøring - men det vil ikke være en rengøring som den ‘Helt Rent i Køge’ leverer.
Jeg giver Katja og hendes team den største anbefaling.

17. marts 2022

Er dette din virksomhed?