Alt gik galt
Alt gik galt. Købte en regnjakke fra Helly Hansen, der slet ikke kunne holde regn ude. Det var gennem en anden webshop og reklamationen gik nemt. Jeg havde alligevel mod på en ny regnjakke fra HH og købte denne gang direkte hos dem. Tænkte servicen så ville være super, men det har været virkelig elendigt! Denne regnjakke kunne heller ikke holde regn ude og forøvrigt gik lynlåsen helt kaput efter få ganges brug. Jeg fik svaret, at jeg kunne få kredit sat ind på deres webshop🙄 jeg måtte insistere på, at jeg ville have mine penge retur. Jeg måtte rykke flere gange for svar og 75% af gangene, man skriver til dem, kommer der mailerdaemon retur, selvom man bruger den samme mail hver gang!
Endelig svarede de så, at pengene var på vej, men det passede så bare ikke. Jeg modtog aldrig noget. Ugerne gik og jeg rykkede flere gange: både over mail og deres hjemmeside. Fik igen mailerdaemon mange gange. Endelig efter yderligere nogle uger svarede de, at nu var pengene overført via PayPal. Det er en uge siden og jeg har ikke endnu ikke fået pengene på min egen konto. Det viser sig så, at de har sat pengene ind som saldo på min PayPal, så jeg skal betale for at få pengene udbetalt til mig selv. Mine egne penge!
Aldrig har jeg oplevet så amatøragtig en kundeservice og så elendige produkter! Det plejede ellers at være kvalitet, men det er det godt nok ikke mere, desværre!
1. juni 2025
Uopfordret anmeldelse