Fick hem fina och sköna kläder med bra…
Fick hem fina och sköna kläder med bra kvalite. Ville inte ha tryck på ryggen så skrev till dom och dom ändrade så att nu fins det med tyck på magen också. Riktigt bra kundservice med rimliga priser
Riktigt go tröja med bra tryck och kvalitet. Bättre än vad bilderna visar. Rekommenderar starkt
Snygg hoodie med bra passform och snabb leverans
Riktigt fin hoodie i hög kvalitet med trevlig och hjälpsam support, rekommenderar starkt!
Bra kvalitét på de två hoodies jag beställde, och leveransen var on time. Fantastisk hjälpsam support också som besvarade mina frågor snabbt. Love it!
Otroliga plagg av högsta kvalitet, och dessutom snabb och gratis leverans direkt till dörren! Hoodien jag beställde passade perfekt och jag blev verkligen imponerad av den överlägsna kvaliteten (bättre än jag förväntade mig). Om du är en beundrare av Håkan Hellström kommer denna produkt vara ett måste för dig. Jag rekommenderar den starkt!
Superfin tröja med kvalitativt tryck! Tyvärr tog leveransen 2 dagar extra men supertrevlig och hjälpsam support! Jag rekommenderar starkt för mina andra Hellströms älskare!