Hellofresh Ireland Anmeldelser 3.136

3,8

You'll choose your favourites from our weekly menu of exciting recipes and decide how many meals you'd like for however many people. Then, we'll deliver those recipes and fresh ingredients to your door, every week, so you can cook delicious dinners of your choice. We've got recipes for everyone from meat eaters to vegetarians, families to couples and from those with low calorie preferences to those who just want quick and easy recipes to save even more time in the evenings! Most importantly, you're in control of your box, so you can skip a week or two whenever you like in your account area. #HelloFreshIE #hellofreshireland

3,8

God

3 t anmeldelser

Spamer mig med tilbud flere gange om dagen

Hellofresh sender hver dag et hav af annoncer, som jeg ikke har bedt om! Jeg har heller aldrig handlet hos dem, og har ikke tænkt mig at gøre det. Når jeg skriver til "Kontakt", sker der ikke noget. Det er umuligt at komme igennen til kundeservice.

17. oktober 2024

Hi Toni,

I am so sorry to hear that you have had such a negative experience. HelloFresh is dedicated to providing excellent customer service, so it's disappointing to hear about this.

It sounds like you are in the Norway, however, you have reached our Ireland page. Please find the contact information for our Norway Customer Care team here: https://www.hellofresh.no/contact-us

-Lhei

Virkelig dårlig stil at de leverer en…

Virkelig dårlig stil at de leverer en pakke med mad man ikke ved man har bestilt. Magen til bondefangeri. Ved kontakt får man bare besked om at det kan de ikke gøre noget ved! Nu kan der smides mad ud som der er trukket 700 kroner for!

16. oktober 2024

Hi Vivian,

Utilfreds

Er noget træt af jer
Ville gerne vente med at få leveret fra til januar 2025
Har talt med 4 forskellige i jeres kundeservice
Alle sagde noget forskelligt jeg skulle gøre og at de ville noterer vores aftale, intet er noteret og jeg har gjordt som de sagde. Tror ikke i oplære dem ???

15. oktober 2024

Hi Dorte,

-Lhei

Det er seriøst et skod firma

Det er seriøst et skod firma. Når man sætter det på pause, så får man leveret alligevel. Ovenikøbet noget mad vi IKKE har valgt. Så tak Hellofresh, for at betale 650.- for noget vi kan kyle ud. 1 stjerne er endda for meget. Magen til fup

12. september 2024

Hello Marc,

Thank you for your review. I'm so sorry to hear you had a frustrating experience, but we appreciate you bringing this to our attention.

We would love to make this right and ensure that you are approriately compensated. If you would like to contact our Customer Care team, we would be more than happy to look into this and come to a resolution together.
You can contact us via Phone or Chat here: https://www.hellofresh.ie/contact-us

-Lhei

Vis anmeldelser på alle sprog. (3.136 anmeldelser)